Back to Question Center
0

Lépésről lépésre útmutatások a semalt arról, hogyan lehet beállítani a Facebook Instant cikkeket a WordPress

1 answers:

Hallottál már valamit a Facebook Instant cikkekről? Ha a válasz "nem", akkor Jack Miller, a Senior Ügyfél Menedzser Semalt felvilágosítja Önt erről a kérdésről.

Az Instant cikk egy speciális HTML-dokumentum, amely gyorsan betölti a Facebook-ot. Ez lehetőséget ad arra, hogy elmesélje a történeteit, és ossza meg testreszabható cikkeit, amelyek gyorsan mobilizálhatók. Ha újak vagyunk ehhez a közösségi média szolgáltatáshoz, akkor hadd mondjam, hogy sok interaktív funkcióval és egyéni stílusgal jön. Választhat bármit, és telepítheti a legmegfelelőbb bővítményeket, hogy növelje a weboldalak megtekintésének számát - japanese organic cotton clapton. Az instant cikkek készítése soha nem hozna létre hasonló Facebook bejegyzéseket az Ön számára. Ez egy másik eszköz, amelynek célja, hogy növelje a részvények számát, tetszését és megjegyzéseit a cikkedet a Facebookon. Csak néhány dolgot kell szem előtt tartanunk, amiket az alábbiakban említettünk.

A szükséges változások

A WordPress weboldalán található Facebook azonnali cikkek alkalmazásának létrehozásához szükséges dolgok egy része olyan közösségi média oldal, amely sok szeretettel, Facebook oldalalkalmazással és tíz frissen írott cikkel. Továbbá telepítenie kell az Instant Articles plugint a WordPress programhoz, és aktiválni kell a lehető leghamarabb.

Regisztráció a Facebook-ra Azonnali cikkek

Mielőtt megtervezné a cikkek szociális média promócióját, az első lépés, hogy meglátogassa a Facebook Instant cikkek webhelyét, és regisztráljon egy fiókot, itt be kell illesztenie a megfelelő részleteket, valamint a titkos kérdést és kódot a kezdéshez, fontos megjegyezni azokat a részleteket, különben nem tudod elérni a kívánt eredményeket, továbbá a Facebook nem aktiválhatja a fiókját, és nem tud elkezdeni a munkát Miután feliratkozott és telepítette a plugint, a következő lépés az, hogy aktiválja a Beállítások opciót, és illessze be a titkos kódot a fejléc szakaszba, ugyanakkor ne felejtse el beilleszteni az Instant cikkek RSS hírcsatornáit az Ön weboldalához. a WordPress weboldalán sok nézetet és előfizetőt hozhat létre, a telepítés és az aktiválás nagyon egyszerű, és a plugin másodpercek alatt azonnali cikkeket, valamint hírcsatornáit hozza létre a webhelyére.

Hozzon létre egy Facebook alkalmazást az Ön oldalára

Mielőtt létrehozna egy Facebook-alkalmazást az oldalához, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy meglátogassa a Facebook fejlesztők webhelyét. Itt a Saját alkalmazások menüre kell kattintania, és megnyitnia kell a profilját, hogy beállíthassa a képét. Nem kell aggódnia, ha felugró ablakokat látsz, amikor eltűnnek, amikor a Facebook segítségével saját alkalmazást hozhat létre.

Küldje el azonnali cikkek hírcsatornát felülvizsgálatra

Nagyon fontos, hogy elküldje az azonnali cikkek hírcsatornáját, hogy áttekintse. Ezt megelőzően gondoskodnod kell arról, hogy legalább tíz jól megírt cikk készen álljon közzétételre és megosztásra az Instant Articles feedben. Abban az esetben, ha nem írtál ezeket a cikkeket, akkor a lehető leghamarabb írd meg. Miután biztos benne, hogy a cikkek jól meg vannak írva és szépen szerkesztettek, készen kell álljon arra, hogy elküldje őket a Facebooknak felülvizsgálat céljából.

A Facebook és az egyéb közösségi média weboldalának meg kell követelnie, hogy a felhasználók telepítsék az Instant cikkek hírcsatornáját, amely megfelel a specifikációiknak, feltételeinek és feltételeinek. Csak akkor szerezhet pénzt, ha telepítette a releváns plugineket és témákat a webhelyén.

November 29, 2017