Back to Question Center
0

A Spam leállítása! A Semalt Expert bemutatja, hogyan védheti meg e-mailjét

1 answers:

Az internetes születés óta eltelt években egy probléma továbbra is fennáll, annak ellenére, hogy számos erőfeszítést megöltek. Levélszemét. Mindenki utálja. Minden e-mail platform mindent megtesz annak érdekében, hogy minimalizálja azt, de kérdezzen meg bárkit is, és megmondják, hogy továbbra is túl sok spamt fognak kapni. Ez részben azért van, mert az emberek magukról adnak információt, anélkül, hogy valóban gondolkodnának róla - ladies winter hat. Nem kell feliratkoznia egy levéllistára, hogy valaki levélszemétlistára kerüljön. Megvan a módja annak, hogy megtalálja önt, még a közvetlen engedély nélkül is.

A legjobb védelem, amellyel a felhasználó csökkenteni tudja az e-mailre érkező spam mennyiségét, elrejti az e-mail címét. Ez egy olyan fogalom, amely nem ismert, de működik. Lisa Mitchell Semalt 5 kényszerítő módot kínál erre.

  • Elrejteni egy teszt mögött

A Scr.im egy ingyenes eszköz, amely egy egyedi URL-t hoz létre az e-mail címedre. Írja be az e-mail címét, és a scr.im URL-t hoz létre, valamint a közösségi médián, a HTML dokumentumokban és a fórumokon kódolva. Ezzel elkerülhető, hogy az emberek átmásolják a szöveges e-mailjeiket, és felhasználják, amint tetszik. Ha valaki e-mailt szeretne küldeni neked, akkor rákattint az URL-re, amelyik eljut egy teszthez, amelyet át kell adnia, mielőtt megkapja az aktuális e-mail címét. Ez a teszt, hogy a botok és az automatizált szkriptek nem tudnak átadni.

  • Elrejtése egy képen

Az olyan eszközök, mint az E-mail Icon Generator olyan képeket hoznak létre, amelyek az e-mail címét CAPTCHA képként tartalmazzák. Szintén a képet tárolja, és mint a scr.im, kódolást biztosít a különböző helyeken való használatra.

  • Küzdj meg

Bárki végrehajthatja ezt a low tech módszert, amely elrejti az e-mail címét a botoktól. Ez egyszerűen magában foglalja, hogy a cím minden egyes elemét szavakként írja le. Így például az info@abc.com így néz ki, ha kódolt - info az abc dot com-ban. Nincs olyan automatizált folyamat, amely felismeri, hogy e-mail címként.

  • Kódolja

A Mailto Encoder egy olyan eszköz példája, amely képes megoldani az Ön számára. Amikor beírja az e-mail címét, az eszköz dekódolja, és létrehoz egy sorozat számokat, betűket és szimbólumokat, amelyeknek nincs látható logikája. A spambotok majd elmozdulnak.

  • Ne ossza meg

Az utolsó megoldás a legegyszerűbb. Csak ne adja ki e-mail címét. Vagy egyesek olyan e-mail címeket állítanak fel, amelyek csak a levélszemétre vonatkoznak. Egy harmadik lehetőség, amely teljesen megakadályozza az e-mail cím megosztását, olyan eszköz használata, mint a WHSPR! amely lehetővé teszi az ideiglenes űrlap létrehozását, amely továbbítja az üzeneteket az e-mail címére. Ez egy másik módszer, amely a CAPTCHA-t használja. Az üzenet elküldéséhez a feladónak át kell adnia a CAPTCHA tesztet.

Az e-mail a legelőnyösebb módja a kommunikációnak sok embernek és szervezetnek ezekben a napokban. Függetlenül attól, hogy kommunikál a barátaival és a családdal, akik messze élnek, kapcsolatba lépnek a leendő munkáltatókkal vagy a munkavállalókkal, vagy ügyelnek arra, hogy tudják a kedvenc boltjában lévő összes értékesítést, e-mail címre van szüksége. Nincs szükség vagy spamre van szüksége. Próbálkozzon a fenti módszerek bármelyikével a beérkező levelek vagy a spam mappában megjelenő nem kívánt üzenetek mennyiségének korlátozására.

November 28, 2017