Back to Question Center
0

Semalt: Spam e-mailek elleni küzdelem és elkerülése

1 answers:

Minden online vállalkozás tömeges spam támadásokkal szembesül. A legtöbb ember, aki az internetet használjanapi rendszerességgel sok olyan e-mail címmel találkozik, amelyek azt állítják, hogy egy adott szolgáltatást kínálnak. A spammerek a webhelyek felső, adminisztrációs paneljeit célozzák megegyéb hasznos információkat - app developing company. A múltban a spamküldők sok felhasználói jelszót és személyes információt, valamint különböző más szempontokat vettek figyelembeannak biztosítására, hogy a weboldal megfelelően működjön. Emellett e-kereskedelmet is le lehet hozni, ami hatalmas e-kereskedelmi veszteséghez vezethet. Minden SEOaz erőfeszítések csökkenhetnek a valódi spames támadások miatt.

A spamtől való távolmaradás bölcs ötlet lehet, különösen egy új weboldal számára. A SeniorÜgyfél siker menedzsere Semalt ,Jack Miller leír néhány módot a harcra és a spam eltávolítására:

1. Biztonságos e-mail cím használata

Az internetszolgáltató biztonsági intézkedései elengedhetetlenek.Például a felhasználókat a csalás hatásával vagy a spammerek munkájával lehet szenvedni. Fontos fontolóra venni a biztonságos használatátemail cím. A Gmailben és az Outlookban a legbiztonságosabb e-mail címek vannak ma. Más esetek biztosítják aszámítógép a legújabb kémprogram-védelmi mechanizmusok használatával.

2. Tartsa e-mail címét biztonságosan

Minden spammer elindul, ha sok e-mail címet gyűjt össze..Ezekazok a célok, amelyeket a spam támadások telepítésére használnak. Számos informatikai technika létezik a levélszemét kezelésére és rendezésére. Különböző e-maileket használhatcímek különböző online alkalmazásokhoz. Továbbá, mindig van lehetőség arra, hogy több mappát is beillesztsen az aktuális e-mail címedre.Ez az intézkedés képes levélszemét-emaileket tárolni olyan mappában, amelyet könnyen felügyelhet, és ne keverje össze őket egy fontos e-mailsel.

3. Levélszemétszűrők használata

A fentiek alapján elengedhetetlen egy biztonságos e-mail szolgáltató platform használata. Emaila Gmail-szolgáltatók olyan spamszűrőket tartalmaznak, amelyek kiszűrhetik a legjobb spam támadások közül néhányat. A Spa szűrők észlelik és nyomják az e-maileket, amelyeklevélszemét egy levélszemét mappába, ahol el tudod dönteni, hogy melyikük szolgálhat Önnek.

4. Ne kattintson a linkekre spam

Ebből a szempontból egyértelmű, hogy a spam e-mailek több URL-t tartalmaznak különbözőekfeladatokat. Mindezek a feladatok olyan emberekből származnak, mint a hackerek, akik megkérdőjelezhető indítékai vannak a tömeges e-mailes támadások mögött. A spam e-mailekolyan hivatkozásokat tartalmaznak, amelyek potenciálisan rosszindulatú területekre mutatnak. Ők végrehajthatják a hack feladatokat, például az áldozat böngészőjének összekapcsolásátegy távoli hacker Linux eszközre.

Következtetés

Az interneten sokféle levélszemét létezik. Számos internet-felhasználó élvezi a spameketnapi tevékenységeiket. A spameket tartalmazó e-mailek olyan emberekből származnak, akiknek más rosszindulatú és rossz szándékuk van az áldozatok mögött.A spamet több ezer készpénzt szállít az ártatlan internetezőkből. A spamtől való távol tartása megóvhatja az e-kereskedelem stabilitását, valamintaz ügyfelek személyes adatainak biztonsága. A spam elleni küzdelem és a spam elkerülésének egyik módja ezen iránymutatás. Lehetőséged van az ellenőrzésremagát, valamint a weboldal biztonságát a spamektől. A webhelyet vagy az ügyfeleket is távol tarthatja távol.

November 28, 2017