Back to Question Center
0

Semalt jó hangot ad a Twitterben a Classroom-ban

1 answers:

Nem lenne helytelen azt mondani, hogy a Twitter az egyik legnépszerűbb és legcsodálatosabb közösségi média weboldal. Ez egy hihetetlen hálózat, sok eszközzel, hogy mind a tutorok, mind a diákok összekapcsolódjanak.

A Twitter eddig a legerősebb közösségi oldalak középpontjává vált az üzleti életben, a webhely promóciójában, a non-profit ügyekben, az eseményekben és az oktatásban. Itt Andrew Dyhan, a Semalt Semalt Ügyfél Menedzsere Menedzsere arról beszélt, hogy a Twitter kiválóan használható módja a tanteremben - ray ban rb 3025 azul degrade.

Tanterem események és közlemények

Az egyik legjobb és legcsodálatosabb előnye a Twitter használatának az osztályteremben az, hogy könnyebbé és gyorsabbá teszi az eseményeket és a bejelentéseket. Megoszthatja a közelgő eseményeket, teszteket, vetélkedőket, és mindazt, amit a tanulók számára fontosnak tart. A Twitter segítségével akár projekteket, megbízásokat, akár különleges eseményeket is küldhet. A vizsga időpontjai ezen a közösségi média oldalakon keresztül is bejelenthetők. Az öreg diákok kapcsolatba léphetnek az új hallgatókkal, és mindegyik képes kommunikálni egymással a Twitter oldalakon és közösségeken keresztül.

A folyamatban lévő megbeszélések támogatása

A tanárok és a diákok elősegíthetik a folyamatos vitákat a Twitteren, miután a munkamenet befejeződött, és ez segíteni fog az újonnan érkezőknek, hogy sok új dolgot tanuljanak, míg az osztályban rögzítheti az előadást és az összes kis részleteket, és fel kell őket tölteni a Twitteren.Az különböző diákok, akik hajlandóak felvételi főiskolájukon részesülhetnek ezekből a videókból és audiókból, és lehetővé teszi a tanárok számára, hogy mindent tudjanak a hibáikról, valamint a hallgatók problémáiról.

Karrier mezők nyomon követése

A különböző karriereket és mezőket feltáró fiatal diákok információkat és releváns tartalmat találhatnak a Twitteren. A tanárok számára nagyon könnyű megosztani a hasznos dolgokat online, hogy egyre több diák kaphat hasznot. Más szóval azt mondhatjuk, hogy a Twitter kiváló módja annak, hogy kölcsönhatásba lépjen a tanárokkal vagy a diákokkal, hogy segítse egymást a megfelelő karrier kiválasztásában. A Twitteren keresztül tanáraink taníthatják a diákjaikat, és oszthatják meg a munkahelyeket a campuson belül és azon kívül, hogy azok megfelelően benyújthassák kérelmüket.

Kreatív írásmódok

A tanárok számára nagyon egyszerű az írásos gyakorlatok online létrehozása és megosztása. Ahelyett, hogy manuálisan elküldte volna a projekteket az összes hallgatónak, tanáraink feltölthetik azokat a Twitteren, hogy az egyetemen kívüli diákok is tanulhassanak valami újat ezekből a gyakorlatokból. Kérd meg a tanulókat, hogy vegyenek részt ezeken a gyakorlatokon az osztályteremben és azon kívül, és tegyék közzé őket mind a Facebookon, mind a Twitteren. Győződjön meg róla, hogy beillesztette a megfelelő hashtagokat a tweetekbe, így a tartalom nagyszámú ember számára elérhető marad.

Blogok és szociális média

Tanáraink megtaníthatják a tanulóknak, hogy hogyan lehet online pénzt keresni a Twitteren keresztül. Ez egy nagyszerű platform, amely megoszthatja blogbejegyzéseit és egyre több embert vonhat be. A Twitteren fontos, hogy olyan hatékony történeteket írj, amelyek több és több embert ösztönöznek az online és offline osztályokba való részvételre.

November 29, 2017