Back to Question Center
0

Insight From Semalt: Különböző típusú SEO

1 answers:

Az internet minden vállalat számára ügyfélforrás lehet. Nagyvállalatok részesülnek az internet használatából, amelyek révén az ügyfelek a világ minden tájáról érkeznek. A webmesterek, akik ezeket a weboldalakat működtetik, általában időben korlátozzák weboldalaik rangsorolását - hot water heater maintenance near me. A Search Engine Optimization (SEO) egy olyan módszer, amely növelheti webes jelenlétét, és így növelheti az értékesítést. A SEO növelheti a keresőmotorok forgalmát is.

A vállalkozások számos előnyhöz jutnak a SEO-től. Azonban minden e-kereskedelmi vállalkozás igényelheti bizonyos fokú internetes marketing sikeres. Például egyes vállalatok olyan módszereket használnak, mint a tartalommarketing, az ügyfelek lekéréséhez, míg a többi vállalat használja a Social Media Marketingt (SMM), hogy ügyfeleiket megkaphassa. E tekintetben Alexander Peresunko, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere az alábbi SEO típusok megismerését ajánlja:

    White Hat SEO. Ez egy olyan SEO, amely egy adott keresőmotor irányelveit követi. Ez a módszer a legjobb, és hosszú távon hasznos lehet egy weboldal számára. Például, a White Hat SEO olyan módszereket használ, mint a linképítés , a tartalomkészítés, a kulcsszókutatás és más legitim rangsorolási technikák..Ha a webhelytulajdonos a White Hat SEO-t használja, webhelyén sokkal jobb rangsor lesz a Google SERP-ben, mint a versenytársak weboldalai. Egyszóval, ez a módszer a legjobb SEO gyakorlat valaha.

    Black Hat SEO. Néha az emberek megpróbálják becsapni a keresőmotor algoritmust. Ebben az esetben az emberek játszhatnak azzal a kritériummal, amelyen keresztül rangsorolják a weboldalakat. Az emberek hajlamosak néhány előítéletes rangsorolási eredményre a Black Hat módszerekkel. Ezek a technikák ígérkeznek, hogy félelmetes eredményeket adnak számottevően rövid idő alatt. Azonban a Black Hat SEO képes egy keresőmotorra büntetni egy weboldalt, és akár teljesen megölheti a rangsorát. A legrosszabb forgatókönyv szerint a webhelyét le lehet indexálni a keresőmotorokból.

    Gray Hat SEO. A White vagy a Black Hat SEO használata során különböző módszerek léteznek, amelyeket a webmesterek a kétféle SEO típus között képesek manőverezni. A Gray Hat SEO olyan módszerek, amelyek nem minősülnek Black Hatnak vagy White Hat-nak. Néhány módszer, mint például a kulcsszó töltelék, gyakran használják a Black Hat SEO-ban. Másrészt az olyan trükkök, mint a negatív SEO alkalmazása a versenytársak weboldalán, különbséget tehetnek az Ön vállalkozásában. A Gray Hat technika jelentősen csökkentheti versenytársainak sorát a SERP-ben.

Következtetés

Az e-kereskedelmi weboldalak előnye az internetes ügyfelek beszerzése; A SEO használatával a webhely növelheti a domain hatósági jogosultságát, valamint növelheti a rangsorolását. A nagyvállalatok ezt az esélyt használják fel sikeres weboldalak létrehozásával a vállalkozásuk számára. Az online vállalkozások tulajdonosai megkaphatják az ügyfeleket az emberek közötti interakcióban a keresőmotor-hálózattal, valamint a webmester eszközeiben megjelenő fizetett hirdetéseken keresztül. Webhelyének jelenlétét optimalizálhatja a cikkben említett egyes SEO típusok használatával.

November 29, 2017