Back to Question Center
0

Javítsa a Google ranglistáit a Twitteren a Semalt Tips után

1 answers:

A Twitter az egyik legfontosabb forrása az internetes weboldal népszerűsítésének. Különböző emberek egyszerűen használják ezt a közösségi média oldalát a csipog, és nem ismeri a jelentőségét. Twitter fiókja sok forgalmat és minőségi nézetet kaphat a webhelyén, így a lehető legkorábban kapcsolódnia kell a megfelelő társaihoz és iparági társaihoz. Nik Chaykovskiy, a Senior Ügyfél Menedzser vezetője azt állítja, hogy fontos, hogy egyre több érdekes linket és tartalmat ossz meg Twitter fiókodon - super annuation search. Ugyanakkor több cikket kell megírnia a webhelyére, és meg kell kezdenie a beszélgetéseket, válaszolnia kell a lekérdezésekre és kérdésekre, beszélnie kell ügyfeleivel a márkájáról, és kapcsolatba kell lépnie barátaival a Twitteren a hálózat bővítéséhez.

Mondhatjuk, hogy a Twitter a legjobb közösségi médiaközpontok közé tartozik, amikor a márka promóciójára. Rendszeres beszélgetésekre van szükség a közösségi médiában, mivel ez a szociális platform csak akkor működik, ha társadalmilag, és nem személyes problémákra használja. Ráadásul a Twitter csak akkor hasznos, ha csipogtál és retweetezel a márkádról, megbeszéléseket folytat másokkal, és megkapod az érintett személyeket.

A Twitter eszközök használata a márka promóciójára

Nincsenek megbízható követési és követési eszközök, de manuálisan is használhatod a Twitter-t, hogy egyre több embert vonj be. A szerszámok közül azonban támaszkodhat a Twtpoll és a Paywithatweet. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy sokan használják ezeket az eszközöket és hasonló programokat, hogy értéket adjanak követőiknek..Ezeket a Twitter alapú eszközöket vagy valami hasonlót is növelheti Google rangsorolásával.

Kapcsolódás az emberekhez más közösségi oldalakon

Egy másik módja annak, hogy egyre több Twitter követőt hozzanak létre, kapcsolódva más közösségi média weboldalakon lévőkhöz, és felhívva őket arra, hogy kövessék Önt a Twitteren. Bízz bennem, ez az egyik legegyszerűbb és legcsodálatosabb módja annak, hogy kapcsolatba léphessünk nagyszámú emberrel. Meg kell beszélnie velük különböző dolgokat, és fel kell hívnia őket, hogy osszák meg gondolataikat a LinkedIn, a Foursquare, a FriendFeed, a Facebook és a Quora oldalain. Így biztos lehet abban, hogy sok Twitter követőt kapsz, és ez egy egyszerű módja annak, hogy boldoggá tegye az embereket és reklámozza a márkát online. Miután márka teljesen kifejlesztették, a webhely automatikusan rengeteg megtekintést és jobb rangsorolást kap a Google-ban.

Run Twitter versenyek

A résztvevők bevonása érdekében Twitter versenyeket kell szerveznie. Rendszeresen csevegj, és futtasd több vetélkedőt, hogy egyre több ember vegyen részt. Ez egy SEO erőfeszítés, hogy potenciálisan javítsa webhelye rangsorát mind a közösségi médiában, mind a keresőmotor eredményében. Ne habozzon, ha pénzt költenek rajta. Nyilvánvaló, hogy ez üzleti taktika, és megkövetelheti a pénzét, idejét és erőfeszítéseit. Figyelembe véve, hogy az eredmények és az eredmények mindig nagyok, a lehető leghamarabb el kell indítania a Twitter versenyeket. Mindez garantálja, hogy webhelyét a Google jobban rangsorolja, és sok olyan vásárlót kaphat, akik érdekelhetik termékeit és szolgáltatásait.

November 29, 2017