Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan tiltani és blokkolni a Google Analytics Referral Spam szolgáltatást?

1 answers:

Egy kis méretű vállalkozásnál semmi sem jobb, mint a Google Analytics-fiókba való bejelentkezés és a forgalom nagy része megjelenése. Nagyon izgatottan tudnád, hogy webhelye különböző nézeteket kap, és nem érheti el a hogy ez a forgalom valódi-e vagy sem. Ha nincs erőteljes közösségi média jelenléte vagy nem megfelelően végezte el a SEO-t, akkor vannak esélyei arra, hogy áldozatává váljon a Google Analytics ajánlólevelének. Gondosan ellenőrizze, hogy megfelelően fejleszti-e a linkeket. És ha nem rendelkezel a linkekkel, és még mindig rengeteg nézetet kapsz, akkor a forgalma hamis és nem törvényes - devices icon maker.

Lisa Mitchell, a Semalt Ügyfél sikertulajdonosja tudja, hogyan küzdjön meg a beérkezéssel kapcsolatos spamekkel, és itt van néhány gyakorlati kérdés.

A Google Analytics spam több mint csalódást okoz, amikor egy életre szóló üzleti tevékenységet folytat. A botok segíthetnek a webhely feltérképezésében, de soha nem kaphat értékesítést vagy bevételt az AdSense-ből. Ezenkívül nem veheti igénybe a Google nyomkövetési szolgáltatásait, mivel az analitikai spam miatt szenved. Ez komoly következményekkel járhat az észlelt adatokra, blokkolja webhelye trendjeit és mintázatát, és elérheti a százalékos visszafordulási arányt. Az analitikus botok nagy mennyiségben előfordulhatnak és előfordulhatnak, és ez nem lehetséges a kisvállalkozások számára..Ha például rengeteg találatot és nézetet kaptál ezen a héten, és soha nem tett SEO-t, akkor a probléma áldozata, és a lehető leghamarabb meg kell szabadulni.

Spotting referral spam

A spam webhelyek egy része könnyű észrevenni őket, legjobb seo , 100dollars-seo és hasonló. Könnyű észrevenni őket, mert URL-jeik az interneten vannak jelen. SEO szolgáltatásainak vásárlása egy megbízható cégtől az egyetlen lehetőség a túléléshez az interneten. Ha van egy digitális marketingszakértője, kérje meg, hogy fedezze fel az ajánlott levélszemetet, és minél hamarabb megszabaduljon tőle. A rosszindulatú webhelyek leginkább jogosak, és véletlenszerű hivatkozások és hamis e-mailek segítségével megtalálhatók. Ha valaki e-mailben megkérdezi, hogy kattints a megadott linkekre, akkor tartsa magát távol tőle. Sajnos az Analytics-spam valami más és sokkal bonyolultabb, mint az ajánlott spam. Ha látja a freemoneyonline vagy hasonló webhelyekre vonatkozó hivatkozásokat, jobb, ha leállítja az ablakokat és törli a gyorsítótárat.

Az ajánlott spam leállítása

Miután meghatározták az ajánlott levélszemetet, a következő lépés az, hogy megakadályozza a Google Analytics-jelentéseket. A szűrők egyszerűen leállíthatják őket. A lehető legtöbb szűrőt hozhatja létre, hogy megakadályozza a spam látogatások rögzítését a Google Analytics rendszerben. Alternatívaként olyan szűretlen nézeteket is kaphat, amelyek lehetővé teszik, hogy webhelye csak törvényes forgalmat kapjon. A Tesztnézet viszont a szűretlen nézetek egy példánya, ahol szabadon hozzáadhat különböző szűrőket analitikájához a teszteléshez. Végül, de nem utolsósorban, választhat a fő nézet opciót, amely teszteli a szűrőket, és automatikusan elvégzi feladatait.

November 29, 2017