Back to Question Center
0

Semalt: 5 oka annak, hogy nem eléged meg a helyszínen

1 answers:

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az öt területet, amelyek rendszeresen elhanyagoltak, mert a tulajdonos nem érti, hogyan működik és hogyan kezeli őket. Vegye figyelembe, hogy a változások nem mutatnak azonnal pozitív eredményt és türelmet igényelnek.

Jason Adler, a Semalt Digital Services Ügyfél Menedzser menedzsere elmagyarázza a leggyakoribb SEO hibákat.

1. Nem elég jó tartalom

Jelenleg a keresőmotorok , különösen a Google, nagy jelentőségűek a tartalom minősége szempontjából, és algoritmusaikat úgy állítják be, hogy csak jó tartalmat rögzítsenek. Az alacsony minőségű tartalom és a teljes webhely előfutára az alacsony webhelyes találatok és a forgalom minimalizálása - credit one debt settlement. A keresőmotorokon kívül a közösségi médiumok közvetett befolyást gyakorolnak a rangsorolásra és a weboldal forgalmára .

Az a tartalom, amely biztosan növeli a forgalmat, kielégíti a Panda és Penguin után működő összes szövegírási tippet, amelyet egy nagy, hiteles oldalon publikáltak, jó és elfogulatlanul kutatott.

2. A magas versenysegeket célzó célok

Ez elsősorban a keresőmotorokra vonatkozik. Számos weboldal versenyez a SERP első oldalán, amely csak tíz helyet foglal el. A keresőmotorok megpróbálják megjeleníteni a legmegbízhatóbb weboldalakat az első tíz pozícióban. A legtöbb ilyen weboldal tisztában van a piacon használt legnépszerűbb kulcsszavakkal..E verseny miatt nehéz megpróbálni rangsorolni ugyanazokat a népszerű kulcsszavakat egy közelgő weboldalhoz képest.

Mivel a népszerű kulcsszavak nem kérdésesek, az alternatíva a hosszú út használata. A Google kulcsszóeszköz használatakor vegye fel a hosszútestű kulcsszavakat, mivel kevésbé versenyeznek. A weboldal forgalma nem lehet olyan, mint a népszerű kulcsszavak, de kiváló módja annak, hogy fokozza a bizalmi felfogást a keresőmotorok.

3. Lassú weboldal

A Google a sebességet rangsoroló tényezőként használja, mivel a felhasználók élményének maximalizálását kívánja elérni. Még így is, az ügyfelek nagyobb valószínűséggel látogatják meg a weboldalt gyors terheléssel. Ha lassú, akkor a felhasználók kilépnek az oldalról. A webhely vagy az oldal más forrásokból származó referral forgalmat kaphat, de nem felel meg a 4-5 másodperces minimális terhelési sebességnek, így a látogatók elhagyják a megtekintést. Ha a betöltési idő nő egy weboldalon, akkor a webhely találatai biztosan javulni fognak, ami szintén növeli a forgalmat. Azt is maximalizálja az esélyt, hogy megjelennek az első tíz nyíláson.

4. Panda vagy pingvin hit

A keresőmotor algoritmusában bekövetkező változások befolyásolhatják, hogy egy weboldal hogyan rangsorolja a SERP-et, és ezáltal a kapott forgalom mennyiségét. Ha a Panda vagy a Penguins eléri a webhelyedet, akkor a tapasztalt forgalom továbbra is jelentősen csökken minden nap. Hasonlítsa össze a Google Analytics-jelentést, amikor a forgalom visszaesett, amikor a Google frissített az algoritmusukhoz. Ha korreláció van, folytassa a változtatásokat a weboldal forgalmának helyreállítása érdekében.

Ha a kettő közül egyik sem, akkor talán még mindig fiatal, kevés tartalom van, nincs bizonyíték a közösségi médiahasználatra, nincs alternatív forgalmi forrása, vagy az említett SEO-hibák közül nem egy vagy több. 8)

5. Bérelte a rossz SEO céget

A világon sok önjelölt SEO szakértő található. A rossz SEO cég megválasztása költséget jelentene a forgalmának és más lehetőségeknek. Ne higgy mindent, ami megjelenik az interneten. Ellenőrizze és erősítse meg minden olyan személyt vagy csoportot, akivel foglalkozik a SEO elemzéssel.

November 29, 2017