Back to Question Center
0

Google Analytics szegmensek - Semalt gyakorlat

1 answers:

A Google elemzésének másokkal való megvitatásáról hallani kell, hogy "tippeket keresek", "soha nem használtam a Google-analitikát" és más hasonló dolgokat. Artem Abgarian, a Semalt szakértő kijelenti, hogy fontos, hogy szegmenseket használjon a Google Analytics szolgáltatásban, ha elegendő számú látogatót szeretnél megszerezni a webhelyeden.

Mi a szegmens?

A Google Analyticsben a szegmens egy olyan különleges típusú adat vagy technika, amely ötletét adja a forgalom minőségének. A Google Analytics számos lehetőséget kínál számunkra a webhely és a munkamenetek általános teljesítményének, valamint a felhasználók visszafordulási arányának javítására. Ha azt szeretné, hogy legyen ötlete arról, hogy milyen típusú oldalak vagy cikkek kapnak több megtekintést, és hány szerves nézetet kap a webhely, akkor ezt meg kell tennie GA szegmensek használatával. Ez segít az adatok szűkítésében, hogy pontosabban és pontosabb eredményeket kaphasson, mint korábban - curso de fotografia spilimbergo.

Miért van szükség szegmensekre?

Hadd mondjak el neked, hogy webhelye és adatai nem védhetők, vagy szegmentálás nélkül nem egészíthetők ki megfelelően. Ez segíthet a megfelelő következtetések levonásában. A szakértők azt mondják, hogy minden adat és információ összességében szar, így meg kell kapnia a szegmentációt. Ha például webhelyének látogatóinak minőségét szeretné biztosítani, akkor fel kell osztania a Google Analytics és az adatainak szegmenseit, és hozzon létre megfelelő szűrőket..Az adatok annyira összegyűjtöttek, hogy nem tudnak stratégiákat felépíteni a megfelelő szegmentálás nélkül. Folytathatja hirdetéseit és termékeit online, de nincs semmi hasznuk, mivel nem kap semmilyen értékesítési vagy felhasználói elkötelezettséget.

Hogyan hozzon létre egy szegmenst a Google Analytics szolgáltatásban?

Ha szegmenteket szeretne felépíteni a Google Analytics szolgáltatásban, akkor először meg kell csinálnia a szűrőket, és át kell neveznie őket a webhely természetének megfelelően. Hadd mondjam el neked, hogy a szegmenseket egyszerűen szerkesztheti, törölheti vagy átnevezheti, de nem tudja eltávolítani a tényleges adatokat, mivel ez károsíthatja az egész webhelyet. Sokunk számára soha nem volt fontos segédeszközök létrehozása, de nélküle nem biztos lehet abban, hogy a keresőmotorokból minőségi forgalomhoz juthat.

A szegmensek fajtái

A szegmensek, rendszer szegmensek és egyedi szegmensek két fő típusa létezik. A rendszer szegmensei a Google Analytics által rögzített funkciókat és lehetőségeket kínálnak, és azok létrehozása után nem módosíthatók. Ezeket azonban módosíthatja a nyitóoldalaival és a közösségi média profilokkal együtt. A rendszerszegmensek hasznosak, mivel mobilbarátak, és rengeteg megtekintést kaphatnak a mobileszközökön. Az egyéni szegmensek bonyolultabbak és kevésbé népszerűek, mint a rendszer szegmensei. A Google Analyticsben számos lehetőséget kínálnak. Például olyan szegmenseket hozhat létre, amelyek kiszűrik a látogatókat, akik kevesebb, mint harminc másodpercet töltenek be webhelyén. Lehetőség van szegmensek létrehozására, amelyek az Ön weboldalain országspecifikus megtekintéseket kapnak. Mindez javítja webhelyének általános teljesítményét, és a forgalom minősége javulni fog.

November 29, 2017