Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hogyan szerezhető meg a Marketing Marketing ROI mérése

1 answers:

Minden vállalkozásnak marketingtervre van szüksége ahhoz, hogy elérje a fogyasztókat. Az e-kereskedelem esetében a vállalatok számos programot használnak a megfelelő online láthatóság érdekében. A vállalatok által használt tipikus módszerek közé tartozik a Search Engine Optimization (SEO) és a Social Media Marketing (SMM) - setup a home or small office network. Néhány vállalkozás használja a tartalommarketinget, hogy jól látható legyen a SERP-ken. A tartalommarketing mostantól olyan módszer, amelyet minden vállalkozás elkezd végrehajtani. Néhány jól bevált vállalat sok előnyhöz jut a hatékony tartalommarketing készségekből.

Bizonyos szempontok szerint a tartalommarketing eltérhet a SEO-től. Emiatt kicsit drága, és többletköltségeket is okozhat. A költségkeret megfogalmazásakor felmerülhet a kérdés, hogy milyen tényezőket kell figyelembe venni, mivel később pozitív eredményeket érhet el.

Jason Adler, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere a következő módokat kínálja a befektetési megtérülés (ROI) nyomon követésére:

Az üzleti igények megértése

Mondanom sem kell, hogy a siker érdekében fontos megérteni üzleti igényeit. Például a hatékony SEO megfelelő célzást, valamint hatékony SEO kampányokat igényel, amelyek elérik a megfelelő célt a niche-ben. Az e-kereskedelem esetében előfordulhat, hogy mind az elsődleges, mind a másodlagos célokat meg kell adnia. Az elsődleges célok olyan szempontok, mint az értékesítés, a konverziók és a webes látogatások száma.

Egyes online eszközök közvetlen módszereket kínálnak a weboldalak belépésének megfigyelésére. Például a Google Analytics lehet egy félelmetes eszköz a webhelyére érkező forgalom megfigyeléséhez. Például értékesítési csatornákat hozhat létre, amelyek biztosítják az értékes információk betakarítását. Ezek az adatok olyan mutatók lehetnek, mint az üzleti teljesítmény és a Content Marketing kampányok ROI-je. Számos hirdetési kampány jelentősen csökkenhet az információáramlás módjában. A legtöbb tartalomkezelő rendszerben számos eszköz és plugin növelheti a SEO erőfeszítéseit a tartalommarketing előnyeinek kihasználásával.

Az adatok elemzése és mutatói kritikusak

A legtöbb tartalomkezelő rendszer számos eszközt tartalmaz, amelyek adatgyűjtést és elemzést kínálhatnak. Az adatok elemzése nagyon fontos. Megtudhatja, hogy fogadja-e vagy követheti-e a hívásokat, és értelmes betekintést nyer-e üzleti tevékenységéhez. Számos híváskövetõ szoftver létezik, amely segíthet a vállalatoknak a vezetékek kezelésében. Számos SEO technika célozza meg a látogatók szűrését, hogy olyan krémet kapjanak, akiknek a lehető legnagyobb valószínűsége az értékesítésre. Például, ezek közül néhány szoftver kínál tartalom-készítési ötleteket. Meg tudja tudni az oldalt, amelyet a hívó előtte, a híváson vagy a hívás után. Ez az információ értelmes betekintést nyújt ahhoz, amit a hívó akar, és folytatja a szükséges módosításokat a hirdetési kampányokban. Egyes marketingesek megpróbálják megtéríteni a megtérülést a hirdetési kampányokban.

Következtetés

Ahhoz, hogy minden e-kereskedelmi vállalkozás sikeres legyen, a marketing készségeknek hatékonynak és produktívnak kell lenniük. Ennek egyik alapvető módja az aktív tartalom marketing technikák gyakorlása. Nehéz lehet a marketingkampány teljesítményének a befektetett pénzeszközökkel való nyomon követése. Az útmutatóban szereplő módszerek segítségével azonban ellenőrizheti és felügyelheti az előrehaladást.

November 28, 2017