Back to Question Center
0

SEO gyakorlat a Semalttól

1 answers:

2004-ben sikerült elérni a Google SERP első oldalát néhány taktika, például algoritmus frissítések (például Panda és Pigeon) segítségével. Jelenleg azonban ezeknek a taktikának a használata teljesen elfelejtheti a webhelyet. Annak érdekében, hogy a Google keresési eredményoldalán maradhasson, lehet, hogy segítségre van szüksége egy profi szakembertől, vagy ha webhelyét már büntetik, vannak olyan dolgok, amelyeket a probléma orvoslása érdekében tehet meg - royal replicas. A következő tézisei: Ivan Konovalov, a Semalt Digitális Szolgáltatások Ügyfél Menedzser menedzsere, amely segít a legmagasabb Google pozíciók elérésében.

Felhasználóbarát tartalom.

A Google legfontosabb célja, hogy olyan tartalmat jelenítsen meg, amely releváns és felhasználóbarát. Attól függően, hogy működik-e az üzleti szféra, szükség lehet a webhely heti frissítésére. Ha nem frissül, akkor elavult a felhasználók számára. Ezért a SEO feladata az, hogy folyamatosan frissítse a webhelyet, így hosszú távon releváns lehet a felhasználók számára..

A cikk forgatása és ismétlődő tartalma.

A cikk forgatása azt jelenti, hogy olyan cikket írtak, amely ugyanazokkal az ötletekkel rendelkezik, mint egy másik cikk. A sokszorosított tartalom azt jelenti, hogy az egyik újraírja vagy másolja be ugyanazt a fájlt különböző cikkekre, és ez könnyen észlelhető. Ugyanakkor ez a személy nem jelent semmi kárt. Abban az esetben, ha ez megtörténik, akkor mit lehet tenni, hogy bérel egy professzionális szövegírót, hogy írjon egy kiváló minőségű, egyedi tartalmat.

Partnerpiac.

Ha vállalkozót üzemeltet, fontos, hogy ne hozzon létre linkeket, és ne készítsen termékeket pozitív visszajelzésért. Emellett ne felejtsd el kérdezni a bloggereket, hogy vegyék fel a "nofollow" attribútumot. Továbbá, ha egy online eladó, akkor jó, ha nem ad hozzá a "dofollow" attribútumokat. De ha ez megtörténik, akkor mit lehet tenni, hogy ösztönözze az értékelőket, hogy őszinte legyek vagy azáltal, hogy biztosítják, hogy az értékesített termékek jó minőségűek legyenek.

Mielőtt linkeket helyezne el a webhelyére, annyi SEO fejlesztést kell tennie, amennyire csak lehetséges. A legjobb megoldás itt egy professzionális SEO szakértő bérlése, aki képes elemezni egy weboldalt a fejlesztésekhez és kiemelkedően magas rangúvá tenni a SERP-eken. Így nemcsak javítani és felgyorsítani webhelyét, hanem a vállalkozásod fejlődését is elősegíteni.

November 29, 2017