Back to Question Center
0

Semalt megosztja gondolatait arról, hogy az Apple megváltoztathatja a helyi SEO marketinget

1 answers:

Michael Brown, a Ügyfél Menedzser Semalt elmondja, hogy az Apple a közelmúltban elindított egy 6. generációs iPhone-ot a következő szerszám, az Apple Watch mellett. Bár sok vállalat kísérletezett az intelligens szemlélettel, az Apple belépett a hordható technológiába, és új módot jelenthetne a helyi SEO marketingben .

Most az Apple úgy tűnik, szívesen változtatja meg a helyi SEO szabályait, ha helyi üzletet üzemeltet, itt az ideje, hogy alkalmazkodjon a vállalat által bevezetett új üzleti módokhoz, hogy segítsen a versenytársak előtt maradni.

Az Apple Watch: hordható technológiát hoz a reflektorfénybe

A Smartwatches már több éve működik - nuxe nirvanesque control des yeux. Azonban egyik ilyen eszköz sem érte el a piacon. Bár a hordható szerkentyűk érdeklődést keltettek, értékesítéseik és véleményeik langyosak voltak. De addig tartott az Apple Watch elindításáig. Hirtelen megváltozott a táj és az emberek elkezdtek komolyan venni a hordható technológiát.

Az Apple Watch olyan funkciókkal rendelkezik, mint a hangalapú digitális segéd, az Apple Music és az Apple Play, valamint számos más alkalmazás.

Az egyik jellemzője, hogy az Apple karórája versenyelőnyt biztosít az új leképezési alkalmazásnak. Miért fontos ez az alkalmazás? A funkció nagyszerű a helyi SEO számára, hiszen ahelyett, hogy csak térképet mutatna, vagy hallható irányokat adna, a smartwatch egy "kaptikus visszacsatolással" ismert rendszert használ, hogy szenzitív irányú zümmögést biztosítson anélkül, hogy kéznél lenne.

Bár az idő megmondja, milyen praktikus ez a funkció a navigációhoz, a rendszer által generált érdekek túlnyomónak tűnnek egy új eszköz számára. És tekintetbe véve, hogy az Apple ismert kiváló minőségű készülékek szállítására, ez magyarázza, hogy a közönség izgatja az órát az izgalomtól.

Siri kölcsönhatása a Bing-szel

Hosszú ideig a felhasználók a a keresőmotor s, hogy megtalálja a vállalkozásokat a helyükön, messze a Google vezette a csomagot, különösen a helyi eredményekhez, és ennek eredményeként a legtöbb helyi SEO marketing erőfeszítés a Google igényei irányítják.

Az okostelefonok emelkedésével azonban a legtöbb felhasználó a számítógépek helyett a mobileszközökről keres adatokat. Ennek hatása megváltoztatja a lekérdezések végrehajtását. A billentyűzetek lekérdezésének hagyományos módja helyett a felhasználók az okostelefonok mikrofonjain keresztül beszélnek a lekérdezésekről. Az Apple Watch eljövetelével a Siri valószínűleg fel fogja gyorsítani az új irányzatot, és ösztönözni fogja a felhasználókat, hogy beszéljenek a lekérdezéseikkel, mint a gépelésük.

Amikor megkérdezed a Siri-t, hogy keresse meg a közelben található hamburger éttermeket, a digitális asszisztens több helyi eredményt fogja feltölteni a képernyőn. Míg a Siri a keresési eredmények biztosítására használja a Binget, a helyi marketingesek valószínűleg inkább a Bingre koncentrálnak, mint a Google-ról, hogy vonzzák az Apple SmartWatch-felhasználókat.

Apple Maps

Az Apple Watch alapértelmezett navigációs rendszerként az Apple Maps funkciókat tartalmazza. Évekig a legtöbb ember használta a Google Térképet, beleértve az iPhone felhasználókat is. Ez valószínűleg megváltozik, mivel az óra valószínűleg elősegíti az Apple Maps új felhasználóinak generációját. Ez azt jelenti, hogy a helyi marketingszakembereknek lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy a felhasználók megtalálhassák vállalkozásukat az Apple Maps-en.

Az Apple Maps úgy tűnik, más megközelítéssel rendelkezik a versenytársaihoz képest, mint például a Google, amikor üzleti tulajdonosokkal foglalkozik. Ahelyett, hogy vállalná az üzleti igényt, lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy azonosítsák vállalkozásukat és adjanak pontos adatokat a könyvtárukban.

Miközben a helyi keresési eredmények már hatalmas hullámokat tesznek a Google IP-alapú észlelési rendszerével, az Apple új technológiája új, pontosabb GPS-alapú keresési eredményekhez vezethet. Ez spekulatívnak tűnhet, de nincs semmi kár a jövő előrejelzésében.

Mobil kuponok és felhasználói interakciók

A mobil kuponok már népszerűségnek örvendenek az okostelefonok használói számára, beleértve az interaktív funkciókat, például a QR-kódokat. Idővel a felhasználók igényelnék a kifinomultságot és a közvetlenséget, ezért ha találsz módot arra, hogy igényeidet gyorsabban teljesíthessd, mint versenyt, valószínűleg nagyobb szerepet fogsz kapni a piacon.

Végeredményben a helyi keresés alapjai nem változhatnak egyik napról a másikra, de az Apple Watch forradalmasította a helyi SEO marketing évek óta történő végrehajtását. Most a marketingesek és a vállalkozóknak több időt kell szánniuk az Apple Maps és a Bing optimalizálására, hogy versenyelőnyt szerezzenek versenytársaikkal szemben.

November 29, 2017