Back to Question Center
0

Semalt - A belső forgalom kizárásának okai az Analytics jelentésekből

1 answers:

Képzelje el, hogy kinevezte magát a Google Analyticsből való kilépéshez, és zavarba ejtette azt. Ha ehhez kapcsolódó felmérést végez, elképzelhető, hogy különböző elméletek, fogalmak és ellentmondások vannak arról, hogy miért fontos a Google Analyticsből származó belső forgalom kizárása. Néhányan azt mondják, hogy fontos biztosítani a webhely és a forgalom minőségét, míg mások azt mondják, hogy ez nem szükséges - vitamin c 1000 solgar omega-3.

Ezzel a dologgal kapcsolatban megvizsgálhatja a webhely látogatóit és minőségét, függetlenül attól, hogy privát vagy nyilvános domain-e.

Ivan Conovalov, a Semalt Ügyfél Menedzsere Menedzsere világossá teszi, hogy nagy a különbség a belső forgalom és a külső forgalom között. A belső forgalom magában foglalja az összes vállalati alkalmazottakat, rokonokat, más hasonló ügynökségeket és minden olyan személyt, aki a városban él.

Miért böngészni a belső forgalmat

A belső forgalom szűrése számos előnnyel jár. Ez szabadságot és biztonságérzetet biztosít az interneten. Segít javítani a látogató tapasztalatait is, és biztos lehet abban, hogy webhelyét csak valódi emberek és valódi egyének látogatják meg.

Ha a plugin vagy a szoftver nem támogatja a külső forgalmat, akkor a lehető leghamarabb figyelni kell a beállítások módosítására. A folyamat elindítható a Google Analytics-jelentések megtekintésével. Győződjön meg róla, hogy a weboldalak látogatói kölcsönhatásba lépnek a különböző oldalakkal, és szeretnék megosztani a bejegyzéseiket. Tudnia kell, hogy miért látogatta meg webhelyét és az IP-k természete. Nem használhatnak olyan IP-ket, amelyek gyanakvónak tűnnek, és nem alkalmasak az Ön weboldalának egészségére.

A belső forgalom szűrése

A belső forgalom szűrésénél ügyelni kell arra, hogy erre a célra egyedi IP-címet használjon. Ugyanakkor szem előtt kell tartanod a webes forgalom minőségét és a forrásait is. Beállíthatja az IP-cím beállításait a tűzfalon vagy a használt böngészőben. Ennek meg kell jelennie az oldalak számát a www.whatsmyip.com formában. Ha nem tud róla, hogy mi ez, és hogyan folytathatja ezt a folyamatot, hadd mondjam el, hogy ez egy olyan felhasználó által definiált változó, amely biztosítja, hogy webhelye csak minőségi és szerves nézetet kapjon. Néhány egyéb módszer is használható a jelentések belső forgalmának eltávolítására. Így választhat a különböző eszközökből, technikákból és bővítményekből, amelyek az Ön igényeinek és általános szükségleteinek megfelelően

November 28, 2017