Back to Question Center
0

A Semalt Expert irányítja, hogy mit kell tennie, ha a webhelyforgalom megkerül

1 answers:

Olyan, mint egy rémálom, amikor látja, hogy a SEO teljesítményét a Google vagy más keresőmotorok feketelistázták, és nem lehet megszabadulni ettől a problémától. Annak érdekében, hogy szerves forgalmat szerezzen a webhelyére, játszania kell kulcsszavakkal, minőségi cikkeket közzé kell tennie, és azonosítania kell, hogy milyen típusú keresőmotor-optimalizálási stratégiákra van szüksége az Ön webhelyén.

Emlékezzen a következő dolgokra, amelyeket Jason Adler, a Semalt vezető szakértője ír elő, hogy számos SEO-szel kapcsolatos kérdést megoldjon - no deposit bonus sportwetten.

Hatóság kiadása: Ellenőrizze a Webmestereszközöket

Az első és legfontosabb dolog az, hogy ellenőrizze a webmestereszközöket, és megtalálja a technikai tippeket. Tartsa naprakészen a legfrissebb eszközöket, és szerezzen magának néhányat, hogy kizárjon olyan problémákat, amelyek azonnali csökkenést okozhatnak a webhely teljesítményében.

A Bing és a Google sok eszközt biztosít a felhasználóknak. Tarthatja magát naprakészen velük, és elkerülheti a weboldalak büntetését. Ha rendelkezik az összes szükséges webmestereszközzel, vannak esélyei, hogy webhelye jó rangot kap a keresőmotor eredményeiben. Ha még nem regisztráltatta és ellenőrizte webhelyét ezekkel az eszközökkel, akkor valószínűleg üdvözölhet egy problémát a következő napokban.

Releváns probléma: az Analytics ellenőrzése

Ha minden webmestereszköze jól néz ki, akkor meg kell keresnie a Google keresési lekérdezéseit, hogy ellenőrizze a Google jelentéseit a szerves keresési forgalmához. Győződjön meg róla, hogy megfelel a keresőmotor szabványainak. Ellenkező esetben a webhely valószínűleg érintett lesz. Ha a jelentések eltérőek, akkor olyan probléma merül fel, amelyet a lehető leghamarabb megoldani kell.

Mindig figyeljen a webhelye teljesítményére, és ne engedje, hogy bármi áron csökkenjen. Miután megoldotta az összes technikai problémát, a következő lépés az Ön webhelyének módosítása, és megőrzése. A cikkek módosításait a lehető leghamarabb érinti. Naponta töltse le a jelentéseket a Google Analyticsből, és hasonlítsa össze azokat egymással annak megfigyeléséhez, hogy milyen változásokra lehet szükség az Ön oldalán.

Algoritmikus kérdések

Az algoritmikus problémák megoldásához ellenőrizze a kulcsszavakat és kifejezéseket. Érdemes megfigyelni, hogy a webhely minőségi forgalmát kapják-e vagy sem, és mindez könnyedén ellenőrizhető a Google Analytics szolgáltatásban.

A következő lépés a Penguin Tool ellenőrzése és feliratkozás itt. Hozzon létre egy Google-fiókot, és csatolja elemzését, hogy rendszeresen frissítse a Google főbb algoritmusának frissítéseit. Ez az eszköz megmondja, hogy webhelye teljesítménye csökken, és mi lehet ennek oka. Ha van probléma a webhelyével és annak algoritmussal, a Penguin eszköz folyamatosan frissíti Önt. A Google észlelheti és feketelistathatja webhelyét, ha nem oldja meg a problémát a lehető leghamarabb. Mindig meg kell vizsgálnia a SEO gyakorlatát, és ki kell választania azokat, amelyek nagyszerűnek bizonyulhatnak az Ön webhelyén. Javítsa ki az alacsony minőségű cikkeket, és helyezze be őket releváns kulcsszavakat a jobb keresőmotorok rangsorolása érdekében.

November 29, 2017