Back to Question Center
0

Semalt: Front-Page News A webes biztonságról

1 answers:

Ha bármi, amit az emberek tanulhatnak a 2016-os évtől, az hogyan védheti meg magukata hacker behatolásától. A tudatosság növelése érdekében Frank Abagnale, a Semalt Senior Customer Success Manager, összefoglalja hét legfontosabb hír, amely alakult ebben az évben.

1 - de pajaros en. A Dropbox Hack

Különös érdeklődésre számot tartó támadás a Dropbox hack, amely jelentős hatással volta felhasználók számára. Ez a média széles körű lefedettségét eredményezte, mivel több millió feltört felhasználói fiók volt. Ez egy olyan esemény, amely kiemelteaz emberek határozottan igénylik az erős és egyedi jelszavak használatát, valamint egy kampányt, amely biztosítja, hogy a vállalatok ilyen követelményeket teremtsenek ügyfeleik számára.

2. A Dyn DNS DDoS támadás

A Dyn egy DNS-szolgáltató, amely 2016. október 21-én csapódott le a hackelés áldozatáváegy Mirai botnet, amelyet általánosan használt IoT eszközökben, ami nagy weboldalak leállásához vezetett. Nem titok, hogy a hackerek megcélozzák az IoT eszközökettöbbszörös sebezhetőségük miatt. Ennek ellenére az egyik dolog, amit a felhasználók megtudtak az epizódról, az, hogy mikor került be a biztonságos termékcsaládrossz kezek.

3. Az Egyesült Királyság vizsgálati törvényei

Az Egyesült Királyság az egyik legellentmondásosabb törvényjavaslatát, az Investigatory Powers Bill-ot fogadta elnöveli a felügyelet hatókörét a terrorizmus csökkentése és a biztonság javítása érdekében. Az informatikai hatóságok most már hozzáférnek a felhasználói naplókhozanélkül, hogy erre szükség lenne, mivel a rendszer tizenkét hónapig érintetlen marad. A kérdés a kormányzati ellenőrzésekkel kapcsolatos vitákat vetett felés egyenlegeket..Arra is felvetik a kérdést, hogy az illetékesség mennyire vonatkozik a magánéletre.

4. A Bitfinex Hack

A cryptocurrency megkezdte a tömeges biztonsági ellenőrzést, miután a hackerek beléptek aBitfinex csere. Annak ellenére, hogy a cég kompenzálta a felhasználókat, az emberek újra megvizsgálták a Bitcoins-ban való befektetésről szóló döntést, mivel ilyen típusúaka sebezhető cserék soha nem kínálnak kompenzációt. A téma nem teljesen az erdőből származik, amint a kormányok és a bankok elkezdenek ölelnia bitcoinok eszmecseréjét 2017-ben a devizaátváltás eszközeként.

5. A Dirty Cow Exploit

A piszkos COW Exploit a Linux kernelének sebezhetősége, amely lehetővé teszi a hackerek számáraadminisztrátori jogosultságokat a számítógépen legalább öt másodpercig. Linus Torvalds arról számolt be, hogy jól ismerik a létezését ésmegpróbálta megjavítani egy évtizeddel ezelőtt. Példaként szolgál arra, hogy a régi rendszerhibák miként jelentek meg a korabeli kritikus sérülékenységeknekdigitális világot, amely garantálja a rendszer biztonságának folyamatos ellenőrzését.

6. Zsarolóprogramok

A 2016-os év nőtt a felbujtó támadások növekedése. Célzott egy sorszervezetek, egyértelműen jelezve, hogy senki sem mentesül az iranómia támadásoktól. A megelőzésre és a biztonságra vonatkozó tudatosság növelésenéhány módja annak, hogy megakadályozzák a felhasználókat a feltörő programoktól a jövőben.

7. A DARPA Cyber ​​Grand Challenge

A Cyber ​​Grand Challenge a DARPA célja, hogy csapatokat hívjon fel a hackelésre és a patch rendszerreréseket. Ezeknek a kihívásoknak nagyon kevés az emberi interakció, mivel ezek többnyire automatizáltak

A Systems Security jövője 2017-ben

Nem szólnak arról, hogy mi történik 2017-ben. A hackerek azonban továbbra is figyeliknagyobb sebezhetőség. A hackerek előre tudják támadni a támadásaikat a Tor hálózatok, valamint más kihasználások és bonyolultabb márkázás használatávalrajta. Az a jó dolog, hogy a 2017-ben elinduló néhány dolog közül a biztonsági tudatosság.

November 28, 2017