Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: U Zult Niet Slagen A Zonder Deze Landing-Beeldstrategie

1 answers:

Tal van tanulmányok, amelyek a hangulatot és az érzelmeket befolyásoló szerepet töltik be. A digitális márkakereskedő a párhuzamos vásárlói versenyzőnek köszönheti, hogy a versenyzők a versenyen és a versenyen részt vesznek a versenyen és a versenyen.

A Pennsylvaniai University of Wharton Egyetem kutatója, aki az első olyan tényezőt képviseli, amely a pozitív érzelmek felett van, és a személyi állományban van.

Az aangezien de meeste perspectieven visueel georiënteerd zijn, a honlap weboldalán beïnvloeden om orders te plaatsen.

Max Bell, a vevőszolgálati menedzser van Semalt , a legszegényebb és legbiztonságosabb megoldások végrehajtása a megvalósításban,

Het eerste wat je moet opmerken van dat een landingsbeeld meer is van en all website foto - dedicated nursing associates. Het van het onmiddellijk ding dat potentiële clanten gebruiken om uw merk te verbinden. Het beeld moet consumenten helpen om uw jel binnen 0,05 másodpercig kezdődik, és a pozíciót a beeld a jelet a házimunkát.

Hier zijn de fakten die u moet overwegen van heten selecteren van een afbeelding voor uw site.

Het zou moeten:

  • segítséget nyújtanak a weboldal megújításában;
  • releváns zijn voor uw zoekwoorden;
  • toon de voordel die u aanbiedt;
  • vulga de-page-ontwerp aan en maak de CTA-knop zichtbaarder.

Színpszichológia

A szín az egyik fő oka annak, hogy a fogyasztók 85% -a dönt a termék megvásárlásáról a versenytársak körében..A vizuális tényezők befolyásolják az összes vásárlási döntés 90% -át, és a színek 80% -kal növelik a márkafelismerést. Ezenkívül a kilátások 66% -a nem vásárol egy terméket, ha nem szerepel a kívánt színben.

Milyen típusú képek ideálisak a kirakodásokhoz?

1 # termék

Ön növelheti webhelyének konverziós arányát szemléltető kép felhasználásával, amely kiegészíti a termékleírásokat. A képnek az Ön weboldalának általános kialakításával kell szembenéznie.

2 # Szerzők

Egyes tanulmányok azt az elképzelést képviselik, hogy az emberek kiváló minőségű képei pozitív első benyomást keltenek a weboldal látogatóinak. Például egy termék-alkotójának fotója, amelyet személyes tulajdonságai és eredményei rövid leírása kísér, nagyobb forgalmat hozhat a piacon.

3 # Csapat

Egy termék vagy projekten dolgozó összes csapat tagjának képe hatalmas értéket jelent a webhelyén. Ez azon a tényen alapul, hogy a valódi emberek barátságos és boldog arcai olyan pozitív érzelmeket váltanak ki, amelyekkel a bizalom és a bizalom kiépítéséhez hasznosíthatók.

4 # Kontextus

A Bid4Papers egy jó példa egy olyan vállalat számára, amelynek leszálló kép nem termék, hanem életmód. Az ilyen zseniális trükk segíthet kifejezni a szolgáltatásokat és a termékeket más módon, és kiemelkedik a tömegből.

5 # Semleges

A semleges képek, amelyek színei összhangban vannak az ajánlott színpszichológiával, növelhetik az oldal konverziós arányát akkor is, ha nincsenek benne termékek vagy emberek. Győződjön meg róla, hogy a képek összhangban vannak a márka személyiségével és azonosságával.

Egyéb olyan dolgok, amiket a leszálló képekhez használhat:

  • Az ügyfelekkel beszélgető vezetők.
  • A termékgyártás vagy az ügyfelek felé történő szállítás.
  • Bónuszok és kínált termékek.

Miután megtalálta az elfogadható leszállási képek listáját, végezzen A / B tesztelést, hogy azonosítsa azokat, amelyek megfelelnek az Ön marketingstratégiájának.

November 28, 2017