Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hogyan lehet létrehozni Shareworthy Twitter képeket?

1 answers:

A tweet képek valóban segítenek-e több követőt nyerni? Igaz, hogy ők is többet szeretnek, retweets, és megemlíti? Természetesen. Vannak számok, amelyek garantálják ezt, így a tweet képek nem működnek. Van egy elkapás is: a képeknek el kell tűnniük.

Frank Abagnale, a Semalt ügyfelek siker menedzsere itt leírja a megosztott képek létrehozására vonatkozó tippeket a Twitteren - kangaroo mens hats and caps for sale.

Négy esetpont van, amelyek bemutatják a tweet képek hatását.

Első eset:

A BufferApp 2013. novemberében megfigyelte a Twitter fiókját. Az általuk feltárt kiderült, hogy ismerős minta. A képekkel ellátott tweetek 18% -kal több kattintást és 150% -kal több retweetet kaptak, mint a képek nélkül.

A második ügy:

A Twitter feltárta azokat a tényezőket, amelyek több retweethez járultak hozzá, és kitalálják, melyik tényező állt a lista tetején? Természetesen, ahogy elvárnád, fotók voltak. A fotókkal készült tweetek 35% -os lendületet kaptak, a videók (28%), az idézetek (19%), a számok (17%), a hashtagokkal rendelkezők 16% -os lendületet adtak. Ne feledje, hogy több retweets-t összeállíthat fotókat és idézőjeleket.

Harmadik ügy:

A Sotrender blog a legelismertebb 500 márkát elemezte a Twitteren. Kiemelték annak meghatározását, hogy a pic.twitter.com, a szőlő, az Instagram, a Facebook és a twitpic.com linkek hatással voltak-e. A szőlők és a twitpic.com linkek kevés hatással voltak, míg ezek a fotók és a pic.twitter.com 141% -kal több retweetset tartalmaztak. Azok a Facebook / Instagram kapcsolatokkal rendelkezők viszont 122% -kal és 89% -kal több retweetet kaptak..

Négy eset:

Ha Dan Zarella időbe telt, hogy elemezze a véletlenszerűen kiválasztott 400k tweeteket, hogy felmérje a Twitter vizuális rajzainak hatását. Következtetése az elemzést követően? A képekkel ellátott tweetek 95% -os esélyt kaptak arra, hogy újratárgyalták.

mérete? Milyen méretű?

A szakértők szerint szükség van egy tweet képek ideális méretére. Az asztali képernyőn az idővonalon lévő összes kép 506 és 253 pxs (pixel). A képarány 2: 1. Ha a kép nem esik a tartományba (mondja, hogy ez felülmúlja ezt), akkor az alapértelmezés szerint le van vágva. Ha azonban valaki rákattint a képre, akkor az egészet megnézheti.

Ossza meg méltó tweet képeket

1. Vízjel őket - ehhez használja a Pablo (egy ingyenes eszköz). Kezdjük azzal, hogy létrehozzunk egy gyönyörű képet egy idézetről, kérdésről vagy egyszerűen egy címsorról. Végezzen el egy istenes háttérképet.

2. Ossza meg Instagram és Facebook fotóit. Ha a rajongók ezen a platformokon szeretik őket, akkor a tweeps is szeretni fogja őket.

3. Hozzon létre egy kép kollázst. Három vagy négy képet használhatsz valamilyen történetet mesélni. Mindig csodákat tesz.

4. Címke. Címke. Címke. Mint a többi közösségi médiahálózathoz hasonlóan, a Twitter lehetővé teszi, hogy más felhasználókat is felcímkézzen, hogy kihasználhassa ezt.

5. Próbálja meg az animált GIF-ket. A GIF-ek a leghűvösebb módja annak, hogy az egyedi tartalmat hozzáadják az idővonalhoz. Ne feledje, hogy a Twitter GIF-ek nem játszanak automatikusan. A felhasználónak először a lejátszás gombra kell kattintania.

November 29, 2017