Back to Question Center
0

Fáradt ahhoz, hogy a Bank Phishers által összekapcsolódott? Menj le az útmutatóhoz a Semalt-tól

1 answers:

Az online csalások új fordulatot hoznak az adathalászatsal. Az onlinea mező hatalmas gazdasági erőforrás, végtelen piaci lehetőségekkel. Számos weboldal és az e-kereskedelmi vállalkozások használják ezt a csatornátaz interneten található számos ügyféltől - tipps besichtigungen roman. A pénzintézetek, például a bankok online platformmal rendelkeznek, ahol a legtöbb tranzakció képeselőfordul. A bankok szenvednek a legtöbb hacker megsértéséért, valamint internetes csalási ügyekért, amelyek több millió dolláros ellopást okoznak a banki tevékenységbenintézmények, valamint maguk a vállalkozási folyamatokat végző személyek.

A csalók és más bűnözők azonban esélyt kapnak arra, hogy ezt a platformot használják. A legtöbbcsalási ügyek származnak bankárok vagy csapkodott banki weboldalak. Az adathalászat a klónoldalak, valamint egy adott klónoldal létrehozását jelentibank. A hackerek olyan módszereket használhatnak, mint a spamek vagy a böngészők összekapcsolása a fogékony áldozatok becsapására értékes információk biztosításáraa hamis oldalra. Ennek eredményeképpen a személyes banki adatok kiszivárognak a hackereknek, ahol több ezer ilyen személyt célozhatnak meg. Bankshajlamosak szenvedni a veszteséget, valamint a biztosítótársaságokat, akik ezeket a bűncselekményeket biztosítják.

Számos módja lehet az adathalászatnak. Lényeges tudnihogy megakadályozzák a veszélyes támadásokat. Néhány ilyen módszer egybeesik, míg mások egy vagy két ilyen módszer kombinációját foglalják magukban.

Max Bell, az Európai Unió egyik vezető szakértője Semalt ,betekintést nyújt a következő adathalászati ​​technikákba:

  • Dragnet módszer

Ez a megközelítés magában foglalja a hamis e-mail szolgáltató levelezési szolgáltatásának létrehozásátúgy tűnik, mint egy törvényes tizedesszakasz, ahol a spammer e-maileket küld a bank logók és egyéb hitelességi információk továbbítására. A célitt az, hogy a szubjektumokat bevonja az ügyféladatok nyújtásába. Néhány közös tömegsémaművelési eljárás ezt a módszert használja.

  • Rod-and-Reel módszer

Ez a módszer valamilyen közvetlen célzással jár. A hackerek rendelkezhetnek bizonyos kapcsolattartási információkkalaz áldozattól, akikkel kémkednek. Ezután felszólíthatnak bizonyos célzott módszereket az információknak a felhasználótól történő lekérésére. Személyes adatmint például az online hozzáférés bejelentkezési adatai, ilyen módon kiszivároghatnak.

  • Lobsterpot módszer

Ez a technika hamis weboldalak létrehozását jelenti, amelyek törvényes oldalaknak tűnnek. Minden oldal,popup, és egy szolgáltatás működik, mint a törvényes banki oldalon. A keskeny résen keresztül a cyber-bűnöző képes lehethogy az áldozat válaszolni tudjon az e-mailre vagy banki műveletet hajtson végre a hamisított domainen.

  • Gillnet adathalászat

Ez a módszer néhány szkript vagy kód befecskendezését jelenti az áldozat böngészőjében. Ennek eredményeképpen,a csaló képes hozzáférni a billentyűleütésekhez a törvényes banki weboldalak látogatása során. Ezenkívül lehetséges átirányítani őketegy hamis weboldalra.

Következtetés

Az internetes csalás napjainkban a legtöbb bankintézmény előtt álló közös probléma. Sok embernaponta szenvednek a hackerek és más számítógépes bűnözők hatásaitól, akik végrehajtják ezeket a csaló tranzakciókat. Adathalászat és spamelésA támadások az ügyfelek adatait és adatait tárják fel azokra az emberekre, akik hajlamosak sok pénzt elszállítani. Megismerheti a csalást és az adathalászatotaz útmutató használatával. Ezenkívül biztosíthatja ügyfelei és banki ügyfelei eljárásait is, így javíthatja az ügyfelek egy részétinternetes biztonsági intézkedések az Ön weboldalán.

November 28, 2017