Back to Question Center
0

Google Analytics szegmensek - Semalt gyakorlat

1 answers:

A Google elemzésének másokkal való megvitatásáról hallani kell, hogy "tippeket keresek", "soha nem használtam a Google-analitikát" és más hasonló dolgokat. Artem Abgarian, a Semalt szakértő kijelenti, hogy fontos, hogy szegmenseket használjon a Google Analytics szolgáltatásban, ha elegendő számú látogatót szeretnél megszerezni a webhelyeden.

Mi a szegmens?

A Google Analyticsben a szegmens egy olyan különleges típusú adat vagy technika, amely ötletét adja a forgalom minőségének. A Google Analytics számos lehetőséget kínál számunkra a webhely és a munkamenetek általános teljesítményének, valamint a felhasználók visszafordulási arányának javítására - buy subscribers on youtube. Ha azt szeretné, hogy legyen ötlete arról, hogy milyen típusú oldalak vagy cikkek kapnak több megtekintést, és hány szerves nézetet kap a webhely, akkor ezt meg kell tennie GA szegmensek használatával. Ez segít az adatok szűkítésében, hogy pontosabban és pontosabb eredményeket kaphasson, mint korábban.

Miért van szükség szegmensekre?

Hadd mondjak el neked, hogy webhelye és adatai nem védhetők, vagy szegmentálás nélkül nem egészíthetők ki megfelelően. Ez segíthet a megfelelő következtetések levonásában. A szakértők azt mondják, hogy minden adat és információ összességében szar, így meg kell kapnia a szegmentációt. Ha például webhelyének látogatóinak minőségét szeretné biztosítani, akkor fel kell osztania a Google Analytics és az adatainak szegmenseit, és hozzon létre megfelelő szűrőket..Az adatok annyira összegyűjtöttek, hogy nem tudnak stratégiákat felépíteni a megfelelő szegmentálás nélkül. Folytathatja hirdetéseit és termékeit online, de nincs semmi hasznuk, mivel nem kap semmilyen értékesítési vagy felhasználói elkötelezettséget.

Hogyan hozzon létre egy szegmenst a Google Analytics szolgáltatásban?

Ha szegmenteket szeretne felépíteni a Google Analytics szolgáltatásban, akkor először meg kell csinálnia a szűrőket, és át kell neveznie őket a webhely természetének megfelelően. Hadd mondjam el neked, hogy a szegmenseket egyszerűen szerkesztheti, törölheti vagy átnevezheti, de nem tudja eltávolítani a tényleges adatokat, mivel ez károsíthatja az egész webhelyet. Sokunk számára soha nem volt fontos segédeszközök létrehozása, de nélküle nem biztos lehet abban, hogy a keresőmotorokból minőségi forgalomhoz juthat.

A szegmensek fajtái

A szegmensek, rendszer szegmensek és egyedi szegmensek két fő típusa létezik. A rendszer szegmensei a Google Analytics által rögzített funkciókat és lehetőségeket kínálnak, és azok létrehozása után nem módosíthatók. Ezeket azonban módosíthatja a nyitóoldalaival és a közösségi média profilokkal együtt. A rendszerszegmensek hasznosak, mivel mobilbarátak, és rengeteg megtekintést kaphatnak a mobileszközökön. Az egyéni szegmensek bonyolultabbak és kevésbé népszerűek, mint a rendszer szegmensei. A Google Analyticsben számos lehetőséget kínálnak. Például olyan szegmenseket hozhat létre, amelyek kiszűrik a látogatókat, akik kevesebb, mint harminc másodpercet töltenek be webhelyén. Lehetőség van szegmensek létrehozására, amelyek az Ön weboldalain országspecifikus megtekintéseket kapnak. Mindez javítja webhelyének általános teljesítményét, és a forgalom minősége javulni fog.

November 29, 2017