Back to Question Center
0

Semalt Expert: hogyan tilthatja le a hivatkozási spameket a Google Analytics szűrőivel

1 answers:

Az online vállalkozások igénylik a forgalom generálását és a megnövelt konverziókattúlélni a piacon. Ebben az esetben az analitika nagy szerepet játszik a nagy értékű forgalom és a megnövekedett konverziók elérésében. Üzletekazzal a kizárólagos céllal, hogy a forgalmat a saját weboldaluk felé teremtsék, hajlamosak arra, hogy megmondják, hogy mely forgalom alakul át amagas arány - windows hosting germany. A vállalatok többnyire olyan tartalmakat hoznak létre, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek és specifikációinak. Friss és eredeti tartalom generálásamindig azt javasolta, amikor a tartalom marketing.

A problémák akkor jelentkeznek, amikor az ajánlott spam, az analitikus ellenség, amely megváltoztatja a rendelkezésre álló adatokataz adatok átveszi az emberkereskedelmet. A hivatkozási levélszemét úgy működik, hogy megváltoztatja az adatok pontosságát a regisztrált számokkal való összekapcsolással, inkább aforgalom. Szerencsére a Googlenak ez van a kezében, hogy meggyőződhessen arról, hogy a sikeres online vállalkozások sikertelenek.

Várja, hogy pontos adatokat kapjon a B2B és a B2C cég számára. Michael Brown, a Semalt Ügyfél-menedzser, felhívja figyelmét egy olyan útmutatóra, amely segíteni fog abban, hogy kitűnjön anélkül, hogy bármilyen problémát észlelne.

A Referrer on Referral spam

Azok számára, akiknek szüksége van az alapokra, a referrer az a weboldal, amelyre érvényesa látogató egy weboldalról a másikra megy. Ha egy látogató egy adott cikkhez tartozó linkre kattint, akkor a link meg fog jelennia referenciaforrásként szerepel a Google Analytics szolgáltatásban. A referrációs forrásokat elsősorban arra használják, hogy betekintést nyújtsanak az értékes link értékesítéséhezegy üzleti weboldal..

Tájékoztatás a beterjesztett spamről

A hivatkozási spam elsődleges két típusa, amely a következőket tartalmazza:

Lánctalpas levélküldés

  • Ez egy hamis hivatkozási spam, amely hamis alapon működik. A levélszemét működikhamisít egy referrert, és ideális nevet ad annak érdekében, hogy forgalmat generáljon és megjelenjen a Google Analytics-jelentésben. A lánctalpas referral spam továbbra is folytatódiklinkeket küld a webhelyére, hogy több forgalmat gyűjtsön. Ugyanakkor a betekintés spam által használt név mindig hamis és etikátlan, ahogy történika szellem referral spam.

Szellem referral spam

  • A szellem elutasító spamét többnyire az etikátlan digitális marketingszakember használjaegy bizonyos oldal népszerűsítése.

A hivatkozó spamének blokkolása a Google Analytics segítségével

A Google Analytics a leggyakrabban letiltja a bejáró és a szellembeillesztés spamjéthatékony módon. Ahhoz, hogy megkapja az összes ajánlott levélszemét listáját, menjen a Google Analytics szolgáltatásba, és kattintson a jelentésfülre. Válassza ki az időkeretetmajd válassza ki a közönséget, és bontsa ki a hálózati opciót. Keresse meg a gépneveket és gyűjti össze az érvénytelen gépneveket. Hozzon létre egyszabályos kifejezés, amely szűrni fogja az érvénytelen gépneveket és hivatkozásokat a Google Analytics szolgáltatásban.

A digitális marketingesek a kampány forrásával is blokkolhatják a betekintést. Eznem csak egy megbízható lehetőség, hogy letiltja a betekintést spam, de az egyszerűbb. Ebben a beállításban nem a gazdanév-szűrőt hajtja végre, hanem inkábba kampányforrás. Hatékony kampányt futtathat webhelyén azzal, hogy hatékonyan kezeli a rosszindulatú fenyegetéseket és az ajánlott spameket.

November 28, 2017