Back to Question Center
0

Semalt: Alapvető okai annak, hogy a hackerek megtámadják ezt a weboldalt

1 answers:

Minden olyan ember imája, aki birtokolja a weboldalt, hogy ne essen a cyber kezébebűnözők, mint a hackerek. Az egész világháló tele van sok olyan karakterrel, akik közül néhány legitim, miközben tisztázatlan indítékaik vannak.Minden online üzlet a SEO-ről szól és arról, hogyan kell boldogulni az interneten. A webhelyek biztonsága soha nem elsődleges szempont a webhelyek létrehozásakor.Az emberek általában megpróbálnak weboldalakat készíteni a végfelhasználó vagy a weboldal végcélja szem előtt tartásával - used commercial truck appraisal form. Nem tudják, hogy a hackerek költenekálmatlan éjszakák próbálják fejleszteni kiaknázásokat és mechanizmusokat, amelyek növelhetik munkájukat. Néhány hack támadás, amelyet a hackerek használnakAz egész böngészési időszak az új és a közelgő eszközöktől függ, amelyek az online üzleti kockázatot jelentik.

Ahhoz, hogy távol tartsák a hackerektől, előfordulhat, hogy elsősorban meg kell tanulnod, miért csapkodnak ezek a hackerekweboldalak. Itt található a Max Bell, a Semalt Ügyfél-menedzser, amely frissen fényt derít minden egyes hacker támadás okára:

1. SEO spam.

A tisztességtelen verseny az e-kereskedelem területén ismerős, különösen, amikor a hackerek játszanakegy szerep. Ezek az emberek potenciálisan képesek ellopni egy e-mail listát a versenytárs weboldaláról, és felhasználni az ügyfelek bevonására. Másesetek, le lehet hozni egy olyan webhelyet, mint a DDoS hackek, ahol a nagyobb botnetek támadást támadnak egy szerverre, több millió kérelemre egyszerre. Ezeka hackerek ezután igényelhetnek fizetést, hogy eltávolítsák a kizsákmányolóikat, ami nagymértékű veszteségeket okoz.

2. Steal Money.

A számítógépes csalás megkárosítja a hackerelést.az internet hackelt bankszámlákról és más fizetési rendszerekről van szó, mint a PayPal. Más esetekben a hackerek az SQL injekciót használhatják az emberek bejutásáhozbejelentkezni, és az átutalásokat úgy csinálni, mintha valódi szereplők lennének. Más hackerek kölcsönözhetnek kölcsönöket az ellopott személyes adatok felhasználásával.

3. Ragadja meg a kapcsolattartási adatokat.

A hackerek rengeteg információt kapnak egy személytől. A számítógépes elkövetők ezt az információt használhatjákhogy fenyegetést hajtson végre az áldozathoz. Más magánszemélyek elkövethetik a sértett fiókok használatát, csak azért, hogy a problémát gyanútlanul továbbítsákszemély. Más esetekben a személyes adatok, például a személyi igazolvány, az SSN és a vezetői engedély értékesítési elemek lehetnek a sötét hálóban. Személyazonosság-lopásés más közös csalások függnek ezektöl a számláktól. A felhasználóknak óvakodniuk kell az ilyen típusú hackerek ellen.

4. Zavarja a békét.

Egyes hackerek nem feltétlenül akarják ellopni az áldozatot. Azonban,kompromittálják az online biztonság állapotát, és megkönnyítik az Ön weboldalának a Google hack zászlóját. Az ilyen webhelyek bajban vannak a rangsorolással,és az egész folyamat a SEO-erőfeszítéseihez vezethet.

Következtetés

Számos oka van annak, hogy a hacker miért szerezne érdeklődést a webhelye feltörésének.Az egész internet tele van internetes bűnökkel, akik különböző webes erőforrásokat és felhasználói biztonságot igényelnek. Az egész internetes élménysok ember, akik találkoztak a hackerekkel, nagyon borzalmas. Például a hackerek felfedhetik a híres személy személyes életétnéhány képen keresztül, amelyeket fel lehet venni az internetről. Ennek az iránymutatásnak néhány oka van annak, hogy a hackerek hogyan hackezhetik webhelyét. tudszmegtanulhat néhányat, és növelheti e-kereskedelmi webhelye biztonságát a hackerek ellen.

November 28, 2017