Back to Question Center
0

Semalt - Az IPv6-cím kizárása a Google Analytics profiladataiból

1 answers:

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy az interneten több millió vagy több milliárd weboldal található, és számolásuk csak egyikünk számára sem lehetséges. Amikor számítógépeinket, laptopunkat vagy mobileszközeinket internethez csatlakoztatjuk, eszközünk valószínűleg megjelenít egy meghatározott IP-címet, amelyet hozzárendelünk ahhoz, hogy belépjen a fiókba, vagy szörfözhessen a weboldalakon.

A világban, ahol élünk, sok IP címe van. Mostantól több ezer IP van, és nincs mód a minőség javítására és minőségének javítására. A módszer, amelyet IPv6-nak neveznek, lehetővé teheti, hogy minden férfinak, nőnek és gyermeknek hozzáférjen az internethez saját IP-címük segítségével - 17 battery box mod.

Oliver King, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere itt leírja mindazt, amire szüksége van.

Hogyan működik ez a folyamat és annak háttere?

Próbáltad már megismerni, hogy működik ez a folyamat és mi a története? Ha még soha nem hallottál semmit az Internet Assigned Numbers Authority-ről (IANA), hadd mondjam el, hogy ez egy adott cím vagy hely, amely a világon minden laptophoz, táblagéphez és mobileszközhöz rendelt. Ez a rendszer különböző regionális internetes regiszterekkel működik, amelyeket RIR-ként neveznek el. Speciális kódokat oszt el a különböző IP-címekhez, és később ezeket a kódokat felismeri. Az internetszolgáltatók vagy az internet-díját fizető cég számára külön kódok rendelhetők hozzá az internethez a WiFi-en vagy más hasonló rendszeren keresztül. Az interneten keresztül hozzárendelt számok könnyű hozzáférése és működtetése számos név, szám és karakter felhasználásával..Mindezek a karakterek ICANN néven ismertek és különböznek egymástól.

Az IPv4 vagy IPv6-címét nem tartalmazza Google Analytics profiladataiból

Szeretné kizárni az IPv6-címeket a Google Analytics adataiból? Itt segíthetünk abban, hogy jobban teljesítsük ezt a feladatot. Vannak esélyei arra, hogy hozzárendeltek egy konkrét kódot vagy számot. Ezt a kódot vagy számot használhatja a hagyományos IPv4-címek eléréséhez. Ehhez be kell jelentkeznie a Google Analytics-fiókjába, és hozzáférést kell kapnia a rendszergazdai részhez a beállítások módosításához. A kívánt eredmények eléréséhez a Google Analytics legfrissebb verzióját kell használni. Ebben a szakaszban ki kell választania a webes vagy a profilokat, amelyekre szűrőket szeretne alkalmazni. Miután kiválasztotta őket, a következő lépés az, hogy rákattint az előre definiált szűrőre, és módosítsa a legördülő menüket, hogy a legfrissebb információkat és frissítéseket megkapja az egész folyamatra vonatkozóan. A Google Analytics-fiókjában lévő szűrők két-három napig tarthatnak a teljes aktiváláshoz, ezért készen kell állnia arra, hogy sok időt adjon nekik, mielőtt az egészet használná.

Egy hagyományos IP-cím és egy IPv6-cím

A hagyományos IP-cím 192.368.255.255-es formátumú, és minden számítógéphez vagy laptophoz, valamint mobiltelefonhoz van rendelve. A számok egytől 255-ig terjednek, és korlátlan számra vannak rendezve. Az IPv6 IP-nek valami hasonlónak tűnik, mint a 4,294,367,296, vagy hasonló a 2001: d18: 0: 1234: 0: 567: 8: 1. Mindkettő saját tulajdonságokkal, lehetőségekkel, előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik.

November 28, 2017