Back to Question Center
0

Semalt: Mi az SLL

1 answers:

Az SSL a Secure Sockets Layer-t jelenti. Egy kicsit technikai hangzásnak tűnik, és helyénvaló gondolkodni, mert a mögöttes technológia pontosan ez. Azonban a koncepció körülötte igen egyszerű - best cheap logo design uk. Úgy működik, hogy megvédi az adatokat a weboldal látogatóinak. Mivel az adatok az interneten keresztül a tulajdonos kiszolgálójára közlekednek, nincs arról, hogy ki kapja meg a tranzakció alatt. Amikor az SSL játékban van, titkosítja az összes adatot, hogy csak a gazda szervere és a felhasználó böngészője tudja elolvasni.

Ryan Johnson, a Semalt vezető értékesítési vezetője elmondja, hogy az SSL szükségességének egyik oka az, hogy könnyen lehallgatható az adatok az interneten keresztül. Az ilyen támadás az ember-in-the-middle támadásnak nevezhető. A kutatások kimutatták, hogy nagyon egyszerű a hackerek vagy a rosszindulatú szándékú emberek számára, hogy elfogják a webes forgalmat. A hitelkártya-adatokból bármit megcélozhatnak a névjegykártya formájában beírt információkhoz.

A valóságban a legtöbb érzékeny információval foglalkozó weboldal legtöbbje már használja az SSL technológiát. Ezek azok, amelyek hitelkártyákat használnak az információk feldolgozására, így veszélyeztetik az ügyfél információit. Ennek a referenciapontnak kell lennie azoknak az embereknek, akik a saját honlapjukat szeretnék látni. Ha nincs SSL technológiája a helyén, meg kell fontolnia, hogy azonnal megkapja. Fontos, hogy az SSL technológiát is beépítsük, még akkor is, ha a webhely nem dolgoz fel hitelkártya-információkat. Ennek számos oka van, beleértve azt a módot is, ahogyan a Google az SSL-eket kezeli.

Google Chrome és SSL

A legnépszerűbb böngészők közül ma a Google Chrome..A 2017-es év elején a böngésző különböző SSL titkosítással rendelkező webhelyeket kezdett megjeleníteni. Eltekintve attól, hogy megmutatja a lakatot a webcím mezőben, a felhasználók mostantól több információt is megtekinthetnek. Ha egy webhely nem biztonságos, akkor figyelmeztetést kap a "Nem biztonságos" figyelmeztetésről, hogy a látogató költségét akkor számíthatja meg, ha továbbra is védtelenül böngészik. Minden olyan webhelyre érvényes, amely jelszavakat vagy pénzügyi információkat gyűjt. A Google ezt a figyelmeztetést még más oldalakon is láthatóvá teszi .

Ha egy weboldal vagy weboldal nem rendelkezik az SSL-lel, akkor a Chrome tájékoztatja a látogatókat arról, hogy a webhely nem biztonságos, ami sok látogatót visszafordít. Saját jót tesz ennek a követelménynek. Az SSL használatának egyéb előnyei is vannak:

Az SSL használatának előnyei

  A felhasználók tisztában vannak a titkosítás fontosságával, ezért az oldal növeli a bizalmat, ha SSL-e van.
 • SEO. Az SSL most rangsorolási tényező SEO
 • Sebesség. Az újabb HTTP protokollt használja, amely gyorsabb oldalbetöltést jelent
 • Biztonság Segít megvédeni a tulajdonos és a felhasználó információit.

SSL mítosz mellszobor

 • Drága HTTPS. Titkosítjuk, és a CloudFlare más forrásokkal együtt kínálja fel ingyenes
 • A HTTPS lassú. A webhelyek gyorsabban futnak SSL alatt
 • A HTTPS az e-kereskedelemre vonatkozik. Van egy általános elmozdulás az egész web szolgálatára
 • Dedikált IP. Erre nincs szükség az elkülönített IP-kből
 • származó előnyök ellenére,
 • Az ingyenes SSL kevésbé biztonságos, mint a fizetett. Ugyanolyan szintű biztonsági szintet nyújtanak, de különböznek a funkciók számától.

Miután telepítette az SSL tanúsítványt, ellenőrizze, hogy vannak-e hibás linkek, hiányzó tartalmi problémák, 301 átirányítások, a Robots.txt jelenléte és a Google Search Console működik-e. Ezzel biztosítja, hogy minden oldal maximálisan működőképes legyen.

November 29, 2017