Back to Question Center
0

A Spam leállítása! A Semalt Expert bemutatja, hogyan védheti meg e-mailjét

1 answers:

Az internetes születés óta eltelt években egy probléma továbbra is fennáll, annak ellenére, hogy számos erőfeszítést megöltek. Levélszemét. Mindenki utálja. Minden e-mail platform mindent megtesz annak érdekében, hogy minimalizálja azt, de kérdezzen meg bárkit is, és megmondják, hogy továbbra is túl sok spamt fognak kapni - societe fiche de paiement. Ez részben azért van, mert az emberek magukról adnak információt, anélkül, hogy valóban gondolkodnának róla. Nem kell feliratkoznia egy levéllistára, hogy valaki levélszemétlistára kerüljön. Megvan a módja annak, hogy megtalálja önt, még a közvetlen engedély nélkül is.

A legjobb védelem, amellyel a felhasználó csökkenteni tudja az e-mailre érkező spam mennyiségét, elrejti az e-mail címét. Ez egy olyan fogalom, amely nem ismert, de működik. Lisa Mitchell Semalt 5 kényszerítő módot kínál erre.

  • Elrejteni egy teszt mögött

A Scr.im egy ingyenes eszköz, amely egy egyedi URL-t hoz létre az e-mail címedre. Írja be az e-mail címét, és a scr.im URL-t hoz létre, valamint a közösségi médián, a HTML dokumentumokban és a fórumokon kódolva. Ezzel elkerülhető, hogy az emberek átmásolják a szöveges e-mailjeiket, és felhasználják, amint tetszik. Ha valaki e-mailt szeretne küldeni neked, akkor rákattint az URL-re, amelyik eljut egy teszthez, amelyet át kell adnia, mielőtt megkapja az aktuális e-mail címét. Ez a teszt, hogy a botok és az automatizált szkriptek nem tudnak átadni.

  • Elrejtése egy képen

Az olyan eszközök, mint az E-mail Icon Generator olyan képeket hoznak létre, amelyek az e-mail címét CAPTCHA képként tartalmazzák. Szintén a képet tárolja, és mint a scr.im, kódolást biztosít a különböző helyeken való használatra.

  • Küzdj meg

Bárki végrehajthatja ezt a low tech módszert, amely elrejti az e-mail címét a botoktól. Ez egyszerűen magában foglalja, hogy a cím minden egyes elemét szavakként írja le. Így például az info@abc.com így néz ki, ha kódolt - info az abc dot com-ban. Nincs olyan automatizált folyamat, amely felismeri, hogy e-mail címként.

  • Kódolja

A Mailto Encoder egy olyan eszköz példája, amely képes megoldani az Ön számára. Amikor beírja az e-mail címét, az eszköz dekódolja, és létrehoz egy sorozat számokat, betűket és szimbólumokat, amelyeknek nincs látható logikája. A spambotok majd elmozdulnak.

  • Ne ossza meg

Az utolsó megoldás a legegyszerűbb. Csak ne adja ki e-mail címét. Vagy egyesek olyan e-mail címeket állítanak fel, amelyek csak a levélszemétre vonatkoznak. Egy harmadik lehetőség, amely teljesen megakadályozza az e-mail cím megosztását, olyan eszköz használata, mint a WHSPR! amely lehetővé teszi az ideiglenes űrlap létrehozását, amely továbbítja az üzeneteket az e-mail címére. Ez egy másik módszer, amely a CAPTCHA-t használja. Az üzenet elküldéséhez a feladónak át kell adnia a CAPTCHA tesztet.

Az e-mail a legelőnyösebb módja a kommunikációnak sok embernek és szervezetnek ezekben a napokban. Függetlenül attól, hogy kommunikál a barátaival és a családdal, akik messze élnek, kapcsolatba lépnek a leendő munkáltatókkal vagy a munkavállalókkal, vagy ügyelnek arra, hogy tudják a kedvenc boltjában lévő összes értékesítést, e-mail címre van szüksége. Nincs szükség vagy spamre van szüksége. Próbálkozzon a fenti módszerek bármelyikével a beérkező levelek vagy a spam mappában megjelenő nem kívánt üzenetek mennyiségének korlátozására.

November 28, 2017