Back to Question Center
0

Semalt: SEO, mindent, amit tudnod kell

1 answers:

A SEO egy olyan tevékenység, amelyet a webhely marketingszakértői végeznek annak biztosítására, hogy webhelyeik magas rangúak legyenek a keresési rangsor eredményoldalán, vagy növeljék láthatóságukat a keresési platformon. A webhelyeknek kulcsszavakat és kifejezéseket kell használniuk, amelyek relevánsak a tartalom szempontjából. Ryan Johnson, a Semalt vezető értékesítési vezetője megjegyezte, hogy vége van a csalás keresőmotor algoritmusának napjának, hogy megszerezzenek egy élességet a keresési rangsorban. A korabeli piacon elengedhetetlen, hogy a webhelytulajdonosok használják a tartalmi stratégiákat és más SEO módszereket a rangsoroláshoz, és ne használjanak linkeket vagy trükköket - how to start a cloud computing company.

A következő cikk összefoglalja a SEO alapfogalmait, amelyek biztosan befolyásolják a teljesítményt.

Tartalom

Az online marketing jelentős előrelépést jelentett a tartalommarketingben . A legutóbbi hullámot a Google rossz minőségű tartalom büntetésére kényszerítette. A minőség mindig szabályozza a mennyiséget. Az egyik módja annak, hogy megértsük, hogy a SEO kimondja, hogy mi a marketing követelmények, és a tartalom marketing megpróbálja teljesíteni ugyanazt. A két fogalom egymástól függ. A SEO igényli a tartalmakat, és nincs SEO tartalom nélkül. A tartalom optimalizálása azt jelenti, hogy az effektív kulcsszavakat szerepeltetni kell a bejegyzéseikben, és stratégiai értelemben alkalmazni kell a szövegben.

Sebesség

A Google mint keresőmotor elsődleges célja, hogy a felhasználók számára a legjobb élményt nyújtsa. Nem az alacsony színvonalú tartalom rajongói, és ugyanez vonatkozik az oldalra is. A legtöbb felhasználó számára a sebesség ugyanolyan. Egy online felhasználó a webhelyet alacsony színvonalúvá kategorizálja, ha túl sokáig tart. Az eredmény az, hogy negatívan befolyásolja a keresési rangsorolást. A lassan töltő webhelyek és oldalak nem jelennek meg a keresési eredmények felső részén. A gyorsabb betöltés javítja a felhasználói élményt, és a webhelyek nem fognak magas visszafordulási arányokat tapasztalni. A sebesség a webhely optimalizálásának részeként is szolgál .

Linképítés

Egy másik fontos szempont, amelyet a forgalmazóknak figyelembe kell venni a kapcsolatépítés . Ez a folyamat biztosítja, hogy elegendő hiperhivatkozás érhető el más weboldalakról, amelyek az aktuális webhely tartalmára mutatnak vissza. A keresőmotorok figyelembe veszik a weboldalak közötti kapcsolatokat. A következő két módszer valamelyikében használhat hivatkozást. A webhelyen talált hivatkozások segítenek abban, hogy új weboldalt találjanak ugyanolyan típusú tartalomkal a témában, vagy eldöntsék, hogyan rangsorolja az oldalt az eredményoldalon. A minőségi kapcsolatok elérése azonban kemény.

Szóljon Szociális

A marketingesek nem hagyhatják figyelmen kívül a szociális média erejét a SEO-ben. Amint ez a SEO egyéb aspektusaira, különösen a linkekre is vonatkozik, a minőségi kérdések a közösségi médiában történő megosztás során összpontosulnak. Ugyanakkor a széles körű megosztás is előnyös. A közösségi média segít a márkaismertségben, mivel számos potenciális célközönség számára szól. A webhelytulajdonosoknak olyan hálózatokat kell építeniük, amelyeket fel lehet használni a tartalom és a márka terjesztésére és megosztására.

November 29, 2017