Back to Question Center
0

Semalt részvények 10 Easy Hits Boost SEO

1 answers:

Amikor az online láthatóságról és a keresőmotor optimalizálásról beszélünk, az egyik legelterjedtebb dolog, ami eszünkbe jut, az, hogyan optimalizálhatjuk az oldalakat, és használhatunk meta leírásokat és kulcsszavakat a tartalomban . Vannak különböző stratégiák és módszerek, amelyeket meg kell vigyázni, függetlenül attól, hogy on-site SEO vagy off-page SEO. Az internet hatalmas táj, billió weboldalakkal, így csak akkor tudja bevinni a márkát a keresőmotor eredményeibe, ha tudod, hogyan kell a megfelelő közönséget célozni.

Itt van néhány gyors találat a Jason Adler Semalt Ügyfél Menedzserének vezetőjétől, hogy nagymértékben javítsa a SEO-t.

№1 Helyi hirdetések optimalizálása

Az első dolog, amit tenned kell, optimalizálja a helyi listákat. A konzisztencia nagyon fontos a World Wide Weben, és nehéz lehet az embereknek sok időt tölteni a webhelyén - watches aaa replica. Ezért kell vonzania őket egyszerű és elképesztő ajánlatokra. A helyi adatok a telefonszámot, a címet, az e-mail azonosítót és más hasonló adatokat tartalmazzák. Ügyfelei számára biztosítva azt, hogy biztonságban vannak és készek komolyan venni megrendeléseiket.

№2 A hírnév kezelése

Nagyon fontos az online hírnév kezelése. Ehhez olyan pozitív visszajelzésekre, jó visszajelzésekre és online értékelésekre és visszajelzésekre kell összpontosítania, amelyek magukról beszélnek a legitimitásról és a megbízhatóságról. Ez a keresőmotorok számára egy ötletet adna arról, hogy mennyire megbízható és koncentrált az üzletével kapcsolatban.

№3 Folyamatosan frissítse kulcsszó listáját

A kulcsszólistát rendszeresen frissíteni kell. Ha sok cikket készít naponta, akkor meg kell győződnie arról, hogy egyetlen kulcsszót sem ismétel..Alternatív megoldásként beállíthatja a hét idõpontját, és készíthet listát azokról a kulcsszavakról, amelyeket a következõ napokban célozni kíván.

№4 Ne tarts a SEO-t a vállalati webhelyedre

A különböző cégek a vállalati webhelyek számára fenntartják a SEO-t. Ha ugyanezt teszed, hadd mondjam el, hogy nagy hibát követtél el. Ehelyett néha el kell költenie az oldalad címét, leírását, minőségi tartalmát és képét.

№5 Minőségi tartalom létrehozása

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a minőségi cikkek jelentőségét és a kulcsszavak helyes használatát. Nem kell naponta sok alacsony minőségű cikket közzétenni. Ehelyett inkább a minőségi tartalmak közzétételére kell összpontosítania, és folyamatosan meg kell őriznie a webhely láthatóságát.

№6 A webhelyek összekapcsolása

Ha több weboldala van, nagyszerű lenne összekapcsolni őket. Ez az egyik legjobb SEO technika, és sok szakértő azt ajánlja ügyfeleinek.

№7 Használd a szavakat

Linkek létrehozásakor saját szavakat kell használnod, és hagyd abba a más oldalak szavaira hivatkozva. Mindig horgonyszöveget kell használnia, és hivatkozásokat kell hoznia a különböző cikkekhez, hogy egyre több felhasználó vegyen részt.

№8 Ne hagyja figyelmen kívül YouTube-csatornáját

Ha jó keresési eredményeket szeretnél elérni a keresési eredmények között, soha ne hagyd figyelmen kívül YouTube-csatornádat, és ne kapcsolódj hozzá a webhelyéhez. Töltsön fel minőségi videókat ezen a csatornán, és a Google a webhely bónuszpontjait és kiváló rangját rendelheti hozzá. Helyezze be a videókat közvetlenül a cikkekbe, hogy sok embert vonzzon.

№9 Tartsa meg a közösségi társalgásokat Buzzing

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy sikeres legyen az interneten, a szociális közösségek zümmögnek. Rendszeresen használja a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Google + -ot, amelyek a legjobb közösségi oldalak.

№10 Mobil a kulcs 2017-ben

Igaz, hogy a mobilbarát webhelyek valószínűleg több látogatót fognak bekapcsolni. Tegye helyre a webhelyét és a Google barátságát, hogy kiváló eredményeket érjen el. A Google jobb rangot ad azoknak a webhelyeknek, amelyek az összes típusú eszközön jobb módon megtekinthetők.

November 29, 2017