Back to Question Center
0

Fáradt ahhoz, hogy a Bank Phishers által összekapcsolódott? Menj le az útmutatóhoz a Semalt-tól

1 answers:

Az online csalások új fordulatot hoznak az adathalászatsal. Az onlinea mező hatalmas gazdasági erőforrás, végtelen piaci lehetőségekkel. Számos weboldal és az e-kereskedelmi vállalkozások használják ezt a csatornátaz interneten található számos ügyféltől. A pénzintézetek, például a bankok online platformmal rendelkeznek, ahol a legtöbb tranzakció képeselőfordul. A bankok szenvednek a legtöbb hacker megsértéséért, valamint internetes csalási ügyekért, amelyek több millió dolláros ellopást okoznak a banki tevékenységbenintézmények, valamint maguk a vállalkozási folyamatokat végző személyek.

A csalók és más bűnözők azonban esélyt kapnak arra, hogy ezt a platformot használják. A legtöbbcsalási ügyek származnak bankárok vagy csapkodott banki weboldalak. Az adathalászat a klónoldalak, valamint egy adott klónoldal létrehozását jelentibank. A hackerek olyan módszereket használhatnak, mint a spamek vagy a böngészők összekapcsolása a fogékony áldozatok becsapására értékes információk biztosításáraa hamis oldalra. Ennek eredményeképpen a személyes banki adatok kiszivárognak a hackereknek, ahol több ezer ilyen személyt célozhatnak meg. Bankshajlamosak szenvedni a veszteséget, valamint a biztosítótársaságokat, akik ezeket a bűncselekményeket biztosítják.

Számos módja lehet az adathalászatnak. Lényeges tudnihogy megakadályozzák a veszélyes támadásokat. Néhány ilyen módszer egybeesik, míg mások egy vagy két ilyen módszer kombinációját foglalják magukban.

Max Bell, az Európai Unió egyik vezető szakértője Semalt ,betekintést nyújt a következő adathalászati ​​technikákba:

  • Dragnet módszer

Ez a megközelítés magában foglalja a hamis e-mail szolgáltató levelezési szolgáltatásának létrehozásátúgy tűnik, mint egy törvényes tizedesszakasz, ahol a spammer e-maileket küld a bank logók és egyéb hitelességi információk továbbítására. A célitt az, hogy a szubjektumokat bevonja az ügyféladatok nyújtásába. Néhány közös tömegsémaművelési eljárás ezt a módszert használja.

  • Rod-and-Reel módszer

Ez a módszer valamilyen közvetlen célzással jár. A hackerek rendelkezhetnek bizonyos kapcsolattartási információkkalaz áldozattól, akikkel kémkednek. Ezután felszólíthatnak bizonyos célzott módszereket az információknak a felhasználótól történő lekérésére. Személyes adatmint például az online hozzáférés bejelentkezési adatai, ilyen módon kiszivároghatnak.

  • Lobsterpot módszer

Ez a technika hamis weboldalak létrehozását jelenti, amelyek törvényes oldalaknak tűnnek. Minden oldal,popup, és egy szolgáltatás működik, mint a törvényes banki oldalon. A keskeny résen keresztül a cyber-bűnöző képes lehethogy az áldozat válaszolni tudjon az e-mailre vagy banki műveletet hajtson végre a hamisított domainen.

  • Gillnet adathalászat

Ez a módszer néhány szkript vagy kód befecskendezését jelenti az áldozat böngészőjében. Ennek eredményeképpen,a csaló képes hozzáférni a billentyűleütésekhez a törvényes banki weboldalak látogatása során. Ezenkívül lehetséges átirányítani őketegy hamis weboldalra.

Következtetés

Az internetes csalás napjainkban a legtöbb bankintézmény előtt álló közös probléma. Sok embernaponta szenvednek a hackerek és más számítógépes bűnözők hatásaitól, akik végrehajtják ezeket a csaló tranzakciókat. Adathalászat és spamelésA támadások az ügyfelek adatait és adatait tárják fel azokra az emberekre, akik hajlamosak sok pénzt elszállítani. Megismerheti a csalást és az adathalászatotaz útmutató használatával. Ezenkívül biztosíthatja ügyfelei és banki ügyfelei eljárásait is, így javíthatja az ügyfelek egy részétinternetes biztonsági intézkedések az Ön weboldalán.

November 28, 2017
Fáradt ahhoz, hogy a Bank Phishers által összekapcsolódott? Menj le az útmutatóhoz a Semalt-tól
Reply