Back to Question Center
0

Kérdezd meg a Semalt Expert-t: hogyan tilthatja le a belső forgalom a Google Címkekezelővel?

1 answers:

A beltéri forgalmat kétségkívül "képviselőitek", "egyének valóban a márkád közelében", "hirdetési részleged", "internetes lektorszerkesztőd"

Ebben a cikkben Michael Arnold, a Semalt vezető szakértője két stratégiát fog leírni, amelyek ezt a fajta belső tevékenységet magyarázzák (általában) a Google Címkekezelő

Két stratégia létezik:

1) Látogatás URL.

2) IP extrahálás

Mindkét megközelítés előnye és hátránya.

Ha az általános lakosságot be kell építeni a belső tevékenységedbe, mindig mozogsz, használod a szerkentyűk választékát és arról, vagy csak nehezen találod meg az IP-címhatárt, akkor az elsődleges stratégiát kell használnod.

Az IP-kibocsátás megköveteli, hogy egy adott IP-cím legyen figyelembe véve, amit meg kell adni. Ez a legjobb lehetőség az olyan tevékenységekre, amelyek az állomáshelyektől, az irodai struktúrákhoz vagy rendszerekhez hasonlóan kezdődnek.

1 - tri state grain conditioning. technika: Látogasson el az URL-címre

Igazán szeretem ezt a technikát, hiszen teljesen ügyféloldali, nem igényel semmilyen testreszabott kapacitást vagy külső programozói interfészhívásokat az IP cím visszaállításához. Kiutat ad a képviselőinek vagy az ügyfeleknek, annak a lehetőségnek, hogy külső forgalomként kezelni kívánják őket.

Az egyik paraméter, amelyre szüksége van, az, hogy a belsõ forgalom minden egyes alkalommal megkeresi az URL-t.

Használja az URL revamp (top tip)

Ha az URL-lekérdezés paraméterének használata nem megfelelő, akkor a kiszolgálói oldal redisztribúciójának konfigurálásához és az aldomainhez vagy a hiúság URL-hez kell használnia az átirányítást.

2. technika: IP extrakció

A külső tevékenységből származó belső forgalom elkülönítésének kiemelkedő megközelítése az ügyfél IP-címének kihasználása. A legszélesebb körben elismert módszer a Google Analytics tipikus kiemeléseinek kihasználása az IP-n keresztül történő szitáláshoz.

Ez az útmutató a belső forgalom megítélésére szólít fel, nem pedig az elválasztására, így meg fogja vizsgálni az ügyfél IP-címét egy előre meghatározott tartományban, és ha hasonlít, akkor ezeket az adatokat az egyedi platform segítségével küldi el.

Visszanyerje és feldolgozza az IP-t JavaScript használatával

A kiszolgáló oldali parancsfájl vagy a PHP használatának kizárásával a JavaScriptet használhatja. Mindent figyelembe véve, tényleg nem tudod rendezni az ügyfél IP-jét, csak JavaScript használatával. Meg kell kérdezni az IP-t egy külső forrásból.

Küldje el az egyéni dimenziót a webhelylátogatás címkével

Mi több, végül elérjük ezt a terhes kaland végcélját. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy módosítsa webhelylátogatás címkéjét, azzal a céllal, hogy tartalmazzon adatokat az egyéni perspektíva mozgásáról.

November 29, 2017