Back to Question Center
0

Semalt irányítja, hogyan blokkolja a gombokat a weboldalak és a Darodar botok számára

1 answers:

Sok webhelytulajdonos észlelte a dezetar.com és a buttons-for-website.com domaineket a Google Analytics jelentésekben. Nagyszámú forgalmat bonyolítanak be. Nem okoznak nagy kárt a webhelynek, de a webhelyen megjelenő látogatások száma befolyásolja a visszafordulási arányokat és az oldalon töltött időt - grain bin monitoring system. Ennek eredményeképpen a Google keresési algoritmusa minőségi problémaként kezeli, és az emberek nem találják meg, amit keresnek a webhelyen. Ennek következtében csökkentik a weboldal keresési rangsorolását. Nem feltétlenül tűnik nagynak a nagyvállalatok számára, de egy kis méretű vállalkozás számára egy weboldalon, megteheti vagy megszüntetheti működését.

Alexander Peresunko, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere bemutatja néhány hasznos módját a probléma megoldására.

Mindkét robbanószerkezet visszalép egy olyan webhelyre, amely törvényesnek tűnik. A Darodar webhely-elemzést kínál a felhasználók számára, míg a weboldal gombok lehetőséget adnak a vállalkozások számára, hogy megoszthassák az URL-jüket a + AddThis funkcióval. Ott van, ahol a legitimitás kérdése véget ér, noha néhány forrás feltárta a két helyszín különös szándékát. A Darodar már több mint a weboldalon található gombok, és létrehozott egy "botnetet". A botnet olyan vírusfertőzött számítógépek hálózatát jelenti, amelyek célja a számítógépes biztonság veszélyeztetése. Hackereknek biztosítja azokat a biztonsági réseket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy visszaszerezzék a rendszerbe való belépést. A botnet irányítója irányítja az ilyen hálózatok tevékenységét.

A botnet több ezer IP címet tartalmaz, ami megnehezíti a bejáró sikeres letiltását az IP-k kizárása révén. Gyakori cikkek arra mutatnak rá, hogy a bot folyamatosan megfertõzi a weboldalakat egy vagy több beágyazott vírusú programon keresztül. A Soundfrost egy népszerű segédprogram letöltés, amely tartalmazza az említett vírust.

A robotok használata..A txt-módszer a weboldalak és a darodar gombok blokkolásához, ahogyan más robotok / pókok esetében más lenne, nem lenne olyan hatékony, mivel az irányelvek az önkéntes megfelelésre támaszkodnak. Ha a tulajdonos a Black Hat stratégiákat jelenleg hajtja végre, tevékenységük nem felel meg a megállapított iránymutatásoknak.

A dárda bot többféleképpen használható. Az egyik az, hogy mesterségesen növeli a webhely SEO-ét, a webhely forgalmának irányításával. A konfiguráció olyan, hogy nem jelenik meg robotként. Úgy néz ki, mint egy tényleges látogató, és a keresőmotor tartalmazza a jelentésüket, ezáltal az Analytics adatokhoz képest ferdeséget eredményez. Ezt a link spamelésnek nevezik, ami a legutóbbi algoritmusfrissítések miatt kevésbé hatékony.

A Wikipédia a spamdexelés egyik formájaként definiálja a referrer spam-et, amely ismétlődő kéréseket tartalmaz egy hamis referrer URL használatával egy olyan webhelyre, amelyet a spammer hirdetni szeretne. A webhelyek véletlenül visszavágódnak a spammer webhelyére, amely forgalmat jelent számukra. A spammer számára előnyös, mivel az ingyenes linkek segítenek a keresési rangsorban.

A botnetek egyéb funkciói a szolgáltatásmegtagadási támadások, a csalás, a spamdexelés, a lopás vagy a személyes és pénzügyi információk, az SMTP-levelezők a levélszemétre és a bányászati ​​bitcoinok. E megállapítások alapján nem kívánatos ilyen forgalom a honlapon.

Gombok A weboldalhoz hasonló funkciók vannak, csak a kézbesítés egy kicsit más. Hasznos megosztási eszköz a webhelyek számára. Abban a pillanatban, amikor a tulajdonos telepíti, hozzon létre egy átjárót, amelyet az emberek használhatnak a weboldal látogatóinak böngészőjével való eltérésre.

Gombok blokkolása weboldalakhoz és dárdárokhoz

Az a lehetőség, hogy blokkolja a weboldalakra és a dániárra vonatkozó gombokat az IP kizárással, hogy megakadályozza a forgalmat a számukra, nem lesz olyan sikeres. Ennek oka az, hogy mindkettőnek sok IP-címe van, amelyek forgalmat irányítanak a webhelyre. Egy alternatíva az, hogy szerkeszteni kell az egyes domainek .htaccess fájlját, és onnan blokkolják a forgalmat. Ehhez hozzá kell férnie a WordPress webhelyét alkotó internetes fogadó gyökérkönyvtárához. Győződjön meg arról, hogy az Apache rendszert használja, amelyet a legtöbb fogadó szolgáltató használja. Ha nincs tapasztalata a .htaccess fájlok módosításával kapcsolatban, kérje a webmester segítségét, mivel bármilyen kisebb hiba az egész webhely összeomlásához vezethet.

November 29, 2017