Back to Question Center
0

Semalt: Front-Page News A webes biztonságról

1 answers:

Ha bármi, amit az emberek tanulhatnak a 2016-os évtől, az hogyan védheti meg magukata hacker behatolásától. A tudatosság növelése érdekében Frank Abagnale, a Semalt Senior Customer Success Manager, összefoglalja hét legfontosabb hír, amely alakult ebben az évben.

1. A Dropbox Hack

Különös érdeklődésre számot tartó támadás a Dropbox hack, amely jelentős hatással volta felhasználók számára. Ez a média széles körű lefedettségét eredményezte, mivel több millió feltört felhasználói fiók volt - korres toner. Ez egy olyan esemény, amely kiemelteaz emberek határozottan igénylik az erős és egyedi jelszavak használatát, valamint egy kampányt, amely biztosítja, hogy a vállalatok ilyen követelményeket teremtsenek ügyfeleik számára.

2. A Dyn DNS DDoS támadás

A Dyn egy DNS-szolgáltató, amely 2016. október 21-én csapódott le a hackelés áldozatáváegy Mirai botnet, amelyet általánosan használt IoT eszközökben, ami nagy weboldalak leállásához vezetett. Nem titok, hogy a hackerek megcélozzák az IoT eszközökettöbbszörös sebezhetőségük miatt. Ennek ellenére az egyik dolog, amit a felhasználók megtudtak az epizódról, az, hogy mikor került be a biztonságos termékcsaládrossz kezek.

3. Az Egyesült Királyság vizsgálati törvényei

Az Egyesült Királyság az egyik legellentmondásosabb törvényjavaslatát, az Investigatory Powers Bill-ot fogadta elnöveli a felügyelet hatókörét a terrorizmus csökkentése és a biztonság javítása érdekében. Az informatikai hatóságok most már hozzáférnek a felhasználói naplókhozanélkül, hogy erre szükség lenne, mivel a rendszer tizenkét hónapig érintetlen marad. A kérdés a kormányzati ellenőrzésekkel kapcsolatos vitákat vetett felés egyenlegeket..Arra is felvetik a kérdést, hogy az illetékesség mennyire vonatkozik a magánéletre.

4. A Bitfinex Hack

A cryptocurrency megkezdte a tömeges biztonsági ellenőrzést, miután a hackerek beléptek aBitfinex csere. Annak ellenére, hogy a cég kompenzálta a felhasználókat, az emberek újra megvizsgálták a Bitcoins-ban való befektetésről szóló döntést, mivel ilyen típusúaka sebezhető cserék soha nem kínálnak kompenzációt. A téma nem teljesen az erdőből származik, amint a kormányok és a bankok elkezdenek ölelnia bitcoinok eszmecseréjét 2017-ben a devizaátváltás eszközeként.

5. A Dirty Cow Exploit

A piszkos COW Exploit a Linux kernelének sebezhetősége, amely lehetővé teszi a hackerek számáraadminisztrátori jogosultságokat a számítógépen legalább öt másodpercig. Linus Torvalds arról számolt be, hogy jól ismerik a létezését ésmegpróbálta megjavítani egy évtizeddel ezelőtt. Példaként szolgál arra, hogy a régi rendszerhibák miként jelentek meg a korabeli kritikus sérülékenységeknekdigitális világot, amely garantálja a rendszer biztonságának folyamatos ellenőrzését.

6. Zsarolóprogramok

A 2016-os év nőtt a felbujtó támadások növekedése. Célzott egy sorszervezetek, egyértelműen jelezve, hogy senki sem mentesül az iranómia támadásoktól. A megelőzésre és a biztonságra vonatkozó tudatosság növelésenéhány módja annak, hogy megakadályozzák a felhasználókat a feltörő programoktól a jövőben.

7. A DARPA Cyber ​​Grand Challenge

A Cyber ​​Grand Challenge a DARPA célja, hogy csapatokat hívjon fel a hackelésre és a patch rendszerreréseket. Ezeknek a kihívásoknak nagyon kevés az emberi interakció, mivel ezek többnyire automatizáltak

A Systems Security jövője 2017-ben

Nem szólnak arról, hogy mi történik 2017-ben. A hackerek azonban továbbra is figyeliknagyobb sebezhetőség. A hackerek előre tudják támadni a támadásaikat a Tor hálózatok, valamint más kihasználások és bonyolultabb márkázás használatávalrajta. Az a jó dolog, hogy a 2017-ben elinduló néhány dolog közül a biztonsági tudatosság.

November 28, 2017