Back to Question Center
0

Az ügyfelek lojalitásának növelése: a Semalt tippjei

1 answers:

Minden vállalkozás hasznára válik a visszatérő ügyfelek. Az online vállalkozások számára az e-kereskedelmi webhelyek célja, hogy ismétlődő ügyfeleket szerezzenek a weboldalukon, és valós vásárlókká alakítsák. Számos digitális marketing technika ígéretet tesz arra, hogy növelje webhelye láthatóságát a célhátralommal szemben. Néhány ilyen módszer közé tartozik a tartalommarketing, a közösségi média láthatósága, és ami a legfontosabb, a Search Engine Optimization (SEO). A digitális technikák azonban arra összpontosítanak, hogy az ügyfeleket a webhelyére helyezzük. Az ügyfelek megtartása más technológiáktól függ - oculos de sol polarizado masculino. Egy korábbi ügyfél számára könnyebb megvenni, mint új ügyfelet készíteni. A legtöbb weboldal vásárlóinak figyelmen kívül hagyása minimális. Ez a forgatókönyv azt jelenti, hogy az Ön webhelyén elhelyezett kis hiba vagy hiba elveszítheti értékes ügyfelét. A régi ügyfelek megragadása az Önhöz közelebb ragaszkodva egy trükkös vállalkozás.

A Nikal Chaykovskiy Semalt Senior Ügyfél Menedzser menedzsere minden e-kereskedelmi webhelyet kínál a következő módszerek használatára az ügyfelek fenntartása érdekében:

1. Légy válogató ügyfél.

Az egyik legmegfelelőbb módja annak, hogy megtanulják az adott weboldalon szerzett tapasztalatokat, saját maga használja. Ez a módszer biztosítja azt a teljes élményt, amelyet a látogató érzi a webhely használata során. Az előttünk álló nehézségek tökéletesen tükrözik a vásárlás élményét. Ez a funkció arra ösztönözheti Önt, hogy a webes tervezési funkciókhoz, például a hibás linkekhez, a hiányzó termékazonosítókhoz és kategóriákhoz szükséges módosítások elvégzéséhez egy másik esetben; az SEO-stratégiában hibákat észlelhetünk, például az ismétlődő tartalmakat.

2..Ember-ember érintés.

A marketing egyik régi módja a közvetlen kommunikáció az ügyfelekkel. A marketingesek ezt a technikát alkalmazzák, és még mindig tonnányi forgalmat hoznak a weboldalukra. Napi látogatások segíthetnek az e-kereskedelem üzleti biztonságának hosszú távú és közvetlen ügyfelek számára. Az ügyféllel való találkozás a hitelesség lényegét és az üzleti életképesség növelését szolgálja. Ennek eredményeként olyan valódi személyeket kapsz, akik befolyásolhatják másokat a webhely megvásárlásához. Ezen túlmenően ez a technika bevezeti a releváns valós életbiztosításokat, így a marketing terv sikeres lesz.

3. Nem rólad szól.

Az egyik hiba, hogy a bloggerek megteremtik a weboldalaikat róluk. Mindenesetre ez a közönségedről szól. Ahhoz, hogy az ügyfelek megőrizhessék ügyfeleiket, szükség van minőségi és releváns tartalmak írására. Ennek eredményeképpen fenntartható minőségű olvasókészséget és új ügyfelek állandó áramlását kapja. Más esetekben a SEO technikák, például a személyre szabott üzenetek küldése hosszú utat jelentenek abban, hogy a közönség úgy érzi, hogy róluk szól. Ezért ne felejtsd el, hogy a közönség úgy érzi, hogy a niche egyik tulajdonosa. Ennek eredményeképpen ez a hozzáértés érzése a hűséget táplálja.

Következtetés

Minden e-kereskedelmi weboldal megköveteli, hogy az ügyfelek alapját a karbantartás szempontjából jelentős nyereség elérése érdekében végezzék el. Ezért az online tartalmat közzétevő személynek bizonyos erőfeszítéseket kell fektetnie az ügyfelek megtartására. Az ügyfelek ügyességének betartása nehéz feladat. Az ügyfélhűség értékes eszköz lehet bármely vállalkozás számára. Ez az útmutató elkészíti e-kereskedelmi weboldalát és a SEO erőfeszítéseit, hogy a lehetséges ügyfelek közelébe kerüljenek. Lehetséges, hogy visszanyerje a régi ügyfelek bizalmát, és új ügyfeleket újból.

November 28, 2017