Back to Question Center
0

Semalt bemutatja, hogyan tilthatja le Reddit.Com hivatkozási spamét a Google Analytics szolgáltatásban

1 answers:

Ha szokatlan forgalmat és sok nézetet látsz a reddit.com fiókodon, akkor nem kell aggódnod, és meg kell próbálnod állítani a Google Analytics-fiókod beállításait. Az utóbbi időben az orosz ajánlattevő spammerek számos jól ismert és híres domaint spamként kezdtek el elhívni, és nagyszámú fiókot hoztak létre a Google Analytics szolgáltatásban mások adatai alapján. Nagyon sok weboldalt hoztak létre a reddit - telecharger programme fiche de paie.com-on, és úgy tettek, mintha a kedvesek lennének. Az abc.xyz, addons.mozilla.org és a theextweb.com felhasználókat és webhelyeket is nagy mértékben fertőzte meg. Ezért nagyon erősen szükséges megszabadulni azoktól a spammerektől, mielőtt túl késő lenne, és hozzáférhetnek személyes adataihoz.

Ivan Konovalov, a Semalt szakértő megállapítja, hogy az egyik legfőbb ok, amiért a spammerek spam adatokat küldnek a Google Analytics adatainak a reddit.com hivatkozási forgalom és más, hasonló törvényes webhelyek segítségével, és szeretné vonzani a személyes URL-címek és a kapcsolódó webböngészők felé. Amikor kinyitjátok a linkjeiket, látni fogják, hogy semmi hasznos nem olvasni vagy inspirálni. Viszont mindig a látogatásod figyelembe veszi, és a Google AdSense fizet. Az elmúlt hónapokban a reddit.com-ot sok ember használta arra, hogy spam látogatásokat és forgalmat küldjön több webhelyre..Jó módja volt az oldalak népszerűsítésére, de most nem nyújtja a minőségi eredményeket.

Az ilyen spammereket társult spammereknek nevezték, és mindaddig nem lehet megállítani, amíg súlyos intézkedéseket nem hoznak ellene. Ennek a rovási stratégiának a hátránya, hogy tönkreteheti az adatokat a Google Analytics szolgáltatásban, ezért nehezebb elemezni és értékelni a saját webhelyének adatait. A reddit.com-on érkező forgalom ebben a formában semmi köze a hitelességhez. Ehelyett nagymértékben befolyásolja Google Analytics adatait. Például előfordulhat, hogy a hivatkozások a webhelyén egy vagy két weboldalra érkeznek, majd csaknem 100 százalékos visszafordulási arány mellett hagyják el. Az ilyen eredmények nem megfelelőek a webhelyére, és nem vehetők fel a Google Analytics szolgáltatásba. Ilyen körülmények között figyelembe kell vennie a forgalom szűrését és biztosítania kell, hogy webhelye biztonságban maradjon.

Igaz, hogy a referrer spamnek képesnek kell lennie az analitikai adatok megromlására. Ez számos problémát okozhat Önnek, és hatással lehet a webhelye kereső optimalizálására. Ebből a célból a spammerek számos eszközt és taktikát használnak, mivel szeretnék biztosítani, hogy a weboldal nézetei természetesnek tűnnek, és úgy érzi, hogy a forgalom a reddit.com-ból érkezik.

A hivatkozó spammerek sok okból célozzák webhelyeiket és adataikat. Például, szeretnék népszerűsíteni saját weboldalaikat a keresési eredményeken keresztül, és szeretné Önt a verseny mögé állítani. Ráadásul a Google keresőmotorjainak rangsorolását szeretné növelni a webhelyén lévő hivatkozások létrehozásával. Bármelyik módon kárt okozhat a webhelyednek, és a lehető leghamarabb meg kell szabadulni.

November 28, 2017