Back to Question Center
0

Semalt - A kulcsszavak típusai, amelyeknek a SEO kampány során sikerülniük kell

1 answers:

Andrew Dyhan, a Semalt Digitális Szolgáltatások Ügyfél Menedzsere, ebben a cikkben kifejti azokat a három kulcsszótípust, amelyeket be kell építeni a SEO kampányába .

Általános kulcsszavak

Hasonlóképpen, ahogy a cím is javasolja, ezek kivételesen általánosak, nem specifikus kifejezések, amelyeket a webfelhasználók keresnek. A "digitális fényképezőgépek" kifejezést általános kifejezésnek tekintik. Természetes keresési rendszer létrehozásakor gyakran elkerüljük azokat a kifejezéseket, amelyek kivételesen összpontosultak, és nem eléggé különösek a weboldal tartalmára - how to install a wired network. Mindenesetre, a kizáró esélye, hogy rangsorolja a generikus kifejezést, a webhelynek tisztességesnek kell lennie az ügyfelek számára az adott kulcsszóból. Az adott kifejezéssel kapcsolatos konverziók némileg alacsonyak lehetnek, mivel az ügyfél a rendkívül nem specifikus általános tantárgyat látogatja meg webhelyén, és semmi sem túlzottan különleges.

Mindenesetre AdWords marketing beavatkozást futtat..Ez a tisztességes, hogy beépítse néhány ilyen általános kulcsszót annak biztosítására, hogy minden nyitott esélyt megcélozzanak. A generikus kulcsszó összevont ötlete miatt a kattintásonkénti díj több lesz. A hirdetési hirdetés jó esélye, és a tisztességes promóciós pontok a Google-tól, jó közlekedés következhet be. Hasonlóképpen, mint az ökológiai keresés esetében, amikor egy ügyfél a keresőmotorból bejut a webhelyre, a konverziók kétségtelenül alacsonyak lesznek ebben a kulcsszóban.

Az általános kifejezések intenzív választást jelentenek a keresésre. Szeretnék fenntartani stratégiai távolságot tőlük, hacsak nem rendelkezem megfelelő helyszínnel a megfelelő tartalom és a megfelelő promóciós költségvetés mögött.

Broad Match kulcsszavak

A széleskörű egyezés feltételei a webhely optimalizálásának középpontjában állnak. Az általános egyezésű kulcsszavak előmozdítása korlátozott verseny mellett nagy forgalmat fog elérni. Az általános egyezéses keresőnek van egy bizonyos tartalma, amire utána van, és az ilyen típusú kifejezések előrehaladása a konverziók normális mértékét jelenti.

Ezek a kulcsszavak megfelelőek a dolgok közepette, és a közvetlen kattintási arány és a rivalizálás / költség miatt javasolták. A weboldal, amely az ilyen jellegű tartalom körüli tartalom domináns részére támaszkodik, kívánatosnak kell lennie.

Long tail Kulcsszavak

A hosszú farok kulcsszavak az utolsó dolog, hogy megnézzük. Például "hogyan állíthatom be a megnyitást a digitális T3I fejlett kamerámon" hosszú hosszúságú kulcsszónak tekintik. Nem lesznek a legnagyobb forgalomvezetők az Ön weboldalán, azonban abban az esetben, ha egy hosszú farok szavára rangsorolnak, aktivitást kap az adott természet és az alacsony verseny miatt.

November 29, 2017