Back to Question Center
0

Melyek azok a lehetséges módok, amelyekkel jövőre visszaléphetsz?

1 answers:

Mindenki, aki a digitális piacon dolgozik, tudja, hogy a kapcsolatépítés kritikus fontosságú a sikerhez, amikor a weboldal jogosultságának növelésére és a magasabb rangú SERP. Ha szeretné, hogy magasabb rangú legyen a SERP-nél, akkor több linkre van szüksége. A minőséget és a tökéletesen kialakított tartalmat a potenciális olvasók nem láthatják, ha nincsenek linkjeik. Tehát a minőségi kapcsolatok a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb tényezője ma. Minden legmagasabb rangú cikk és bejegyzés tonna linket tartalmaz más minőségi forrásokból, amelyek rámutatnak rájuk. A linkek szavazatként szolgálnak olyan oldalakon, amelyeket a Google tekintélyesnek tart. A Google a több ezer linket tartalmazó oldalakat tekintve jóval jó hírnévnek örvend, mint egy tíz linket tartalmazó oldal. Azonban, ha ezek a kapcsolatok megbízható, jól ismert webes forrásokból származnak, akkor több ezer középkategóriás külső linkre kerülnek.

how to get backlinks 2018

Olyan világban élünk, ahol minden vállalkozásnak backlinksra van szüksége. A marketingesek nap mint nap keresi őket, és nagyon nehéz lesz a játék tetején maradni. Sok marketingszakember egyszerűen megállítja a kapcsolatépítő kampányokat, mivel bosszantónak, értelmetlennek és tiszteletlennek tartja. Azonban ez nem egy módja annak, hogy feladja. Az ökológiai forgalom növelése érdekében létre kell hoznia egy minőségi háttérhivatkozási profilt. Tehát a 2017-ben, 2018-ban és az azt követő években visszatérő kapcsolatok kiemelt fontosságúak lesznek. Vannak olyan megváltoztatható módszerek, amelyeket a linképítési kampányban használhat a látható eredmény eléréséhez. Ebben a cikkben alaposabban megvizsgáljuk ezeket a technikákat, valamint a 2018-ban is működő linkgyűjtő kampányt.

Hogyan juthat vissza 2018-ban?

  • Vendég blogolás

Vendég blogolás kiváló lehetőség új és célzott forgalmat irányítani webhelyére. Ez egy releváns és hiánypótló módja a minőségi összekötő lé előállításának. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy magát ipari szakértővé tegye, és megmutatja a felhasználóknak a jogosultságát.

A tökéletes megközelítés a belső visszafordulás létrehozásához blog létrehozása a webhelyére. Azonban a felhasználók olyan webhelyeken történő közzététele, amelyeknek már magas a tekintélyük, és a jó hírnévnek örvendenek a felhasználók, olyan forgalmat vonzanak le, amely egyébként nem tudott hozzáférni. Minden egyes vendég bejegyzésnél egyéni szerzői hivatkozást kell használnia, amely linket visz vissza webhelyére. Ez az Ön számára ingyenes promóció, és javítja a márka jogosultságát. Egy nagyszerű cikket írsz egy kutatás alapján, és cserébe a munkádért értékes backlinket kapsz. Minden igazságosnak tűnik, nem igaz? Tehát az elsődleges cél az, hogy csak vendéglátogatás érhető el a kiváló minőségű, nagy horderejű webhelyekről. Azt tanácsolom, ne pazaroljon olyan cikkeket, amelyek rossz minőségű spamming weboldalakat hoznak létre.

Én több, mint biztos, hogy szembesült a cikkekkel kapcsolatos cikkek

a felsőbb hatósági személyeket és a niche befolyását. Elköteleződnek, és a felhasználók rákattintanak rájuk. Az ilyen cikkek rövid idő alatt kiemelkedő szerepet töltenek be, mivel elkapnak, és tartalmaznak kutatási alapú információkat. Azok, akik ilyen cikkeket tesznek közzé, nagyon különleges okból teszik ezt. Ők szeretnének minél több minőségi kapcsolatot elérni ezeken a cikkeken keresztül. Tehát, ha megemlít egy híres embereket cikkedben, valószínűleg célzottabb linkeket fogsz kapni a webhelyeden. Még egy plusz az, hogy az elméd befolyásolói, amelyeket említettetek, oszthatják meg ezeket a cikkeket a sok követővel Source .

December 22, 2017