Back to Question Center
0

A fizetési átjárók kizárása a Google Analytics szolgáltatásból - Semalt gyakorlat

1 answers:

Fontos, hogy minden online üzleti tranzakció forrását hatékonyan nyomon kövessék. Az internetes értékesítések és vásárlások forrása fontos kérdés, amelyet az üzleti vezetőknek nyomon kell követniük, akik kereskedelmi tevékenységüket online oldal vagy weboldal segítségével kívánják népszerűsíteni. Az internetes értékesítés forrásának ellenőrzése kulcsfontosságú a költségvetési elosztási folyamat hatékonyságának meghatározásában. További pénzeszközöket kell fordítani az online értékesítési stratégiákra, amelyek a befektetések legnagyobb megtérülését eredményezik - cria??o de sites em wordpress. A népszerű internetes értékesítési platformok közé tartozik a közvetlen megközelítés, a szerves módszer, a fizetett módszer, a hivatkozási rendszer és a társadalmi megközelítés.

Michael Brown, a Ügyfél sikertelensége azt állítja, hogy az online termékek és szolgáltatások vásárlása számos eljárást tartalmaz. Több, mint az internetes kereskedő webhelyének azonosítása, a vásárlási ikonra vagy linkre kattintva, majd a termék vagy szolgáltatás kiszállítására vár. Az online vásárlás egy összetett folyamat, amely magában foglalja a weboldal többszörös és különböző forrásokból történő megfigyelését. A honlap és a vásárlási adatok hatékony vizsgálatát a végleges döntés meghozatala előtt meg kell tenni.

A hozzárendelés az a módszer, ahol minden csatorna hitelhez jut. A jóváírás az értékesítési konverzió szintjén alapul. A Google Analytics alapértelmezett beállítása 100% -os jóváírást biztosít az előző nem közvetlen kattintásra. Ezért a felhasználók a webhelyet a fizetős kattintással kezdetben megtalálhatják..Amikor azonban később próbálják befejezni a vásárlási tranzakciót, előfordulhat, hogy a Google Analytics rendszer egy másik forrásból származó értékesítést azonosított. Ezért ez a megközelítés frusztráló a Pay Per Click (PPC) felhasználó számára.

A vállalkozóknak meg kell érteniük a különféle online értékesítési vagy vásárlási csatornák közötti összetett kapcsolatokat. A vállalkozók a Google Analytics platform segítségével tanulmányozhatják a különböző attribútációs stratégiák általános eredményeit. A leghatékonyabb attribúciós stratégia könnyen meghatározható a leghatékonyabb attribúciós modell kiválasztásával. A legjobb modell kiválasztása a következő navigációs eljárással jár: Konverzió - Attribútum - Modell összehasonlítás - Modellváltozás. A PPC-felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az AdWords rendszeren keresztül egyszerűen bemutatjuk az 50% -os emelést, csak úgy, hogy a hozzárendelési modellt a nagy értékesítési teljesítményt generáló modellre cseréljük.

Az online ügyfelek többször tapasztalatainak egyik legfontosabb kérdése az, hogy az értékesítés egyetlen referral platformra kerül. A leadási forrás általában a fizetési átjáró, amint azt a következő két példa mutatja: paypal.com/referral és checkout.sagepay.com/referral. A két hivatkozási forrás példája az ajánlott levélszemét, mert azt jelzik, hogy az értékesítés nem jött létre az átjáróból. Azonban a weboldalt és az átjárót érintő adatcsere lehetővé teszi a Google Analytics folyamat számára, hogy nyomon kövesse a két átirányítási forrás példáját, mint fizetési átjárót. Ez a kihívás egyszerű módszerrel megoldható. A fizetési átjáró problémájának megoldásához az üzlet tulajdonosa a következő eljárást alkalmazza: Adminisztrátor - Tulajdonság - Nyomkövetési információ - Visszalépési kizárás. A tartományok kizárásának lehetőségét illusztráljuk. A felhasználó ezután kiválaszthatja a Hozzáadás hivatkozás kizárása ikont, majd válassza ki az átjáró domainjét, például a paypal.com. Az átjáró domain kiválasztása után a felhasználónak meg kell mentenie a változtatásokat. Ez az eljárás hatékonyan kizárja a fizetési átjárót. A folyamat kívánt eredményei magukban foglalják a hivatkozási források listáját, amely egyszerű és nem zsúfolt.

November 29, 2017