Back to Question Center
0

A Semalt Expert 12 tippet tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni a Cyberstalking használatát

1 answers:

A cyberstalking lehet rémisztő, de ha éberen maradsz, biztonságban lehet az interneten.

A Semalt , Ryan Johnson vezető értékesítési vezetőjétől a következő lépések végrehajtásával használhatja mobiltelefonját, táblagépét vagy intelligens óráját, miközben megvédi személyazonosságát, tulajdonát és egészségét:

# 1. Vigyázz az otthoni címedre

Ha kitölti az űrlapokat az interneten, használja a P.O - brand new slot sites. doboz vagy munkakönyv, és soha nem lehet otthoni címét nyitva állni.

# 2. Jelszavas védelem az összes fiókot

Használjon jelszót mindent, beleértve mobiltelefonját, e-mail fiókjait, bankszámláit és hitelkártya számláit. A biztonságos jelszó védelmet nyújt Ön ellen, aki megpróbálja kárt okozni.

# 3. Keresse meg az Ön nevét és telefonszámát online

A telefonszám és az online név keresése online megakadályozhatja a cyberstalker számára, hogy hozzon létre egy craigslist-fiókot, blogot vagy weblapot.

# 4. Ellenőrizze az e-maileket, hívásokat és információkat kérő szövegeket

A Cyberstalkers gyakran banki képviselők, segédprogramok, hitelkártya-társaságok képviselői vagy a mobiltelefon-szolgáltatók személyes adatait ellopják. Ha gyanús üzenetet kap, figyelmen kívül hagyja, és közvetlenül hívja a bankot vagy a vállalatot.

# 5. Őrizze meg a társadalombiztosítási számát

Ne adjon senkinek a társadalombiztosítási számot, hacsak nem ellenőrizte, hogy biztosan dolgozik a vállalatnál. Soha ne írja be a társadalombiztosítási számát egy weboldalra, kivéve, ha azt egy vállalat vagy kormányzati szerv ellenőrzi.

# 6. Használja a szabad regisztrációs számlálókat a blogok és webhelyek forgalmának rögzítésére

Statikus számláló segítségével azonosítsa, ki látogatja meg webhelyét vagy blogját. Ezek a számlálók rögzítik a felhasználók IP-címét, városait, dátumát, állapotát, időt és internetszolgáltatást..

# 7. Figyelje figyelemmel a hitel állapotát

Az üzleti szakembereknek vagy a közvéleményben lévőeknek évente kétszer kell figyelemmel kísérniük a hitelességüket, különösen akkor, ha lehetséges az internetes beszélgetés. A hiteljelentések ingyenes példányai évente egyszer állnak rendelkezésre a hitelminősítőktől. A hitelintézet jelentésének beszerzése nem fogja károsítani a hitelminősítését.

# 8. A jelszavak visszaállítása válás vagy felszakadás után

Vegye fel a kapcsolatot banki és hitelkártya-társaságaival, és tájékoztassa velük, hogy az ex vagy korábbi házastársa nem férhet hozzá fiókjához. Még akkor is, ha a felbomlás barátságos, biztonságos és védje magát.

Ha kíváncsi lennél, vegyél egy új mobiltelefont és új hitelkártyákat, és tedd meg ezeket a változtatásokat minél hamarabb.

# 9. Módosítsa az összes fiókját, ha gyanús cyberstalking

Frissítse az összes fiókját. Ha biztos benne, hogy cyberstalked, ellenőrizze a hitel pontszámot, és keressen egy új bankot. Ezt a lépést feltétlenül meg kell tenni, ha havonta több mint két gyanús előfordulást észlel.

# 10. Szakszerűen ellenőrizze a számítógépét

Ha tudod, hogy cyberstalked-e, akkor feltételezed, hogy a számítógéped sérült. Vigye számítógépét és egyéb eszközeit egy szakembernek, és ellenőrizze a férgeket és kémprogramokat.

# 11. Gyorsan lépjen be egy cyberstalkerbe

Amikor tudod, hogy cyberstalked gyorsan cselekszi, hogy megvédje az identitását és a pénzügyi biztonságot. Minél gyorsabban cselekszel, annál nehezebb lesz zaklatás, és kevésbé érdekes célpontot jelent.

# 12. Kapjon sok érzelmi támogatást

A zaklatás lehet érzelmileg adóztatható és súlyos szorongást okozhat. Ha tudsz, vegyél fel egy terapeutát, aki specializálódott a követésre, hogy foglalkozzon az utóhatásokkal.

A Cyberstalking nehéz bűncselekmény a rendőrség számára, hogy megakadályozzon, ezért erőfeszítést kell tennie, hogy újra életre keljen. De ne felejtsd el: a cyberstalker csak annyi hatalmad van feletted, mint amennyit engeded meg nekik.

November 28, 2017