Back to Question Center
0

Semalt: Könnyű módja annak, hogy eltávolítsa a forgalmat a Google Analytics segítségével

1 answers:

Ebben a cikkben Ivan Conovalov, a Semalt vezető szakértője megtanítja, hogyan távolíthatja el a Google Analytics nézeteit a minőségi eredmények elérése érdekében.

Még emlékszem arra az időre, amikor néhány hónappal ezelőtt elkezdtem a blogomat. Korábban több mint 1500 megtekintést kaptam naponta a Google Analytics-fiókomban, de többet fordítottak, amikor szerkesztettem az oldalamat és megváltoztattam bizonyos beállításokat. Néhány oldalamat szerkesztettem több száz vagy több ezer alkalommal a kívánt eredmények eléréséhez - newest no deposit codes. Különböző bloggerek küldenek oldalnézeti jelentéseket, vagy nyíltan osztják meg a közösségi média forgalmi statisztikáit, és nem veszik észre, hogy ez károsíthatja a blogjukat vagy saját hírnevét az interneten. Ez azért van, mert sok spammer megpróbálná csökkenteni a webhelyek weboldalainak megtekintésének számát, ezáltal befolyásolva Google Analytics jelentéseiket. Amikor megosztja webhelye linkjeit a közösségi médiában, győződjön meg róla, hogy kizárta a belső forgalmi bejegyzéseket. Ez nem valami, ami opcióként jön, vagy az alapértelmezett. Ehelyett manuálisan kell beállítania, vagy telepítenie kell egy plugint, hogy megkapja a kívánt eredményeket.

Az IP-cím kizárása a Google Analytics szolgáltatásban

Az első és legfontosabb dolog, hogy kizárja az IP-címét a Google Analytics szolgáltatásban. Fontos megakadályozni, hogy nézete számoljon..Ehhez a külső ügyfelek magatartására és a weboldalakkal való kapcsolattartásra kell összpontosítania. Ez jelentős hatással lehet webhelyedre és általános teljesítményére. Ehhez először meg kell határoznia a saját IP-címét. A Google megkönnyítette és egyszerűvé tette a felhasználók számára ezt. Csak írja be, mi az IP-címem a Google keresőben, és látni fogja, hogy mi az Ön nyilvános IP-címe. Nagyon könnyű kizárni egy IP-címet a Google Analyticsből. Ha azonban több IP-t kíván kizárni, akkor megfelelő módosításokat kell végrehajtania. Ehhez először szűrőket kell létrehoznia a különböző IP-címekhez, és ki kell zárnia azokat egyenként.

A Google Analytics WordPress bővítményeinek kizárása

Ez egy másik fontos módszer. Kizárhatja vagy módosítsa beállításait a Google Analytics WordPress bővítményeiben. Ehhez meg kell mennie a Google Analytics-fiókja szűrőjébe, és ki kell választania az egyéni szűrőt. Ezután ki kell zárnia az összes nem valódi vagy illegális forgalmat, valamint a forrásait, és kattintson a szűrőmintázat gombra. Itt használnia kell egy olyan egyéni változó kódot, amely jelen lehet a HTML testcímkéjében. Egy könnyen használható opció, amely megakadályozza az adatok illegális felhasználását, és a Google Analytics hamis jelentések létrehozását. Ez azt jelenti, hogy valaki meglátogatja webhelyét, azok számlálása nem számít bele, ha a cookie-kat nem azonosították. Ez fantasztikus és az egyik legjobb lehetőség, ezért ezt a módszert minden webhelyén használni fogod. A bloggerek számára fontos, hogy megőrizzék a közönségüket és a weboldaluk hitelességét. Tehát ez a módszer nagy segítség lesz.

November 28, 2017