Back to Question Center
0

Tippek a semalt-ból, hogyan lehet kizárni a több domainet és a referencia-spammereket a Google Analytics statisztikáiból

1 answers:

A digitális marketing világában a belső forgalom, a rosszindulatú programok és a beavatkozó spammerek valóságos veszélyt jelentenek a kis szervezetek számára. A marketingesek online üzleti tevékenységet folytatnak azzal a céllal, hogy hosszú távon hatalmas hozamot érjenek el. Ám álmait a trójai vírus, a rosszindulatú szoftverek és a hamis forgalmat zavarják a webhelyek felé a spammerek. Belső és hamis forgalmú statisztikák bemutatása lehet ilyen kellemetlen - arredamento x sala giochi.

Nik Chaykovskiy, a Semalt vezető ügyfelek menedzsere elmondta, hogy különböző módszerek és technikák kerültek előterjesztésre, amelyek segítenek a marketingesek és a webhelyek tulajdonosainak a Google Analytics referral spam elleni küzdelemben és szűrésében. A statisztikák és a jelentések több domainjének kizárása az online platformokon végrehajtható egyszerű feladatok egyikévé vált. Azonban az éberség és a megfelelő végrehajtás szükséges ahhoz, hogy a technikák működjenek az Ön weboldalán.

Egyéni szűrők használata több domain kizárásához a jelentésből

Számos szabályos kifejezést az egyéni szűrők támogatnak. Amikor több szűrőt használsz egy szűrő használatával, akkor a legjobb megoldás az, hogy a műveleti módot előre definiált szűrőkből az egyéni szűrők közé váltsuk. Korábban a webhelyek tulajdonosai észrevételeket tettek arról, hogy nehéz volt több domain szűrésére, amely minden egyes percben folyamatosan megjelenik a jelentésben..

Hogyan szűri a spammereket a Google Analytics statisztikáiban?

  • Adjon hozzá szűrőnevet, és nevezze el úgy, ahogy tetszik. Például: "Spam oldalak".
  • Adjon hozzá szűrőtípust. A mi esetünkben az "Egyéni" szűrővel
  • Hozzon létre egy "kizárás" gombot
  • Szûrõ mezõ hozzáadása. Ebben az esetben a "referral" leginkább elfogadható
  • Végezze el a szűrőmintázatát
  • Kattintson a "Szűrés alkalmazása nézetekre" gombra. Alkalmazza a szűrőt a weboldal összes adatára.

A referráló spammerek megkétszerezik a webhelye legitim látogatóinak számát, amikor megnézzük a Google Analytics statisztikáit. Az ismert spammerek, rosszindulatú programok, trójai vírusok és más fenyegetések elrejtése a Google Analytics beállításainál nem sokat segít.

Annak elkerülése érdekében, hogy a referrer spammerek és a belső forgalom áldozata legyen, telepítse a WordPress programot a számítógépére és frissítse. A legtöbb esetben az ismeretlen webhelyek látogatása felderíti a spameket és a rosszindulatú programokat érintő sérülékenységeket, ezért ne látogassa meg a webhelyeket, hacsak nem használ szövegböngészőket. Más technikákat alkalmaztak a szellemes spammerek blokkolására a webhelyének eléréséről és ellenőrzéséről. A szakértők szerint a szellemirtók vagy a támadók hamis állomásneveket használnak a webhely eléréséhez vagy meglátogatásához. Az érvényes gazdagép-szűrő létrehozása nem csak blokkolja a spammereket a webhelyedet érinti, hanem megakadályozza, hogy a fenyegetések és a rosszindulatú programok ne befolyásolják webhelyét.

Mivel a Google Analytic statisztikája mentes a referrer spammerektől és a belső forgalomtól, sok figyelmet igényel. Nem kell folyamatosan hozzáadnia a szűrőket a rosszindulatú hackerek és a referrer spamek blokkolásához. Az érvényes gazdagép-szűrő hozzáadása kizárja a több domaint és a hackert, akik kihasználják a számítógépes biztonságot. A referrer spam ellenőrzése és sok időt és pénzt fogyaszt.

November 28, 2017