Back to Question Center
0

Semalt bemutatja az összes WordPress webhelytulajdonosnak Hogyan állíthatja be a Google Analytics szolgáltatást

1 answers:

Michael Brown, a Ügyfél sikertelensége 100% -osan biztos abban, hogy a Google Analytics nagyszerű módja a közönség megértésének. Ez segít abban, hogy megtudja, mit gondolnak rólatok az emberek, melyik tartalom legnépszerűbb, valamint a látogatók helyét. Itt megtudhatja, hogyan állíthatja be a Google Analytics szolgáltatást - web mobile design. Ha már rendelkezik a Google Analytics webhelyével, akkor fogadok, hogy még mindig valami újat tanul.

Az első lépés a Google Analytics regisztrációja a Google-fiók használatával. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállít egy nevet a fiókjához, írja be webhelyének URL-címét, és állítsa be helyének megfelelő időzónát. Végül fogadja el a Google Általános Szerződési Feltételeit. Miután elfogadta a feltételeket, a fiókjában egy követőkódot kap.

A Google Analytics-fiók használatával számos olyan funkció férhet hozzá, amelyeket be kell kapcsolni. Adnak neked több információt a látogatókról, akiket a webhely megkap. A demográfiai és érdeklődési jelentések bekapcsolásával adatokat kaphat a látogatók koráról, érdeklődéséről és neméről.

A következő lépés a hirdetési funkciók engedélyezése. Ez lehetővé teszi, hogy adatokat szerezzen webhelye látogatóinak koráról, érdeklődéséről és neméről.

A hirdetési funkciók engedélyezése után ki kell zárnia az IP-címét a Google Analytics szolgáltatásból. Valószínűleg sokkal többet fog meglátogatni webhelyén, mint bármelyik ügyfele. Szűrő beállításával kizárhatja a látogatásokat. Ugyanakkor ismernie kell az IP-címét, hogy letiltsa. A legegyszerűbb módja annak, hogy kiderítse, hogy a googling "Mi az én IP-je".

Ha van Google Analytics-fiókja, és kizárja az IP-címét, nagy számban észlelheti számát. Ha ismeri az IP-címét, meg kell keresnie a Szűrők részt. Állítson be szűrőnevet, győződjön meg róla, hogy a szűrő típusa előre definiált, és állítsa be a kizáráshoz. A forrásként vagy célállomásként válasszon forgalmat az IP-címről, amely után beillesztheti az IP-címét. Ha több IP-címe van, meg kell ismételni ezt az eljárást.

Az Ön weboldalát botoktól és pókoktól kapja. A botok meglátogatják a webhelyét, és rendkívül rövid idő után elhagyják. Rendkívül bosszantó lehet, különösen, ha egy ideje használta a Google Analytics szolgáltatást. Lehet, hogy megpróbál olvasni az adataidról, de a véletlenszerű bot látogatói a statisztikáit elferdítik. Szerencsére számos módon lehet felszámolni ezeket a bosszantó botokat a statisztikáktól.

Az első lépés ennek eléréséhez kattints a "blokk botok és pókok" a fiókodban. Látogasson el az adminisztrátor panelének Nézetbeállítások részébe, és a legalsó részen jelölje be a jelölőnégyzetet, és a Google azonnal kizárja az ismert robotsokat a kapott statisztikákból. Ezt kiegészítheti a GM Block Bots plugin telepítésével.

November 29, 2017