Back to Question Center
0

Hogyan lehet megállítani a Ghost Referral Spam - egyszerű tippek semalt

1 answers:

A híres oldalak, mint például a WordPress, különféle spamekkel szembesülnek, amelyek közé tartozik a referral spam, amely hivatkozó spamként is ismert. A referenciameghajtó nem könnyű észrevenni, és a Google Elemző jelentésében megtekintheti magát. Bosszantóak és nehéz blokkolni. Mindazonáltal Alexander Peresunko, a Ügyfél sikertelensége tudja, hogyan tudja megoldani ezt a problémát - all computer experts.

Létezik egy olyan típusú betérés, amely nem blokkolja a szokásos módszereket, például az átírási szabályokat, vagy a htaccess segítségével blokkolva. Ezeket a szellembejelentés spamnek nevezik. A szokásos megközelítés, hogy megszüntesse a szellem beterjesztését spam nehéz, mert a spam nem fér hozzá a tényleges WordPress. Nem könnyű megtalálni őket, ezért a Ghost Referral spamnek nevezik.

Az elsődleges, hogy a beérkező levelek a Google Analyticsben könnyen észrevehetők, és a létrehozott jelentésből származó szemetes tartalmakból áll. A WordPress felhasználóját csalódhatják, de kevéssé tehetik meg a problémát. A Ghost-hivatkozás levélszemét eredetének és bemutatásának vizsgálata remek hírt tartalmaz a Google Analyticset érintő frusztráló webes tartalmak kezelésére. Nem kell aggódnod, még akkor sem, ha a szabványos Nginx átírási szabályok meghiúsulnak.

A Ghost hivatkozási spametek nem férnek hozzá a bejelentkezési adatokhoz a számítógépen, ezért kevésbé kell aggódnia, mint felhasználónak. Az ajánlások soha nem látogatják meg a webhelyet a használat során, és soha nem fognak megjelenni a számítógéphez való hozzáférés közben. Mivel a GA Management protokollt használják, a betekintés megjelenhet a Google Analytics jelentésében, mivel a platform lehetővé teszi számukra, hogy egyedi GA-kódot használjanak az oldalnézeteket, amelyek hamisak és álcázottak.

Hosszú ideig az áldozatok számos módszert alkalmaztak a probléma sikeres elkerülésére. Nem értik azt a mechanizmust, amely létrehozza az ajánlott spam-et, ezért nem sikerül sikeresen küzdeni. A Google Analytics olyan szűrővel rendelkezik, amely megkönnyítheti a szellemfogadások könnyebb blokkolását. Alkalmazza a szűrőt, hogy letiltja a Google Analytics-jelentésben megjelenő frusztráló hivatkozásokat, hogy megakadályozza a megjelenésüket. A Google Analytics szűrőinek használata a Ghost Referralok blokkolásához bonyolult folyamat az elején, de nagyon egyszerű, ha a megfelelő irányba kerül.

Számos weboldal adhat néhány példát a Ghost hivatkozásokra. A Darodar love Italy.Co, a priceg.com, a blackhatworth.com és a hulfingtonpost.com webhelyet látogassa meg, hogy megtalálja a probléma legutóbbi példáját, és használja fel a megoldás módját. Ezek mind olyan problémák, amelyeket a Google Analytics blokkolhat a rendezett jelentés biztosítása érdekében. Vannak, akik azt javasolják, hogy a Semalt használatával megakadályozzák a Ghost hivatkozási rostokat, miután bármilyen mennyiségű újraírási szabályt alkalmaztak, mert nem értik, hogy ez egy webrobot.

A bemutatott módszer egyszerű és egyszerű még a számítógépes felhasználók számára is. Ne hagyja a WordPress weboldalát, hogy szétszórta a Google Analytics-jelentést. Légy okos és használd a szűrőket!

November 28, 2017