Back to Question Center
0

DDoS támadás - A Semalt Expert bemutatja, hogyan védheti a kiszolgálót

1 answers:

Az internetes biztonság a webmesterek számára az utóbbi években kritikus kérdéssé vált. Ennek oka vana számítógépes bűnözők által elkövetett hacker támadások veszélyével. Minden webmester egyik legfontosabb kérdése az elosztott szolgáltatás-megtagadás(DDoS) - occ aspire atlantis coils made.

Az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,Andrew Dyhan betekintést nyújt a DDoS támadás lényegébe, hogy megakadályozza a hackerek lelassulását.

A DDoS a webmesterek által tapasztalt támadás általános formája. A legalapvetőbb szinten a támadáscélja, hogy lelassítsa webhelyét, de kihasználja az Ön webhelyének összeomlását és a látogatók számára hozzáférhetetlenségét.

A webes alkalmazással szemben támasztott DDoS támadások esetén a szoftver megkapjatúlterheltek a hackerek. Ennek eredményeként az alkalmazás nem tudja megfelelő módon kiszolgálni a szükséges weboldalakat.

Egy alkalmazás lefutásához futtató kiszolgáló elindításához egy DDoS támadás a következő célokra irányul:

  • Merevlemez-terület
  • Szerver memória
  • Adatbázis-terület
  • CPU-használat
  • Alkalmazás kivételkezelő rendszer
  • Hálózati sávszélesség
  • Adatbázis kapcsolat medence

A webes alkalmazások elleni DDoS támadások a következők:

1. Az alkalmazás-adatbázis-kapcsolat leállítása CPU-intenzív lekérdezések létrehozásával.

2. Egy személy vagy rendszer szolgáltatásának megzavarása, beleértve a felhasználó blokkolását isa webhely érvénytelen bejelentkezési kísérletekkel való elérése, amelyek a fiók felfüggesztését eredményezik..

3. Elárasztja a webes alkalmazásokat abból a célból, hogy megakadályozza a normál forgalom elérését a webhelyre.

A DDoS-támadások a hackerek választási módjává váltak, mert szinte mindegyiküklehetetlen védeni, olcsó végrehajtani és befolyásolni sok felhasználó. Legtöbbször minden profi hackernek szüksége van elég erőforrássalés sebezhető cél, hogy a webhelyet offline állapotban vegye fel.

Hogyan működnek ezek a támadások?

A DDoS támadások egyetlen hackerrel vagy több hackerrel kezdődnek, amelyek sorozatot készítenekbot rendszerek. A hacker parancsot ad az egyes botok számára, hogy egy adott helyszínre folyamatosan és egyidejűleg irányítsák a forgalmat, ami normálisan megmutatjanyomást gyakorol a webhely szerverére.

Ha a botrendszerek nagy hálózattal rendelkeznek, a kiszolgálóra nehezedő nyomás hozhatjalefelé. Bár ezek a támadások nem feltétlenül teszik ki a személyes információkat a többi hacker technikához képest, még mindig negatívakhatással van azokra a vállalatokra, amelyek sokat tesznek az olvasói és az online értékesítésre. A DDoS-támadások több mint 500 000 dollárba kerülhetnek.

Ezek a támadások hordozzák a márka jó hírnevének és az adománynak a káros hatásaita felhasználók rossz benyomást keltenek. Ha az üzleti versenytársak elkövetik őket, akkor a versenytársak számára előnyösnek bizonyulnak, mivel lehetővé teszik számukra, hogy erősebb,jó hírű márkanevét a látszólag megbízhatatlan márkájához képest. Egyes esetekben a számítógépes bűnözők veszélyeztetik a webmestereket a folytatáshozmegszakítja a szolgáltatásokat addig, amíg egy bizonyos összeget nem kap.

Ezen túlmenően a DDoS-támadásokról gyűjtött adatokat a hackerek támadhatjáka honlap a jövőben. Normális esetben a követő támadások egyszerűen opportunistaak és akkor jelentkeznek, amikor a támadók felismerik, hogy a webhely rendkívül sérülékenyami a jövőben összetettebb támadásoknak könnyű célpontot jelent.

Bár a DDoS támadások nehezen megakadályozhatók, a SiteLock használatával kezelhetőkbiztonsági rendszer. A SiteLock biztonsági rendszerének megoldásai képesek azonosítani és megóvni a felesleges forgalmatrobotok a webhelyről való bejutáshoz anélkül, hogy zavarják a normál forgalmat.

A SiteLock biztonsági rendszere sokféle rosszindulatú tevékenységet véd a vállalkozásoktóltámadások, beleértve a kifinomult DDoS támadások típusát a Web Application Protection, a DNS és az infrastruktúra védelme révéna DDoS-védelem fontos elemei.

November 28, 2017