Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: U Zult Niet Slagen A Zonder Deze Landing-Beeldstrategie

1 answers:

Tal van tanulmányok, amelyek a hangulatot és az érzelmeket befolyásoló szerepet töltik be. A digitális márkakereskedő a párhuzamos vásárlói versenyzőnek köszönheti, hogy a versenyzők a versenyen és a versenyen részt vesznek a versenyen és a versenyen.

A Pennsylvaniai University of Wharton Egyetem kutatója, aki az első olyan tényezőt képviseli, amely a pozitív érzelmek felett van, és a személyi állományban van.

Az aangezien de meeste perspectieven visueel georiënteerd zijn, a honlap weboldalán beïnvloeden om orders te plaatsen - agritech world time.

Max Bell, a vevőszolgálati menedzser van Semalt , a legszegényebb és legbiztonságosabb megoldások végrehajtása a megvalósításban,

Het eerste wat je moet opmerken van dat een landingsbeeld meer is van en all website foto. Het van het onmiddellijk ding dat potentiële clanten gebruiken om uw merk te verbinden. Het beeld moet consumenten helpen om uw jel binnen 0,05 másodpercig kezdődik, és a pozíciót a beeld a jelet a házimunkát.

Hier zijn de fakten die u moet overwegen van heten selecteren van een afbeelding voor uw site.

Het zou moeten:

  • segítséget nyújtanak a weboldal megújításában;
  • releváns zijn voor uw zoekwoorden;
  • toon de voordel die u aanbiedt;
  • vulga de-page-ontwerp aan en maak de CTA-knop zichtbaarder.

Színpszichológia

A szín az egyik fő oka annak, hogy a fogyasztók 85% -a dönt a termék megvásárlásáról a versenytársak körében..A vizuális tényezők befolyásolják az összes vásárlási döntés 90% -át, és a színek 80% -kal növelik a márkafelismerést. Ezenkívül a kilátások 66% -a nem vásárol egy terméket, ha nem szerepel a kívánt színben.

Milyen típusú képek ideálisak a kirakodásokhoz?

1 # termék

Ön növelheti webhelyének konverziós arányát szemléltető kép felhasználásával, amely kiegészíti a termékleírásokat. A képnek az Ön weboldalának általános kialakításával kell szembenéznie.

2 # Szerzők

Egyes tanulmányok azt az elképzelést képviselik, hogy az emberek kiváló minőségű képei pozitív első benyomást keltenek a weboldal látogatóinak. Például egy termék-alkotójának fotója, amelyet személyes tulajdonságai és eredményei rövid leírása kísér, nagyobb forgalmat hozhat a piacon.

3 # Csapat

Egy termék vagy projekten dolgozó összes csapat tagjának képe hatalmas értéket jelent a webhelyén. Ez azon a tényen alapul, hogy a valódi emberek barátságos és boldog arcai olyan pozitív érzelmeket váltanak ki, amelyekkel a bizalom és a bizalom kiépítéséhez hasznosíthatók.

4 # Kontextus

A Bid4Papers egy jó példa egy olyan vállalat számára, amelynek leszálló kép nem termék, hanem életmód. Az ilyen zseniális trükk segíthet kifejezni a szolgáltatásokat és a termékeket más módon, és kiemelkedik a tömegből.

5 # Semleges

A semleges képek, amelyek színei összhangban vannak az ajánlott színpszichológiával, növelhetik az oldal konverziós arányát akkor is, ha nincsenek benne termékek vagy emberek. Győződjön meg róla, hogy a képek összhangban vannak a márka személyiségével és azonosságával.

Egyéb olyan dolgok, amiket a leszálló képekhez használhat:

  • Az ügyfelekkel beszélgető vezetők.
  • A termékgyártás vagy az ügyfelek felé történő szállítás.
  • Bónuszok és kínált termékek.

Miután megtalálta az elfogadható leszállási képek listáját, végezzen A / B tesztelést, hogy azonosítsa azokat, amelyek megfelelnek az Ön marketingstratégiájának.

November 28, 2017