Back to Question Center
0

Kérje a Semalt Expert-t: Mit jelent a Google Analytics benchmarking a vállalkozások számára?

1 answers:

A Google az egyik leghíresebb és leghatékonyabb keresőmotor . Nemrég bejelentette, hogy az összes Analytics-felhasználó az elkövetkező hónapokban hozzáférhet az iparági teljesítményértékelő jelentésekhez az irányítópulton keresztül. Ezek a jelentések lehetővé teszik a webmestereknek betekintést a weboldalukba. Ráadásul elgondolkodnak arról is, hogy mi a trend a napokban, és hogyan lehet erőteljes forgalmat szerezni webhelyeiken a Google szemében.

Andrew Dyhan, a Semalt ügyfelek siker menedzsere itt néhány kényszerítő és praktikus tippet talál ebben a tekintetben - conti icecontact.

Igaz, hogy a benchmarking jelentések még nem állnak rendelkezésre a webhelyek tulajdonosai számára. Ezek azonban jó módja annak, hogy tájékoztatást nyújtsanak a visszafordulási arányról, a munkamenetekről és a cikkek minőségéről. Azt is tudhatja, hogy milyen típusú törött linkek vannak, és hogyan javíthatja őket. Ráadásul a felhasználók elgondolkodnak arról, hogy milyen eszközöket használnak látogatóik a webhelyek ellenőrzéséhez. A Google a benchmarking jelentéseken keresztül is feltüntette a térképeket és a hőhelyeket, hogy sok lehetőséget biztosítson a felhasználóknak a javulás érdekében.

Fontos, hogy lehetővé tegye a teljesítményértékelést, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy hozzáférjen az adatokhoz az Analytics irányítópultjának "Közönség" szakaszában..Majdnem minden nagy webmester használ a benchmarking jelentéseket, köztük a Twiddy, amely utazási cég. A benchmarking jelentések segítségével azonosítja az ágazat növekedési lehetőségeit. Twiddy vezérigazgatója, Ross Twiddy szerint analitikai és benchmarking jelentésekkel szerezhetik meg az eredményeket, hogy elképzelésük legyen arról, hogy mit céloznak meg, és hányan érdekelnek termékeik és szolgáltatásaik.

Használja az Analytics benchmarking szolgáltatást az Ön üzleti vállalkozásához

Függetlenül attól, hogy egy nagy üzletet vagy egy kis méretű szervezetet futtat, analitikai benchmarking-et kell használnia a vállalat számára. Segít az üzletembereknek arra, hogy összpontosítsanak arra, hogy mi a trend, hogyan működhet a legjobban a számukra, és hogyan javíthatja vállalkozását és elérheti a kívánt eredményeket. Azt is biztosítja, hogy pontos adatokkal rendelkezzünk. Ráadásul könnyebben elemezhetjük és értékelhetjük oldalaink visszafordulási arányát. Mostanáig a Google Analytics rengeteg betekintést adott arra, hogy milyen jól teljesítenek webhelyeink. Az analitikus benchmarking azonban módja annak meghatározására, hogyan javíthatjuk webhelyeinket és hogyan valósíthatjuk meg a reális célokat.

A fejlesztési lehetőségek kiemelése

Hogyan hasonlítja össze oldalát a többiekkel az iparágban? Ezt kell figyelnie. Az összehasonlító jelentések segítségével gyorsan meg tudja határozni, hogy milyen erőfeszítéseket igényel a webhelynek a jobb eredmények érdekében. Így sok időt takaríthat meg, és a megfelelő dolgokra összpontosíthat. Amikor hozzáférhet ezekhez a jelentésekhez, könnyedén mérheti webhelyének teljesítményét, és nagymértékben kiemelheti a fejlesztési lehetőségeket.

Reális célok elérése

Biztosan mondhatjuk, hogy az összehasonlító jelentések segítenek meghatározni a reális célokat. Ez információt adhat arról, hogyan hasonlíthatja össze magát a társaival és hogyan legyőzheti őket az iparágban. A webhely visszafordulási aránya nem haladja meg az ötven százalékot. Ha ez megtörténik, akkor vannak esélyei, hogy elveszítenék a látogatóid nagy részét, és a Google rangsorát érintheti.

November 29, 2017