Back to Question Center
0

SEO trükkök a Semalt - Helyi visszafordulók és azok megtalálása

1 answers:

A helyi visszalépések csak egy elsődleges célt szolgálnak: a relevancia felépítése egy adott helyre. Az erős helyi backlinknek a következő kritériumokat kell követnie: át kell irányítania a látogatókat a weboldalra és beszélnie kell a helyi piac igényeivel vagy preferenciáival.

Jason Adler Semalt ügyfél siker menedzsere itt elmagyarázza mindazt, amire szüksége van a helyi backlinks

A regionális piacokat befolyásoló vállalkozások nem rendelkeznek magas hatáskörrel a keresőmotorral . Lehet, hogy olyan kisvállalkozások is, mint te - web disk on cpanel. De mivel ezek nagyon befolyásosak, a linkek megszerzése értékesebb lehet.

Az oka annak, hogy a kistermelők a helyi visszalépésekre nézve a korlátozásuk miatt vannak. Leginkább a hiányzó minőségi tartalom, amelyet a nagy kiadók kerestek, a korlátozott költségvetések miatt. Mint vállalkozó, célszerű elérni a csillagokat, de fontos megérteni a munkamódszert is. Nem érdemes üzleti tevékenységet folytatni egy régióban, miközben a másik forgalmat célozza.

Kezdje a Citations

Néhány olyan feladat, amely segíteni fog az üzleti tevékenységnek a helyi backlinkelésben, idézetek készítéséhez, általános könyvtárak kereséséhez és annak biztosításához, hogy minden üzleti információ aktuális és helyes legyen. Hivatkozás létrehozása segít a tulajdonosnak elhelyezni NAP-ot (név, cím, telefonszám), vagy a webhelyén található céloldalra mutató linket egy olyan tisztességes weboldalon, amely nem tartalmaz spameket. Ugyanakkor növeli a keresőmotorok esélyét, ha indexelés közben véletlen keresések esetén alacsony a verseny a lekérdezésben. Szerezd meg a márkanevet korlátlan számú forrásból. A Yext és a Moz helyi segítséget nyújtanak az idézetépítéshez.

Lehetőségek Lie Anywhere

A lehetőségek szélesek, de mielőtt új teret kezdene, értsd meg annak korlátait. A megadott sugár meghatározza az üzleti promóciós stratégiák végrehajtásának módját. A meglévő korlátozások fokozzák a kreativitást és a lehetőségek megtalálásának hatékonyságát.

Nyissa meg a Link eszközt a kilátások megtalálásához

Bármelyik jó eszköz működhet a honlapon. Mindazonáltal, fontolja meg az üzleti stand, és a verseny tényezők. A helyi kulcsfontosságú kifejezésekkel kapcsolatos kutatások, és megnézzük, hogy a többi vállalkozás rangsorát rájuk és a legmagasabb rangsorolásúakról van-e szó.

Soroljon fel egy listát ezekről a cégekről, és nézze meg, milyen visszalépéseket szerzett a múltban. Hasonlítsa össze, hogy megnézze, mely megosztott kapcsolatok léteznek, mivel ezek a piacon folyó jelenlegi verseny. Végezze el a webhely háttérképének profilját, és nézze meg, hogy mi hiányzik. Távolítson el minden olyan duplikált linket, amelyek közösek a versenytársakkal, és azok után, amelyekről a webhelyük nem rendelkezik. A helyszín jobb helyzetben van ahhoz, hogy versenyezzen, ha hibát követ el .

További lehetőségek keresése

Ha a verseny felzárkózik, a leglogikusabb és legkegyetlenebb dolog az, hogy több kapcsolatot kapjunk. Fedezze fel a többi helyi vállalkozást, amely nem a jelenlegi iparágban, hogy megtudja, hogyan építi fel őket. Vannak olyan alacsony lógó gyümölcsök, amelyek támogathatják a kisvállalkozásokat a múltban. Az egyik módszer az, hogy megtalálja a nagy vonóerőtevékenységet a Yelp szolgáltatásai közül, és azokat egy backlink elemző eszközbe helyezi. Nem jelenthetnek semmilyen értéket, de sok információt tartalmaznak a különböző promóciós technikákról.

November 29, 2017