Back to Question Center
0

Kizárva a márkázott kulcsszavakat - Semalt tippek

1 answers:

A márkázott kulcsszavak a weboldalon alkalmazott leghasznosabb elemek, amelyek megkönnyítik a láthatóságot a megnövekedett weboldal-forgalom révén a kínált termékekre vonatkozó kijelölt szavakkal kapcsolatos információk keresésére. Miután elérte a szándékolt célt, hogy több forgalmat vonzzon, a következő lépés az, hogy minél több webfelhasználót rögzítsen. A márkázott kulcsszavak túlzsúfolhatják a webhelyet, így összezavarják a webes elemzést arról, hogy kinek van szüksége a vállalat termékeire a megfogalmazott kulcsszavak használata nélkül. Ez arra szólít fel, hogy a kulcsszavak csökkentése vagy teljes tisztasága megmutassa, milyen szavakat keres az emberek - monitor pc system temperature.

Különböző módszereket alkalmaznak a szétszórtan megjelenő kulcsszavak eltávolítására. Legtöbbjük fárasztó és nagyon igényes. Julia Vashneva Semalt senior ügyfelek siker menedzsere megállapítja, hogy a rendszeres kifejezések az egyik leghatékonyabb módja a funkció megkönnyítésének.

Szabályos kifejezések

A rendszeres kifejezés egy olyan jellemző, amely arra szolgál, hogy egy nyilatkozatban logikát hozzon létre a különálló csoportokhoz hasonló elemek szűrésére. Olyan logikai utasítások, mint az AND / OR, amelyeket egy szűrési mechanizmusban használnak, amikor az A és B funkcióval rendelkező elemek bizonyos módon vagy bizonyos feltételek mellett haladnak, nem pedig az A vagy B jellemzőkkel. Bizonyos eredmény nem következhet be, kivéve, ha a kritikus feltételek megfelelnek az előfeltételeknek.

A kifejezett kifejezések használatával

A kulcsszavak képernyőjén, különösen a Forgalomforrás-keresés szerves oldalán, menjen a speciális keresősávba, hogy kizárja a márkázott kulcsszavakat. Például megszüntetheti az OKI cégnevét a kulcsszavakból .

  • Kattintson az ADVANCE
  • Lépjen "EXCLUDE"
  • A változó "Kulcsszó" legyen;
  • Válassza ki a "Pontosan illeszkedő" vagy "Tartalmazza" szót a kulcsszó ismerősének megfelelően
  • Írja be az "OKI" nevet és kattintson az "Alkalmaz"

Győződjön meg róla, hogy a következő lépésekkel zárja ki a rendszerhez tartozó helyes elírásokat a rendszerből, mivel a felhasználók az OKI-t hibásan el tudják olvasni keresés közben.

  • Ugrás a haladó
  • Válassza a "Kizárás" lehetőséget.
  • Válassza ki a "Kulcsszó" változót.
  • Válassza a "Matching RegExp" (Alkalmazkodó RegExp) opciót.
  • Írja be az összes helyesírást a keresősávba, miközben szétválasztja őket a cső / függőleges szimbólum (|) segítségével. Ne helyezzen el szóközöket minden beírt kulcsszó előtt vagy után.

A használt lépések felhasználhatók a márkás kulcsszavak adatbázisának tisztítására annak érdekében, hogy a keresés tiszta legyen és ne tévesszen.

A márkanévvel ellátott kulcsszavak tiszta nyilvántartása nagyra növeli azon kulcsszavak azonosítását, amelyek olyan nem jelölt kulcsszavakat jelentenek, amelyek jelentős forgalmat bonyolítanak le. A létrehozott kulcsszavak beilleszthetők a rendszerbe, vagy segíthetnek jobb keresési és keresési mechanizmus kialakításában. A márkanevű kulcsszavak egy érintéssel történő kizárása által teremtett világos kép biztosítja a SEO rendszer megfelelő integrálását egy webhelyen, hogy több webhely látogatót hozzon létre.

Ez a módszer könnyebb, mint eltávolítani a beutaló spam-et a google elemzésben. A Google Analytics szolgáltatásban vannak olyan beállítások, amelyek eltávolítják a beutaló leveleket vagy a spameket rosszindulatú információkat regisztráló Google Analytics konzolon. Ellentétben a betekintéses spamekkel vagy a Google analitikus tartalmával kapcsolatos egyéb spamekkel, a márkázott kulcsszavak egyetlen kattintással kizárhatók.

November 29, 2017