Back to Question Center
0

Hogyan lehet javítani a weboldal SEO-on a blog visszapillantó?

1 answers:

Egyes SEO szakemberek és webmesterek azt állítják, hogy a vendég blogolás nem értékesebb az üzleti promócióhoz, sőt a keresőmotorok a spammy link építési technikáknak is tekinthetők. Azonban el kell hinnünk benne? Az ezzel ellentétes bizonyítékok ellenére még mindig sok a mítosz a vendég blogolással kapcsolatban, elsősorban akkor, ha linképítési stratégiaként használják.

Sok bizonyíték van arra, hogy megmutatja nekünk, hogy a blog backlink SEO fantasztikusan hasznos, ha helyesen használják. Ebben a cikkben azt fogjuk megtudni, hogyan használhatjuk a vendég hozzászólásait a hírnév, a hatalom és az expozíció felépítéséhez a blogbejegyzésekből származó SEO-linkek révén.

blog backlinks seo

Mítoszok a vendég blogolásról

Sok szakértő hajlandó azt gondolni, hogy a vendég blogok túlságosan spammyak,. Nem ajánlják, hogy támaszkodhassanak a vendég bejegyzésére, és ne tagadják meg a vendég blogolás SEO-t, ahogy van.

Ha Ön egy blog tulajdonosa, akkor valószínűleg tömeges spamelt e-maileket kapott, amelyek nullázódtak, vagy minőségi tartalmat kívántak létrehozni. Néhány harmadik fél webhelye felkéri Önt, hogy tegye a dofollow linkeket a cikk testébe. A Google perspektívájából megfigyelheti, hogy ezek a linkek kihívást jelenthetnek-e a domainje számára. A tartalom gyenge minőségű, jelentős kutatási alapú információk hiánya, és nincsenek valódi szerzők. A legmagasabb összeg az ilyen tartalomból érkező linkek csalárd társult webes forrásokhoz vezetnek.

Ebben az esetben azonban látszólagos spamt írok le. Az első pillantásra felderítheti az ilyen típusú spameket. De ha beszélni a finom link spam, ahol a tartalom minősége és a kutatás-alapú. Van némi esélye ennek a levélszemétnek az észlelésére.

A Google a következő három taktikára helyezi a hangsúlyt:

  • A promóciós linkek kitöltése a webhelyére;
  • A cikkeket olyan írók írják, akiknek nincs tapasztalata egy adott területen, és olyan témákról írnak, amelyekről még csak nem is hallottak;
  • Használja ugyanazt a tartalmat az összes cikken, duplikációkat generálva.

backlinks seo

Általános probléma a weboldal tulajdonosai között olyan szakszerűtlen cikkek felkínálása terén, amelyek nem illetékesek egy szférában. Felkérik őket, hogy írják le ugyanarra a cikkre vonatkozó változatait és küldje be a vendégeket. A vendégek kiküldetésekor azt jelenti, hogy ez spammy tevékenység.

Ha azonban olyan írót bérelsz, aki valóban megérti a témát, más eredményt kap. Általánosságban első pillantásra látszik, hogy ez a tartalom megérdemli a link megszerzését.

Ahhoz, hogy értéket szerezzen a blog-backlinks SEO-től, meg kell osztanod az esettanulmányokat, a piackutatókat, a munkádban használt módszereket és iránymutatásokat, amelyek bizonyos értékkel bírnak olvasóid számára. Végső soron ez csodálatos eredményeket hoz a rangsor és az olvasói elégedettség tekintetében Source .

December 22, 2017