Back to Question Center
0

A legjobb 10 tipp a weboldal megszerzésének módjáról - Semalt tanács

1 answers:

Az online vállalkozások sikerének egyik módja az, hogy annyi forgalmat fusson a webhelyhez, amennyire csak lehetséges. Ez a tíz tipp, amelyet Max Bell, a Semalt Ügyfél sikertulajdonosának kell meghatároznia, növelnie kell a teljes forgalmat és a weboldal találatait.

# 1. Küldje el a honlapot az első három keresőmotorba - south america highlights. Ők a Google, a Bing, és a Yahoo (most a Bing a Microsofttól származik). Így az emberek megtalálják a vállalat információit, amikor keresik őket.

# 2. Hozzon létre minőségi videókat és küldje el azokat videomegosztó webhelyekhez. Győződjön meg róla, hogy az URL-t a videó elején és végén, valamint a leírás területén is tartalmazza. Az informatív videók több embert kapnak az oldal megtekintéséhez.

# 3. Ossza meg a weboldal URL-jét a Facebookon. Azok a személyek, akik megtekintik a linket, szeretnék rákattintani rá, és látni fogják, hogy mit jelent. A Facebookon a jó dolog, hogy ha egyszer megteszi, a barátaink is látják ezt a műveletet, és azt is szeretnék rákattintani rá. Frissítse a webhely tartalmát új cikkek és oldalak megosztásával, hogy megőrizze a weboldal forgalmának rendszeres áramlását . Az üzleti oldalak létrehozása a Facebookon is ingyenes.

# 4. Mindig győződjön meg róla, hogy a létrehozott tartalom minőségi, majd küldje el a népszerű cikkkönyvtáraknak. A szerző bio mezőjében helyezze be a webhely címét, hogy a felhasználók meglátogathassák, ha kedvelik a biztosított tartalmat. A szolgáltatásnak a kínált szolgáltatáshoz is kapcsolódnia kell..

# 5. Ossza meg a weboldal URL-jét követőit a Twitteren. Jelenleg a Twitter a legelterjedtebb mikroblogoldalak közé tartozik. Ebben az üzenetben az emberek üzeneteket küldhetnek üzenetek formájában követőiknek. Hatalmas potenciálja van, ha megfelelően használják. Lehetőség van továbbá olyan szociális gombok telepítésére is, ahol a felhasználók közvetlenül megoszthatják tartalmukat más webhelyekhez, például a Facebookhoz stb.

# 6. Jöjjön fel kreatív képekkel és küldje el őket a webhelyén. Azok a felhasználók, akik relatívebb képeket találnak, megoszthatják azokat a Pinterest webhelyeken. Elgondolkodtató, hogy egy ilyen platformon megosztott képeket készítsenek, mivel ez a legelterjedtebb közösségi média oldal a képek megosztására. A Facebookhoz és a Twitterhez hasonlóan működik, és széles körű elérhetősége miatt a webhely forgalmának jó forrása, mivel a képeket megtekintő személyek megosztani kívánják barátaikkal.

# 7. Küldje el a weboldalt a sárga oldalak és a helyi könyvtárak indexeléséhez. Keresse meg azokat a listákat, amelyek népszerűek a művelet vagy az ország helyén. Ha az emberek ott végeznek egy olyan lekérdezést, amely megfelel a webhely által kínáltnak, nagy valószínőséggel visszatér az eredmények részeként.

# 8. Győződjön meg róla, hogy a webhely a legmagasabb minősített hirdetések szakaszban jelenik meg. Ezeken a weboldalakon minden tulajdonosnak meg kell tennie a hirdetés közzétételét, részletes leírással, nem szabad megfeledkeznie az URL-ről. Amikor a potenciális ügyfelek meglátogatják ezeket a népszerű hirdetési webhelyeket, esélyt kapnak arra, hogy böngésszenék a hirdetést, és ha a leírás elég vonzó, akkor felkeresi a webhelyet.

# 9. Használja a pay per click (PPC) programokat. Ez egy fizetős lehetőség, amely a forgalmat biztosítja a konverzióval. Mi történik, az oldal az egyik keresőmotor szponzorált listáján jelenik meg, és találatokat kap, amikor az emberek keresik a legfontosabb kulcsszavakat.

# 10. Használja a SEO-t. A technika segíti az üzleti tevékenységet a keresőmotorok eredményoldalán. A jó oldalak megosztják az URL-címüket a nyilvánosság körében. A SEO végrehajtása előtt győződjön meg róla, hogy betartja a keresőmotor irányelveit.

November 29, 2017