Back to Question Center
0

Eszközök védelme a kémprogramok okozta fertőzöttségektől: Tippek a Semalttól

1 answers:

Mivel az e-mailek megjelentek, a levélszemét webes hírnév volt. Hogyan lehet pontosan meghatározni? Egyszóval, a spam e-mailek egy olyan típusú szemétszálat jelentenek, amelyet a címzett nem kíván. A legtöbb esetben ez egy e-mail hirdetésekkel, amelyeket számos olyan címre küldenek, amelyek soha nem iratkoztak fel ilyen tartalom fogadására. A spammerek inkább olyan módszereket használnak, mint a címjegyzékek, hamis versenyek, e-mail-begyűjtési programok és hamis freebie ajánlatok vásárlása, azzal a céllal, hogy létrehozzák e-mail listáikat.

Oliver King, a Semalt Digital Services szakértője pontos útmutatást nyújt a spam és a vírusok védelmére.

A Spam Mail által okozott problémák

Számtalan ok van arra, hogy miért ne kerüljön a levélszemét - î¼îµî¹îº î±ï€ î³î¹î± î±îºî¼î·. Néhány nagyon nehéz helyzetben lévő forgatókönyv magában foglalja azt az esélyt, hogy kockáztathatja a személyazonosságát, vagy ha a hacker a rosszindulatú programokat és a vírusokat feltölti a modulba. A legrosszabb körülmények között akár webes bűncselekményekért is felszámolható, ha segédtudással segítette a spammert..Ilyen helyzetek közé tartozik az ellopott tárgyak kezelése vagy a pénzmosás. A spam-üzenet kezelésének legjobb módja egyszerűen törölni. Közös elképzelésként, ha olyan dolgot találsz, amely olyan jónak tűnik, hogy feliratkozol, csak kerüld el.

Hogyan védekezhet a Spam Mail szolgáltatásból?

Bár nehéz lehet a levélszemét-üzenetek teljes körű elhárítását, de hatékonyan csökkentheti és felszámolhatja a bejövő levelekbe érkező levelek mennyiségét hatékony spamellenes alkalmazások használatával. A szoftver-intelligencia terén elért eredményekkel a spamszűrők többsége robotikusan észlelheti, hogy a tartalom jogszerű, és mely üzenetek korlátozott emberi beavatkozást jelentenek. Abban az esetben, ha a levélszemétszűrő nem érzékeli a levélszemetet, az e-mail cím tulajdonosa megjelölheti a tartalmat. Ezzel a szűrő felismeri az új fenyegetést.

Hatékony Internetes védelmi alkalmazás létrehozásával nagymértékben csökkentheti a spam e-mailek fenyegetéseit annak biztosításával, hogy nem jut el a beérkező levelekhez és más kritikus mappákhoz. Ráadásul az internetes biztonsági alkalmazások többsége biztosítja, hogy a felhasználók védelmet élvezzenek az adathalászat fenyegetéseivel szemben, ami nagyszerű lehet olyan esetekben, amikor az e-mailt valódinak tartják, ha nem. Annak a ténynek köszönhetően, hogy ezek az e-mailek kérnek bankadatokat, az adathalászat elleni védelem fontos szerepet játszik az összes levélszemét-ellenes eszközben.

A Bundling Security Application relevanciája

Spamszoftver-szoftver vásárlásakor fontos kiválasztani a vírusvédelmi biztonsággal ellátott csomagot, mivel a levélszemetek egy része malware és vírusokkal ural. Ha egyetlen szoftveralkalmazást telepít a számítógépére, akkor nagymértékben egyszerűsíti az adatok védelmének folyamatát, ugyanakkor növeli a rendszer megbízhatóságát. Annak ellenére, hogy a levélszemét-blokkoló programok képesek átirányítani a tartalmat a beérkező levelekről, konkrét víruskereső alkalmazások segítenek megvédeni a számítógépet, ha véletlenül megnyitják a levélszemetet.

November 28, 2017