Back to Question Center
0

Társadalmi média marketing tippek a Semalt tudnia kell

1 answers:

Ha kicsi és új üzletet futtat, vannak esélyei, hogy figyelmen kívül hagyta a közösségi média jelenlétét. És ha több időt töltesz, mint a Facebook, a Twitter, a Pinterest, a LinkedIn és a Google+, akkor Nik Chaykovskiy, a Semalt szakértő biztosítja Önt, hogy ezek a webhelyek sok hasznot hoznak idő. Ezért fontos, hogy a szociális média oldalakat bölcsen választsák és rengeteg időt töltsenek a vezetésükben - qual a melhor revenda de hospedagem no brasil. Mennyi időt töltesz eldönteni, hogy hány nézetet kap a webhelyed, és hány terméket lehet online értékesíteni. A Facebook és a Twitter két fő szociális média-hálózat, ahol a személyes és a márka-expozíciók nagy jelentőséggel bírnak. Ma megosztottunk néhány közösségi média marketing tippet minden kisvállalkozó számára.

Facebook

A Facebook használatakor létre kell hoznia az oldalakat, csatlakoznia kell a közösségekhez, és egyre több embert kell bekapcsolnia a Facebook hirdetéseken keresztül. Ezek nem fognak sokba kerülni, de a célközönség biztosan meg fogja tudni mindent a márkáról és az üzletéről. Az első lépés az üzleti oldal létrehozása és a Facebook ellenőrzése. Győződjön meg róla, hogy töltse ki sok érdekes tartalom és írjon minőségi cikkeket a márkákat. Ossza meg az oldalakat a közösségekben, és kérje másoktól, hogy tetszenek..A következő lépés a tartalomstratégiák létrehozása a Facebookhoz és a cikkek közzététele, amikor a legtöbb rajongó online. Nagyszerű lenne, ha ütemezné a hozzászólásokat és maximális kitettséget kapna, különösen a csúcsidőben.

en

A Twitter használatakor a cél az, hogy sok követőt és megfelelő hashtagokat helyezzen be, hogy ezt lehetővé tegye. A Twitter az egyik legjobb módja az interakciónak és a világgal való kommunikációnak. Ha a tweetje virális, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kiváló online jelenlét. Az első dolog, hogy lehetővé tegye a biológia megfelelő kidolgozása. Helyezze be a nevét, profilképét, és írjon egy kicsit magáról a linkre a márkához. A következő lépés az, hogy kiválassza az embereket, akiket követni szeretne, és kérje meg őket, hogy kövessék Önt. Ismételje meg ezt a folyamatot minden nap, és győződjön meg róla, hogy folyamatosan érdekli a közönség. Ha megoszthatsz néhány érdekes és hasznos dolgot a Twitteren, akkor vannak esélyei, hogy naponta több követődet is kapsz.

LinkedIn

A LinkedIn a harmadik leghíresebb és elképesztő közösségi média platform. Itt az álláskeresők és az üzletemberek napi szinten találkoznak. Nem lenne helytelen azt mondani, hogy a LinkedIn a digitális CV. Itt meg kell írni a személyes és szakmai tapasztalataidról, az oktatás hátteréről, és próbál meg kapcsolódni nagyszámú emberrel. Minél több ember csatlakozik, annál magasabbak lesznek az esélyei, hogy on-line bérelhessenek. Még akkor is, ha a LinkedIn-nél üzleti tevékenységet végez és előmozdít, könnyen hozzáférhet az expozícióhoz a kapcsolatok és követőinek száma alapján. Rendszeresen népszerűsd tartalmadat, és szinte naponta osszuk meg az érdeklődőket.

November 29, 2017