Back to Question Center
0

Semalt Expert: Minden, ami félt, hogy kérje a SEO

1 answers:

A SEO-nek négy alapvető eleme van, amelyek fontosak az online marketing és nyilvánosság sikeréhez. Az online siker fontos az új ügyfelek vonzása érdekében. A négy elem a rangsor, a látogatók, a konverziók és az optimalizálási szándék. Fontos, hogy a vállalkozó megértse a megfelelő kulcsszavakat - online-pharm-store. Biztosítani kell azt is, hogy a keresőmotor megtalálja a kulcsszavakat, és hatékonyan elemezze őket. A kulcsszavaknak erősnek kell lenniük, és a keresőmotor folyamatának előnyösnek kell lennie egy olyan webes architektúra előnyeiből, amely felhasználóbarát. A hivatkozásoknak egyszerűnek kell lenniük azonosítani és könnyen navigálni. A cikkben Max Bell, a Semalt Ügyfél Menedzser, elmagyarázza a négy alapvető SEO elemet.

1. Ranglisták

A SEO fő célja, hogy lehetővé tegye az üzleti weboldal számára, hogy a keresőmotorokban legmagasabb rangot érjen el. Az első keresési oldal felső pozíciója javítja az üzlet online láthatóságát. A rangsor azonban nem a SEO folyamat végső célja. Számos tulajdonos megtudja a keresési folyamat eredményeit. Úgy érzik, demotiválják, ha nem kapják meg a legmagasabb pozíciót, miután számos pénzügyi, emberi és technológiai erőforrást használtak. Meg kell érteniük, hogy a rangsor különböző hatással van az üzlet sikerére. A legmagasabb rangsorok nem befolyásolják közvetlenül az eladási értéket; csak lehetőséget nyújtanak az internethasználók számára, hogy megismerjék az üzlet által kínált termékeket vagy szolgáltatásokat. A №5-vel rangsorolt ​​weboldal jobb szolgáltatásokkal és információkkal rendelkezhet, mint az 1. helyezett weboldal..

2. Látogatók

A weboldal látogatóinak száma növekszik, ha az optimalizálási folyamat rangsorol. A weboldalak rögzítik a rangsorolást is, ha fontos kulcsszavakat használnak a SEO folyamat során. A látogatók számának növekedése a rangsor eredményeként jó. Ez azonban nem az optimális folyamat végső célja. A SEO szakértő pénzügyileg részesül, ha díjazásban részesül a benyomás szintjén és az online nyilvánosságon.

3. Konverziók

Ez az optimális folyamat végső célja. A SEO folyamatnak több előnnyel kell járnia, mint a keresési rangsor és a látogatóforgalom növelése. Ennek eredményeképpen meg kell növelni az átváltási szintet és az arányokat. A konverziós célok sokoldalúak és a webhelyek tulajdonosainak érdekei alapján készülnek. A konverziós célok közé tartozik például a magas blog megjegyzések, a megnövekedett termékek letöltése, a nagyszerű Twitter vagy a Facebook követése, vagy az értékesítési volumen növelése. Az optimalizálási stratégiának kapcsolódnia kell a konverziós célok eléréséhez .

4. Keresőmotorok és optimalizálási szándék

Bár a keresőmotorok technológiailag okosak, nem tudják meghatározni a weboldal tulajdonos szándékát. Ez a SEO-folyamat egyik legnagyobb kihívása, mert a szándék szükséges a webhely és a kulcsszavak relevanciájának megértéséhez. A SEO professzionális s ezért feltétlenül fel kell tüntetnie a kívánt kérdéseket vagy fogalmakat, hogy megakadályozza a keresőmotorok általi kitalálást. A szándék kritikus fontosságú a látogatók ismeretének javításában az online oldal információin is. A weboldalnak könnyen kell navigálnia, és a rendelkezésre álló információknak egyszerű nyelven kell lenniük.

November 29, 2017