Back to Question Center
0

Semalt: A mély kulcsszó kutatási folyamat, amely vonzza több ügyfelet

1 answers:

A valódi ügyfelek napjainkban egyszerű ügyleteket és kedvezményes ajánlatokat keresnek, a minőségre és a megbízhatóságra vonatkozó kompromisszumok nélkül. Miután elkezdi keresni az adatokat online, a dolgok automatikusan megoldódnak. Biztos lehet mondani, hogy egy mélyreható kulcsszókeresés egyre több ügyfelet vonzhat. Ez azért van, mert vele együtt elképzelést kap arról, hogy mit keresnek ügyfelei és hogyan jönnek létre elvárásaik. Míg a fizetett keresési kampányra szükség van, a mélyreható kulcsszókeresés sokféleképpen hasznos lehet. Meg tudja alakítani látogatóit ügyfeleinek, és nagymértékben növelheti értékesítéseit - logiciel compta gratuit excel.

Jason Adler, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere itt néhány kulcsfontosságú kérdést határoz meg a sikeres kulcsszavak kutatási folyamatában

Kulcsszó Evolution

Először elemeznie és értékelnie kell a kulcsszavait annak ellenőrzésére, hogy jó vagy sem. Fontos mindannyiunk számára, hogy készítsen olyan kulcsszavakat, amelyek relevánsak lehetnek az iparág számára. Ismerkedjen meg a célzott emberekkel

Van egy ötlete a célközönségről? Ismerje meg az embereket, akiket célozni szeretne, és a helyüket. Például, ha blogger vagy, az ázsiai cikkek írása, akkor nyilvánvaló, hogy a célközönség Indiában, Pakisztánban, Kínában, Thaiföldön és más hasonló országokban él. A SEO kiváló módja annak, hogy megtudja, ki fog célozni, és hogyan használhat megfelelő kulcsszavakat és kifejezéseket e tekintetben. Használja ki a szakértők javaslatait és visszajelzéseit, és megtudja, hogyan reagálnak ügyfelei a különböző termékekre és szolgáltatásokra.

Ugrás a hagyományos kulcsszóeszközökön

A hagyományos munkák elvégzéséhez a hagyományos kulcsszóeszközökön túl kell haladnia. Kötelező, hogy szeretsz kulcsszó-kutatási eszközöket és sok programot keresel a kulcsszavak kereséséhez. Nem csak a kulcsszavakat, hanem a kifejezéseket és a megfelelő szavakat is fel kell használni a munkád elvégzéséhez. Soha ne felejtsd el azokat a kevéssé nyilvánvaló eszközöket, amelyek néhány hét alatt segítenek elérni a kívánt eredményeket. Például a Demographics Pro célja, hogy a felhasználók számára érezze, hogy ki keresi a termékeit, és hogyan találja meg a megfelelő ügyfeleket az interneten. Rengeteg olyan eszköz van, amellyel nagyszámú ember bevonható. Ezek az eszközök jó irányba mutatnak, és könnyedén megtalálhatják azokat a szavakat és kulcsszavakat, amelyekkel az ügyfelek érdekelhetik.

November 29, 2017