Back to Question Center
0

Semalt: A lépések, amelyek a weboldalt védik a hackerek ellen

1 answers:

Az egyik nagy félelem, hogy a weboldal tulajdonosainak élniük kell azzal a gondolattal, hogy megváltoztatják valakimunka, vagy teljesen törölje ki. A weboldalon lévő tartalmak építése kemény munkát igényel, és meg kell tenni ugyanezt a védelem érdekében.

A rendszeres biztonsági mentéseken kívül itt találja a Michael Brown, a Semalt Ügyfél-menedzser, amely hasznos lesz a webhely biztonságának biztosítása érdekében:

1. Az összes platform és parancsfájl frissítése

A legjobb dolog, ha frissíteni szeretné a böngészőn telepített összes platformot és szkriptetrendszeresen. Ennek oka az, hogy ezek az eszközök gyakran nyílt forráskódokkal rendelkeznek, amelyek a jó szándékú fejlesztők számára elérhetőkhackerek - einlagern mbel. A webhely hackerei pókerezhetik a kódot, kereshetnek olyan hiányosságokat vagy kiskapukat, amelyeket kihasználhatnak belépés és ellenőrzés céljábóla honlapon. A frissítés nem sok időbe telik, és hatékonyan csökkenti ezeket a kockázatokat.

2. Szükség esetén telepítse a biztonsági bővítményeket

A korábban említett frissítési kísérlet után győződjön meg róla, hogy a böngésző biztonsággal rendelkezikbeépített bővítmények, amelyek megakadályozzák, hogy a hackerek bármilyen kísérletet engedély nélkül szerezzenek be. A biztonsági bővítmények foglalkoznak a benne rejlő gyengeségekkelminden platformot és akadályozza a potenciális hacker tevékenységeket. Alternatívaként, a SiteLock olyan eszköz, amely megy az extra mérföld, hogy rendszeresenmegfigyelési jelentéseket követett, miután fenyegette a hacker kísérleteket. Ha az üzleti siker a webhely megfelelő működésére támaszkodik, akkor a SiteLockértékes befektetés.

3. A HTTPS használata

A HTTPS használatakor előfordulhat, hogy zöld sáv jelenik meg a böngésző sávbanfigyelmezteti, hogy az embernek érzékeny információkat kell adnia a weboldalnak. A rövidített öt betű a biztonság fontos jelzéseés hogy biztonságos a kért információk megadása..Ha az üzlet webhelye megköveteli a látogatóktól, hogy adják meg személyes adataikat, akkorbe kell fektetnie egy SSL tanúsítványba. Ez többletköltséggel jár, de hosszú utat jelent a webhely hitelességének megteremtésébenbiztonságosabb.

4. Paraméterezett lekérdezések

A leggyakoribb webhely hackek, amelyeknek sok webhelye esik áldozatul, azok az SQL-hez kapcsolódóakinjekciót. Az SQL injektumok olyan webes űrlapokban vagy URL-paraméterekben számítanak, amelyek megadják a külső információkhoz való hozzáférést, ha az információ rendelkezésre állnyitva hagyni. Mi történik, hogy a webhelyen a hackerek beillesztik a kódot a weboldaladba, amely lehetővé teszi számukra, hogy egyszerűen belépjenek bárhova isakar. Ez problémát jelent a webhelyek tulajdonosai számára, mivel meg kell őrizniük az ügyfelek személyes adataikat, amelyekben bízik benne. paraméterezettlekérdezések biztosítják, hogy a weboldalhoz használt kód rögzített legyen, és így nem ad helyet a kiegészítésekhez. A webes hackerek ezt lehetetlenné teszik.

5. Tartalombiztonsági házirend (CSP)

A webes hackerek által használt másik közös eszköz a cross-script (XXS) támadások. Ezek révén sikerül csúszik a rosszindulatú JavaScriptkódot a weboldalakon. A CSP-vel együtt alkalmazott paraméterezett stratégia, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy definiálja a böngésző tartományaitúgy kell tekinteni, mint a végrehajtható parancsfájlok legitim forrásai, ha az oldalra érnek. A böngésző ezután figyelmen kívül hagyhatja az összesetmások, amelyek nem szerepelnek az irányelvek listájában, amelyek lehetővé teszik a weboldalak módosítását.

6. Biztonságos jelszavak

Az emberek úgy döntenek, hogy könnyen megjegyezhető jelszavakat választanak. Azonban arra kell törekedni, hogy egy biztonságos jelszóra gondoljon.Minél hosszabb a jelszó, annál jobb. Használnia kell a karaktereket, számokat és betűket. Nyilvánvaló jelszavak teszik a sértetlenségétforog kockán. Ugyanígy ugyanazt a követelményt írja elő a felhasználók által használt jelszavakra.

7. A könyvtár és a fájl engedélyeinek zárolása

A weboldalon található fájlok és mappák egy sor jogosultsággal és ellenőrzéssel rendelkeznek arról, hogy ki olvassa, írhatja vagy végrehajthatja azokat. Hozzárendelniaki mindegyik engedélyhez hozzáféréssel rendelkezik a felhasználó és a csoport alapján, amelyhez tartoznak.

November 28, 2017