Back to Question Center
0

Semalt szakértő az aldomain és a keresztdomain nyomon követésének megvalósításában a Universal Analytics szolgáltatásban

1 answers:

A weboldal adminisztrátora gyakran téveszti a keresztdomain és az aldomain követését. Figyelnie kell a megfelelő közlekedési információkat a Google Analytics szolgáltatásra, ha számos aldomain van. Ahogy azt a webhelystruktúra ötlete is jelzi, különböznek a használat.

Ahhoz, hogy sikerrel járjon, engedje el Ivan Konovalov Semalt Ügyfél Menedzserének tippjeit.

Abban az esetben, ha van egy magányos domain és különböző aldomainek, amelyek egy magányos webhelyet kezelnek, akkor aktualizálnia kell az aldomainkövetést - collegamenti temporizzatore luce scale.

Ha különböző területei vannak, és legalább egy olyan aldomain van, amely egy magányos helyszínnel foglalkozik, akkor aktualizálnia kell a kereszttávolság követését.

1. szakasz - Ha egy egyedülálló domain különböző aldomainekkel rendelkezik.

Elképzelnünk kell, hogy webhelye, a samplee.com, a m.sample.com webhely weboldalának sokoldalú formáját ölti fel (egy reaktív webhelyet írok fel, szemben a két külön helyszínt mobil és asztali környezetben). Mivel nincs végrehajtva aldomainkövetés, a hordozható weboldalt úgy kezelik, mint egy hivatkozást bármely ponton, amelyen bármely ügyfél megy az asztali platformra a sokoldalú webhelyről.

Ez nem a legmegfelelőbb út az úticélok nyomon követéséhez, mert a két helyszínt egyik ok miatt hallgatják meg, és a térből történő mozgásnak hasonló csatornát és forrást kell közvetítenie.

Az On és Offline támogatása a Google Analytics kihasználásával

Ahhoz, hogy távol tartsák tőle, és lehetővé tegyék a megfelelő dátum szétszedését, elengedhetetlen, hogy az analízisben részt vegyen az aldomain.

1..A leghatékonyabb módszer az aldomainaktivitás követésére a széles körű analízis révén

Fontos megjegyezni: nincs szükség a nyomon követési tartalmak fejlesztésére. A példamutató Google Analytics használatát megelőzően a következő aldomain-készítés befejeződött a tartalom követését követően.

A visszautasítás elutasítása

Fontos megjegyezni, hogy:

Nem szükséges hozzá az aldomaineket az áttételi tilalom kategóriába, mivel a Vizsgálat ennek megfelelően felismeri az elsődleges területhez tartozó aldomaineket.

2. A teljes URL-ek elhelyezése az Analytics-ben

A magántulajdonú nézet használata nehezíti a gazdagép felismerését, mivel a Google Analytics a helynevek nélkül jeleníti meg az URL-eket.

3. A leghatékonyabb módszer az úticélok önálló megfigyelésére

Bizonyos esetekben Önnek rendelkeznie kell azzal a képességgel, hogy nyomon követheti az alapterületet, az aldomaineket és a mobil webhelyeket az Analyticsben.

Kétféle perspektívát hozhat létre, az egyik az alapvető területe, valamint az egyik az Ön aldomainjei számára.

2. szakasz - Ha különböző területei vannak, amelyek közül legalább egy olyan aldomain van, amelyre egyedülálló webhely tartozik.

1. Először is, hozzá kell adnia az összes fő területet a "Referral Prohibition Rundown" -hoz

Érdemes megjegyezni: Önnek nem kell aldomaineket felvennie a referral tiltó listára, mivel az Analytics elismeri a fő területhez tartozó aldomaineket.

2. A teljes URL-ek csatolása az Analytics szolgáltatásban

Lásd az 1. szakasz használati eljárását.

3. Keresztületi csatlakozás

Ahhoz, hogy tartózkodjunk a munkamenet megtartásától és a két látogatást magányos megbeszélésként tartsuk, hasonló elbánásban kell részesítenünk a második tartományt.

November 29, 2017