Back to Question Center
0

A Semalt Expert bemutatja, hogyan javíthatja az önbeillesztéseket a Google Analytics szolgáltatásban

1 answers:

Igaz Gamanenko, a Semalt Ügyfél Menedzser menedzsere itt átfogó útmutatót ad arról, hogy miként kezelheti az önátutalásokat a Google Analytics szolgáltatásban.

Cégünknél nagyszerű üzleti munkát végezünk a Google Analytics segítségével. Általánosságban elmondható, hogy az ügyfelek analitikus elemzését végezzük, rendszeresen felfedezzük az alapvető önbejelentési kérdéseket - camara analogica funcionamiento del.

Hasonlóképpen, már régóta egy csomó kapcsolatot kaptunk az önreferenciák rendezésével kapcsolatban. Általában egy blog bejegyzést kellett létrehoznunk a legjobb megoldásukra. Ha nem bánja, töltsön ki minket arról, hogy ez a bejegyzés segített-e kezelni az aggodalmát.

Mit jelent a Google Analytics referenciája?

A Google Analyticsben történő hivatkozások az a hely, ahol az űrlap megjelenik a beiratkozási jelentésekben. A legtöbb esetben ez az a hely, ahol hiányzik a kód után vagy egy olyan megoldási probléma, amely miatt egy vendég különféle munkameneteket indít el, ha csak egyetlen egynek kell lennie.

Rendkívüli esetekben az önbejelentéseknek nem kell egy pillanatnyi ülést kezdeményezniük, hogy önrepülést eredményezzenek.

Ha a Google Analytics-t úgy terveztük, hogy a különböző területeken és további aldomaineken keresztirányúan nyomon követheti a munkameneteket, az önértékelések egy kis szintje normális.

Annak ellenére, hogy sok önátutalást látsz a feljegyzésekben, elképzelhető, hogy van probléma.

Miért tanácsos lenne Önnek önátutalásokat konfigurálni?

A Google Analyticsben történő hivatkozások hatással lehetnek a viselkedésre, a viselkedésre és az információk cseréjére. Ez alapvetően az Ön információinak nagyobb része! Meg kell vizsgálnunk.

Az önbejelentések hatás információszerzés, mivel megtévesztő módon kiterjeszti a megközelítési szekciókat, többnyire az áttételek esetében. Olyan helyzetekben, amikor egy pillanatnyi munkamenet nem kezdődött el, és még mindig megtörténik az önbejelentkezés, a közvetlen csatornákból és a CPC-ből származó mozgalom valóban feljegyezhető, mivel a forgalomról érkezett forgalom.

A Google Analyticsben található két referencia alapvezérlő

A két alapfajta önbejelentés a következőkből ered:

  • A kereszthivatkozások nyomon követése
  • A következő kód hiányzik a platformon

Abban az esetben, ha hiányzik egy kód a platformon, akkor ez egy munkamenet befejezését és egy másik munkamenet megkezdését akkor kezdheti meg, amikor az ügyfél a követőkódot tartalmazó weboldal következő oldalára kattint.

Frissítés: Az önigazolások eredményének további kérdései

Az önreferencia problémáinak nagyszámú számbavételét követően két különböző okot emeltünk ki az önátutalásokra:

  • Az UTM címkék rossz használata a belső csatlakozásokon
  • A fejléc információinak ellenőrzése

Abban az esetben, ha az UTM tényezőkön belüli címkézést jelöli, kérjük, hagyja abba. Inkább lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szükségünk az egyéni mérések és csatornák felhasználásával, hogy nyomon kövessük a bejövő csatákat. Jobban képzett, és nem írja felül, hol kezdetben a mozgás származik.

Az összes lehetőséggel kapcsolatos aggodalmak áttekintése és az irányítói fejléc információinak vizsgálata lehet a probléma, további adatokért lépjen kapcsolatba velünk.

Az önkifejezések elkülönítése a bemutató oldal jelentésben

Három szakaszban lehet érteni, mi okozza az önbejelentéseket. A harmadik szakaszban beállítottuk Önnek egy hajtott töredéket, amelyet be kell vezetnie a Google Analytics platformjába, amelyet meg kell vizsgálnia. A három szakasz az alábbiak szerint alakul:

  • Látogassa meg a Prezentációs oldal jelentését.
  • Végezze el a "Teljes referrer" segédparamétert.
  • Fejlett szegmens végrehajtása.
November 29, 2017