Back to Question Center
0

Semalt Expert: Az egyes IP címek blokkolása

1 answers:

A pontatlan adatokkal rendelkező webhely üzemeltetése kissé hektikus lehet. A belső forgalom és a nem kívánt forgalom a kisvállalkozások működését és kezelését érintette. A belső környezetből származó forgalom, például a munkavállaló forgalma negatívan befolyásolhatja az Ön vállalkozását az Ön tudta nélkül. Az alkalmazottak látogathatnak az oldalakon és kattintsanak vissza, csökkentve a visszafordulási arányokat, egy olyan forgatókönyv, amely az átalakító kulcsszavakhoz vezet, rosszul rangsorolva a Google algoritmusokban.

Ivan Conovalov, a Ügyfél sikertelensége arra figyelmeztet, hogy az IP-címével rendelkező egyes böngészők lényegesen elhomályosíthatják az Ön adatait és üzleti nyilvántartásait - host gratis para paginas web que. Az informatikai szakemberek szerint a vállalatok ragaszkodnak ahhoz, hogy külső forgalmat generáljanak külső látogatóik helyett a belső forgalom megszerzéséért. Szerencsére a Google Analytics legfrissebb frissítései segíthetnek a vállalkozás tulajdonosainak kizárni és blokkolni a rosszindulatú fenyegetéseket, a belső forgalmat és a Classless Inter-Domain Routing szolgáltatást, amely az IP-címek által használt régebbi rendszerek helyettesítését szolgálja.

A Google Analytics segítségével hatékonyabban blokkolhatók a fiókba való behatolással és a referrer spammerekkel és csalókkal való átkelésnek kitett spammerek. Tiszta és pontos adatok beszerzése a Google Analytics szolgáltatásból nagyszerű eredmény a kampányban. Azonban új funkciókat és technikákat vezettek be annak érdekében, hogy segítsék a nagyvállalatokat és szervezeteket, amelyek 100-nál több munkavállalóval rendelkeznek, hogy kizárják jelentésekből a tömeges IP-címeket.

Hogyan határozható meg a CIDR száma a Google Analytics szolgáltatásban?

Az osztály nélküli tartományvezérlés (CIDR) egy IP címzési stratégia, amely a régebbi programokat újakra cseréli. A CIDR általában nagyszámú alkalmazottal rendelkező szervezetekre vonatkozik. Legtöbbször a sémát a végén egy perjel adja meg, hogy képviselje az adott tartományban levő egyének számát. Minél nagyobb a szám a perjel végén, annál kisebb a személyzet IP-címe.

Egy nagyobb számú magánszemélynél tanácsos IT szakértőket felvenni arra, hogy kizárják az IP-címeket, a bot forgalomát és a belsõ forgalmat, amely befolyásolja a tisztelt szervezetek adatait. Van egy olyan online eszköz is, amely azonosítja az adott webhelyen elérhető egyedi IP-címek számát.

Tippek az egyes IP-címek blokkolására szolgáló nézetszűrő létrehozásáról

  • Nyissa meg a Google Analytics "Adminisztrálás" fület, és kattintson a "testreszabás vagy jelentés" ikonra a lap tetején.
  • Látogasson el a Google Analytics "Tulajdon" ikonjára, és válassza a "Nézet" fület
  • Új nézet létrehozása új névvel és új időzóna beállítása
  • Menjen a megtekintési szűrőhöz, és hozzon létre egy újabb szűrőt, és nevezze el 'IP-k kizárása'
  • Adja meg az "előre definiált" szűrőtípust, és válassza ki az új rendeltetési helyet. Ebben az esetben válassza a "forgalmat az ismert IP-címről".
  • Lépjen a következő megjelenített mezőbe, és válassza ki a "tartalmazni" szót.
  • Töltse ki az IP mezőt az alábbi mezőben, és használja fel az észlelt adatokat belső forgalomban
  • Kattintson a "Mentés" ikonra a folyamat befejezéséhez

Miután a szűrőt a belső forgalom blokkolására és kizárására használta, a hivatkozó levélszemét és az egyes IP-címek figyelemmel kísérik a változásokat, mivel az eredményeket két-három nap múlva valósítják meg és állítják elő. Az adatok szűrése előtt fontolja meg, hogy az értékes adatokat mentse alapértelmezett nézetre, hogy elkerülje az értékes adatok elvesztését, miután elrontotta a blokkolási folyamatot. A Google Analytics nagy segítséget nyújtott a vállalkozások tulajdonosai és az online marketingesek számára. Jelentkezzen be a Google Analytics szolgáltatásba, és alkalmazza a fent felsorolt ​​lépéseket az IP-címek és a CIDR megakadályozására, amelyek befolyásolják a webhely teljesítményét.

November 28, 2017